- Konu Sahibi herzamanpozitif
-
kızlar listeyi görünce çok duygulandımmm
tedaviye başladığım güler geldi yaşadığım heycan korku endişe bütün duygular karmakarışıktı
rabbm beni sevindirdi hayırlısıyla cuma günü kızım dünyaya gelecek inşlhhhhhhhhhhhh sizlerde pozitifleri görür bebeklerinizi sağsalim kucağınıza alırsınız bu yolda uğraşan her kadına rabbm anne olabilmeyi nasip etsinnn dualarımdasınız hepiniz
tedaviye başladığım güler geldi yaşadığım heycan korku endişe bütün duygular karmakarışıktı
rabbm beni sevindirdi hayırlısıyla cuma günü kızım dünyaya gelecek inşlhhhhhhhhhhhh sizlerde pozitifleri görür bebeklerinizi sağsalim kucağınıza alırsınız bu yolda uğraşan her kadına rabbm anne olabilmeyi nasip etsinnn dualarımdasınız hepiniz
kızlar benide etkileyin listenize.15 şubat test günüm çok umutlu deilim ama inşallah şaşırırım.inşallah herkesin yüzü güler
super olmus ilk ben mi yazicam aboooowwwwww ozaman yaziyim hamileyiiiiiiimmmmmmmmmmm
benide ekle ugurlu listene 4. deneme normal protokol transveri 3.şubat test günüm çok şükür hamileyim
bende geldimmm...
1.tüp bebek..bu ay ilaçlara başlıorum...uzun protokol...mart sonunda belli olur inşallah...
hepimize bol sabır ve şans diliorum...
:evetttt 9:30 transfere gıdıyorum hayırlısı bakalım 4.tarnsfer bu...RABBIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN..inşalalh guzel haberler verırım burdan
benimde 2. denemem, dün transferim yapıldı, test 15 şubat...
benide ekleyin lütfen...
11. gün 0.01 yani olmadı
canım benıde eklee 2. denemedı olmadı benımkıde 0.01 ınsalhh mart ayında dondurulmuslarımla deneyecegım
ilk tup bebek denenmem yumurtalar toplandıtoplam 11 adet 11 ıde dollenmıs carsamba gunu transferım olucak .benıde ekleyebılırsınız:))
arkadaşlar okuyunca yazıklarınızı çok duygulandım.. geçen yıl bu zamanlar bende aynı şeyleri yaşıyodum ama şimdi 3 aylık dünya tatlısı bi kızım var.. inşallah hepiniz bebeişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız..
kızlar benide etkileyin listenize.15 şubat test günüm çok umutlu deilim ama inşallah şaşırırım.inşallah herkesin yüzü güler
slm kızlar benim bu 4. denmem ve dondurulmuşlarla oldu dün test günümdü umudum hiç kaybetmedim ve hep pozitif oldum aklıma olumsuzluk geldiği anda hemen aklımdan silmdim olumsuzlukları ve transferden sonra hemen konuşmaya başladım bebişlerimle sıkı sıkı tutunmalrını söyledim ve Aallaha şükür 13.gün değerim 834 bunların çok faydası olduğunu düşünüyorum inş. sonuç bekleyen arkadaşlar sizde hep pozitif düşünün ve pozitif sonuçlarla gelin dualarım sizlerle.
Arkadaslar listeye yeni bir aday daha size, umarim hepimizin sonuclar POZITIF < POZITIF Olur, benimde dondurulmuslarla 4 transfer, subat sonuna dogru tedavim basliycak
kızlar benide alın listeye s
hilbay......2 tüp bebek denemem var. nisanda yeni tüp bebek tedavisi başlayacak. şimdi tahliller vs.. ile uğraşıyorum...
en iyi biz birbirimizi anlarız di mi saolun kızlar.allah hepimize yardım etsin.valla kızlar bugün 5. gün ama hiçbi şey hisstemiyorum.düşünmemeye çalışoyorm ama olmuyo.devemlı rüya görüyorum.beklemek çok zor inşallah sonrası daha da zor olmasın
arkadaşım merhaba listemize hoşgeldin:))kaçıncı denemen olduğunu ve normal mi dondurulmuş mu olduğunu belirtirsen seni de hemen ekleyeyim:))kızlar benide etkileyin listenize.15 şubat test günüm çok umutlu deilim ama inşallah şaşırırım.inşallah herkesin yüzü güler
oh oh ne güzel arkadaşım çok sevindim senin adına inşallah darısı listemizim ve tüm anne adaylarının başına:))Ben de aynı karmaşık duygular içinde bebişim için uğraşıyorum:))kızlar listeyi görünce çok duygulandımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?