Tüp bebek listesi

ne kadar guzelmis rabbim bebewgine kavusturuyor sonunda insallah bizle4ride kavusturur

arkadaşlar okuyunca yazıklarınızı çok duygulandım.. geçen yıl bu zamanlar bende aynı şeyleri yaşıyodum ama şimdi 3 aylık dünya tatlısı bi kızım var.. inşallah hepiniz bebeişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız..

ayyy inanmıyorum allah sağlıklı sıhatli size bağışlasın inşallah güzel dileklerin içinde teşekkürler benimde ilk denemem olacak allah izin verirse inşallah ben de sizin gibi yazarım buraya mutlu haberlerimi, sizlerden de duymak çok güzel

slm kızlar benim bu 4. denmem ve dondurulmuşlarla oldu dün test günümdü umudum hiç kaybetmedim ve hep pozitif oldum aklıma olumsuzluk geldiği anda hemen aklımdan silmdim olumsuzlukları ve transferden sonra hemen konuşmaya başladım bebişlerimle sıkı sıkı tutunmalrını söyledim ve Aallaha şükür 13.gün değerim 834 bunların çok faydası olduğunu düşünüyorum inş. sonuç bekleyen arkadaşlar sizde hep pozitif düşünün ve pozitif sonuçlarla gelin dualarım sizlerle.

Arkadaslar listeye yeni bir aday daha size, umarim hepimizin sonuclar POZITIF < POZITIF Olur, benimde dondurulmuslarla 4 transfer, subat sonuna dogru tedavim basliycak

super olmus ilk ben mi yazicam aboooowwwwww ozaman yaziyim hamileyiiiiiiimmmmmmmmmmm

biraz geç oldu ama çanı gönülden kutluyorum seni canım inşallah keseyi görür kalp atışını duyar sonuna kadar da sağ salim devam eder ve meleğini kucağına alırsın canım

benide ekle ugurlu listene 4. deneme normal protokol transveri 3.şubat test günüm çok şükür hamileyim

hayırlı olsun canım sende inşallah sağ salim kucağına alırsın canım

bende geldimmm...
1.tüp bebek..bu ay ilaçlara başlıorum...uzun protokol...mart sonunda belli olur inşallah...
hepimize bol sabır ve şans diliorum...

tedavin hayırlı olsun canım

:evetttt 9:30 transfere gıdıyorum hayırlısı bakalım 4.tarnsfer bu...RABBIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN..inşalalh guzel haberler verırım burdan

inşallah bebeğin 9 ay boyunca seni hiç bırakmaz canım

benimde 2. denemem, dün transferim yapıldı, test 15 şubat...

benide ekleyin lütfen...

hayırlı olsun canım umarım sende güzel haberlerle gelirsin Allahımın izniyle inşallah

11. gün 0.01 yani olmadı

hayırlısı olsun canım benimde ilk denemem negatifle sonuçlandı üzülme inşallah bir dahaki sefer Rabbim gönlünün muradını 9 ay boyunca göbüşünden ayırmayacak inşallah canım

canım benıde eklee 2. denemedı olmadı benımkıde 0.01 ınsalhh mart ayında dondurulmuslarımla deneyecegım

hayırlısı olsun canım bende 2.denememi şubat sonu mart başı gibi dondurulmuşlarımla yaptıracağım Allahım hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin

ilk tup bebek denenmem yumurtalar toplandıtoplam 11 adet 11 ıde dollenmıs carsamba gunu transferım olucak .benıde ekleyebılırsınız:))

umarım kaliteli yumoşların olur ve en iyisi transfer edilir ve 9 ay boyunca hep seninle birlikte olur inşallah canım

maşallah canım Allahım yar ve yardımcın olsun bi avazda kurtarsın inşallah bebeğini sağsalim kucağına almak nasip olsun canım doğum sırasında biz isteyenler için sua etmeyi unutma

maşallah canım Allah uzun ömür versin hayırlı evlat olur inşallah

kızlar benide etkileyin listenize.15 şubat test günüm çok umutlu deilim ama inşallah şaşırırım.inşallah herkesin yüzü güler

hadi bakalım Rabbim güzel haberlerle gelmeni nasip etsin inşallah canım

hayırlı olsun canım Allahım 9 ay boyunca göbüşünden düşürmesin meleklerin, sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Arkadaslar listeye yeni bir aday daha size, umarim hepimizin sonuclar POZITIF < POZITIF Olur, benimde dondurulmuslarla 4 transfer, subat sonuna dogru tedavim basliycak

inşallah bu sefer ki tedavide meleğine kavuşursun canım

kızlar benide alın listeye s
hilbay......2 tüp bebek denemem var. nisanda yeni tüp bebek tedavisi başlayacak. şimdi tahliller vs.. ile uğraşıyorum...

