- Konu Sahibi herzamanpozitif
-
LİSTEYE KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN ESKİ LİSTEYİ KOPYALAYIP KENDİNİZİ DE SIRALAMAYA UYGUN ŞEKİLDE EKLEYEREK LİSTEMİZİ YENİLEYELİM
1. Şirine81-----------4.deneme- Normal Protokol Transferi - Test günü 3 şubat-HAMİLE
2. Özlemcano --------1.deneme - Normal Protokol Transferi - Test günü 4 şubat- HAMİLE
3. Htcyldz-----------4.deneme- Dondurulmuş Transferi - Test günü 5 şubat-HAMİLE
4. Tupbaby ---------2. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 16 şubat HAMILE
5. Leones22---------1.deneme- Normal Protokol Transferi - Test günü 20 şubat
6. Yares-bulut--------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Başlangıç aşaması
7. Firstheaven--------1.deneme- Normal Protokol Transferi- Başlangış aşaması
8. Lawiniaw---------3. deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması
9. Suuperisi---------1.deneme- Normal Protokol Transferi- Başlangış aşaması
10. Godes------------2.deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması
11. Sevdasevilay------4.deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması
12. suaenvar----------2.deneme - Normal Protokol Transferi - Başlangıç aşaması
13. Ayse-ural----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye şubat başlayacak
14. Halev--------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Tedaviye şubat sonu başlayacak
15. Luna---------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak
16. Sılanaz-----------4.deneme - Dondurulmuş Transferi 6 Nisan transfer INSALLAh
17. Narsude----------3.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye mart başlayacak
18. Hilbay-----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak
19. Papatyaamm----2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak
20. deniz_deniz_35--2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak
21. ailhan76-------------yarın test yapacak? sonuc??
22. Herzamanpozitif---4.deneme - Normal Protokol Transferi - Tedaviye Haziranda başlayacak
23. Cemrehayal-------GELECEK TRANSFERİNİ BEKLİYORUZ...
24. Dilberimk----------GELECEK TRANSFERİNİ BEKLİYORUZ...
kızlar kötü haber vereceğm için üzgünüm ama benim değerim düştü yani hamileliğim sonlandı(Tekrar listenin sonuna düştüm...rica etsem biriniz listeyi yeniler misiniz?haziran ayında tekrar denicem...Allahım sağlık ve maddiyat verirse tabiki...öğretmen olduğum için tatili beklemem gerekiyo bana kalsa hemen başlamak isterim çünkü içimdeki istek hiç bitmiyo...bebeğimi kucağıma alana kadar da bitmicek....
ben de gonal f e başladım göbeeemmm mosmor oldu
napalım artık katlanacaz haftaya artık toplarlar yumurtalarımı
heyecanlıyımmm
kızlarrrrr lıstede sıra bendeydıııı veeeeeeeeeeee sımdı ıdrar testı yaptım 2. cızgı cıktı cok mutluyummmm ısalaah dogrudur ptsı kan testı yaptırıcam ayyy allahım sana sukurler olsun ya ısaalaahh bekleyen herkese allaah nasıp etsın en kısa zamandaaaaa:)))
kızlar kötü haber vereceğm için üzgünüm ama benim değerim düştü yani hamileliğim sonlandı(Tekrar listenin sonuna düştüm...rica etsem biriniz listeyi yeniler misiniz?haziran ayında tekrar denicem...Allahım sağlık ve maddiyat verirse tabiki...öğretmen olduğum için tatili beklemem gerekiyo bana kalsa hemen başlamak isterim çünkü içimdeki istek hiç bitmiyo...bebeğimi kucağıma alana kadar da bitmicek....
öncelikle geçmiş olsun üzülme herşey vardır bir hayır.Yanlız düşük oluşmasının dondurulmuşlardan olduğunu pek sanmıyorum..Daha önceki düşüklerinle ilgili testler yapıldımı sizde??
Nice insanlar var dondurulmuşlarınla hamile kalıp doğum yapanlar.Taze ve dondurulmuşların arasında çok fazla ilişki yok önemli olan sadece donduruluan embrio kalitesi ve çözüldükten sonrada kalitesi iyi olması.Siz bence detailı bir test yaptırsanız daha iyi olur düşük ile ilgili.Kan ölçümleri APTT gibi..
