Tüp bebek listesi

1.Özlemcano --------1.deneme - Normal Protokol Transferi - Test günü 4 şubat- HAMİLE

2.Cemrehayal--------2.deneme- Dondurulmuş Transferi - Test günü 6 şubat

3. Herzaman pozitif - 3. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 10 şubat

4. Tupbaby ---------2. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 13 şubat

5. Dilberimk----------4. deneme - Normal Protokol Transferi - Transfer için bekliyor

6. Yares-bulut--------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Başlangıç aşaması

7. Firstheaven--------1.deneme- Normal Protokol Transferi- Başlangış aşaması

8. Ayse-ural----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye şubat başlayacak

9. Halev--------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Tedaviye şubat sonu başlayacak

listemiz inşallah hepimize uğur getirir.bugün benim evlilik yıl dönümüm zaman çabuk geçmiş 4 yılı geride bıraktık.tek eksiğimiz bebeğimiz inanıyorum inşallah onuda nasip eder rabbim...muhtemelen haftaya transferim olur belkide sevgililer gününde alırım bebişlerimi herşeyin hayırlısı...

canım beni de ekle bir zahmet 2. deneme- dondurulmus transfer- şubat reglm ile baslicam kismetse haftaya , mart in ilk gunlerinde de Allah kismet ederse transfer!

super olmus ilk ben mi yazicam aboooowwwwww ozaman yaziyim hamileyiiiiiiimmmmmmmmmmm
cook tebrik ederimmm Allah kucaginda gormeyi nasip etsin bu liste hakikaten ugurluymuss

cok tesekkur ederim rabbim sizlerede nasip eder insallah

benide ekle ugurlu listene 4. deneme normal protokol transveri 3.şubat test günüm çok şükür hamileyim

1.Özlemcano --------1.deneme - Normal Protokol Transferi - Test günü 4 şubat- HAMİLE

2.Cemrehayal--------2.deneme- Dondurulmuş Transferi - Test günü 6 şubat

3. Herzaman pozitif - 3. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 10 şubat

4. Tupbaby ---------2. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 13 şubat

5. Dilberimk----------4. deneme - Normal Protokol Transferi - Transfer için bekliyor

6. Yares-bulut--------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Başlangıç aşaması

7. Firstheaven--------1.deneme- Normal Protokol Transferi- Başlangış aşaması

8. Ayse-ural----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye şubat başlayacak

9. Halev--------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Tedaviye şubat sonu başlayacak

10. Luna-------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak

Şimdiden 10 kişi olduk herkeese bol şanslar lütfen umutsuz olmayalım yılmayalım hepimiz bir gün Allahın izniyle güzel anneler olucaz:)) Listemiz çok umutlu çok mutlu başladı. özlemcano hepimizin içine umut doldurdu...

Son düzenleme:

sizlerde umut olduysam ne mutlu bana cok sagolun

1.Şirine81-----------4.deneme- Normal Protokol Transferi - Test günü 3 şubat-HAMİLE

2.Özlemcano --------1.deneme - Normal Protokol Transferi - Test günü 4 şubat- HAMİLE

3.Cemrehayal--------2.deneme- Dondurulmuş Transferi - Test günü 6 şubat

4. Herzaman pozitif - 3. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 10 şubat

5. Tupbaby ---------2. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 13 şubat

6. Dilberimk----------4. deneme - Normal Protokol Transferi - Transfer için bekliyor

7. Yares-bulut--------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Başlangıç aşaması

8. Firstheaven--------1.deneme- Normal Protokol Transferi- Başlangış aşaması

9. Ayse-ural----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye şubat başlayacak

10. Halev--------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Tedaviye şubat sonu başlayacak

11. Luna-------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak

12. Hilbay-----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak

herzamanpozitif cnm listeyi ilk sayfaya yaparsan bence daha iyi olur konuyu yazdığın yere yaparsan bulmasıda kolay olur cnm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…