inşallah günler çabucak geçer ve tedavine bian önce hayırlısı ile başlarsın canım

en iyi biz birbirimizi anlarız di mi saolun kızlar.allah hepimize yardım etsin.valla kızlar bugün 5. gün ama hiçbi şey hisstemiyorum.düşünmemeye çalışoyorm ama olmuyo.devemlı rüya görüyorum.beklemek çok zor inşallah sonrası daha da zor olmasın

Cnm neden umutsuzsun sen yaaa herşey güzel olacak inşş hepimiz için

1. Şirine81-----------4.deneme- Normal Protokol Transferi - Test günü 3 şubat-HAMİLE

2. Özlemcano --------1.deneme - Normal Protokol Transferi - Test günü 4 şubat- HAMİLE

3. Htcyldz-----------4.deneme- Dondurulmuş Transferi - Test günü 5 şubat-HAMİLE

4. Herzaman pozitif - 3. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 10 şubat

5. Tupbaby ---------2. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 13 şubat

6. Leones22---------1.deneme- Normal Protokol Transferi - Test günü 20 şubat

7. Dilberimk----------4. deneme - Normal Protokol Transferi - Test günü 16 şubat

8. Yares-bulut--------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Başlangıç aşaması

9. Firstheaven--------1.deneme- Normal Protokol Transferi- Başlangış aşaması

10. Suuperisi---------1.deneme- Normal Protokol Transferi- Başlangış aşaması

11. Ayse-ural----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye şubat başlayacak

12. Halev--------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Tedaviye şubat sonu başlayacak

13. Luna-------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak

14. Sılanaz-----------4.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak

15. Narsude----------3.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye mart başlayacak

16. Hilbay-----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak

17. Luna-------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak

18. Cemrehayal-------GELECEK TRANSFERİNİ BEKLİYORUZ...

oh oh ne güzel arkadaşım çok sevindim senin adına inşallah darısı listemizim ve tüm anne adaylarının başına:))Ben de aynı karmaşık duygular içinde bebişim için uğraşıyorum:))

tup baby 4. deneme olunca bu protokolde hiç embriyo oluşmassa sadece 1 tanesi 2.gün transfer edilirse umutsuz olmamak mümkün deil.ama mucizelere inanmak istiyorum.

1. Şirine81-----------4.deneme- Normal Protokol Transferi - Test günü 3 şubat-HAMİLE

2. Özlemcano --------1.deneme - Normal Protokol Transferi - Test günü 4 şubat- HAMİLE

3. Htcyldz-----------4.deneme- Dondurulmuş Transferi - Test günü 5 şubat-HAMİLE

4. Herzaman pozitif - 3. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 10 şubat

5. Tupbaby ---------2. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 13 şubat

6. Yasminm----------4. deneme - Normal Protokol Transferitest - Test günü 15 şubat

7. Leones22---------1.deneme- Normal Protokol Transferi - Test günü 20 şubat

8. Dilberimk----------4. deneme - Normal Protokol Transferi - Test günü 16 şubat

9. Yares-bulut--------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Başlangıç aşaması

10. Firstheaven--------1.deneme- Normal Protokol Transferi- Başlangış aşaması

11. Suuperisi---------1.deneme- Normal Protokol Transferi- Başlangış aşaması

12. Ayse-ural----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye şubat başlayacak

13. Halev--------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Tedaviye şubat sonu başlayacak

14. Luna-------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak

15. Sılanaz-----------4.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak

16. Narsude----------3.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye mart başlayacak

17. Hilbay-----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye nisanda başlayacak

18. Luna-------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi -Tedaviye şubat başlayacak

19. Cemrehayal-------GELECEK TRANSFERİNİ BEKLİYORUZ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…