Canım maalesef ben bebeğimi 27 haftalık kaybetmiştim.
ben de gonal f e başladım göbeeemmm mosmor oldu
napalım artık katlanacaz haftaya artık toplarlar yumurtalarımı
heyecanlıyımmm
Merhaba ben kan testi yapıp negatif olduğunu yazmıştım. Herhalde arada görülmemiş. Listede yazılmamış. İşe başladığımdan bir ara internete giremedim. Benim 16 Şubat test tarihimdi. Adetim gecikmişti ilaçlardan, onu da cumartesi oldum. Rahatladım. İnşallah diğer sefere iyi sonuçlar alırız. Test sonucunu bekleyenler inşallah güzel sonuçlar alırlar. Allah herkese çocuk nasip etsin.
kızlarrrrr lıstede 6.sıradaydım bugun kan testım 300 cıktı yanı pozıtıf lıstede yazabılırsınız.allah ısteyen herkese nasıpetsın kızlar ama ben hala askınım ya alıgılıyamıyorum sankı dr haftaya verdı randevu kese anca gozukurmus bu arada dr umun tup bebek basarısı benımle bırlıkte %60 oldu arkadaslar cok memnunum drumdan:))
maşallah gözün aydın arkadaşımm allah kucağına almayı nasip etsin..darısı bizlere inşallah 26sı benim test günüm dua et olurmu
canım çok sevindim inş keseyide görürsünüz hayırlısıyla bizde dün gördük kesemizi ve kalp atışlarımızı duyduk müthiş bişey Rabbim sanada nasip etsin
gözünüz aydın bende perşembe günü gidecegim inş bu kez duyabilirim kalp atışlarını geçen hafta duyamamıştık oldukça endişeliyim rabbim bizede duymayı nasip eder inş
1. Şirine81-----------4.deneme- Normal Protokol Transferi - Test günü 3 şubat-HAMİLE
2. Özlemcano --------1.deneme - Normal Protokol Transferi - Test günü 4 şubat- HAMİLE
4. Tupbaby ---------2. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 16 şubat HAMILE
13. Ayse-ural----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye şubat başlayacak
14. Halev--------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Tedaviye şubat sonu başlayacak
15. Luna---------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak
16. Sılanaz-----------4.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak
18. Hilbay-----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak
19. Papatyaamm----2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak
20. deniz_deniz_35--2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak
22. Herzamanpozitif---4.deneme - Normal Protokol Transferi - Tedaviye Haziranda başlayacak
canım benim cok tebrik ederim Allah kucaginda gormeyi nasip etsinnn hayırlı haberlerini bekliyoruzzkızlarrrrr lıstede 6.sıradaydım bugun kan testım 300 cıktı yanı pozıtıf lıstede yazabılırsınız.allah ısteyen herkese nasıpetsın kızlar ama ben hala askınım ya alıgılıyamıyorum sankı dr haftaya verdı randevu kese anca gozukurmus bu arada dr umun tup bebek basarısı benımle bırlıkte %60 oldu arkadaslar cok memnunum drumdan:))
tarif edilemez bir duygu oldugunu dusunuyorum canım Allah nazarlardan saklasincanım çok sevindim inş keseyide görürsünüz hayırlısıyla bizde dün gördük kesemizi ve kalp atışlarımızı duyduk müthiş bişey Rabbim sanada nasip etsin
canım senin haberlerini takip ediyorum insallah guzel haberlerle donersin!!gözünüz aydın bende perşembe günü gidecegim inş bu kez duyabilirim kalp atışlarını geçen hafta duyamamıştık oldukça endişeliyim rabbim bizede duymayı nasip eder inş
16. Sılanaz-----------4.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak
25.mehtaperkan...........2.denemenormal protokol transferi 2 embriyo, test tarihi 28 şubat[/Q
26.aysosman............3.deneme...normal protokol tedavi aşamasında...(lütfen silmeyiiinnn)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?