Anladımm bu arada transferiniz adetin kaçıncı güne denk geldi. Birde hangi ilaçlar kullanıyorsunuzAraçla 2 saat sürmüyor yok 20 dk dinlendikten sonra yola çıktık pcos um ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladımm bu arada transferiniz adetin kaçıncı güne denk geldi. Birde hangi ilaçlar kullanıyorsunuzAraçla 2 saat sürmüyor yok 20 dk dinlendikten sonra yola çıktık pcos um ben
21 inci günü transfer oldum ben sabah akşam 2 adet esrofem ağzıdan alıyorum yine sabah akşam esrofem vajina dan alıyorum bir adet sabah öğle akşam 2 adet Protestan fitil vajinal prolutex iğne oksapar iğne ve koraspin kullanıyorum bunlara ek kişiye özel 2 adet vitamin kullanıyorumAnladımm bu arada transferiniz adetin kaçıncı güne denk geldi. Birde hangi ilaçlar kullanıyorsunuz
Oksapar iğne yok bende sadece21 inci günü transfer oldum ben sabah akşam 2 adet esrofem ağzıdan alıyorum yine sabah akşam esrofem vajina dan alıyorum bir adet sabah öğle akşam 2 adet Protestan fitil vajinal prolutex iğne oksapar iğne ve koraspin kullanıyorum bunlara ek kişiye özel 2 adet vitamin kullanıyorum
Kişiye özel ilaç veriliyo zaten onlara takılmaOksapar iğne yok bende sadece
Ben şimdi alıcam
Oturarak duş aldım bende ılık suyla ,herkesin bünyesi farklı ben o yüzden düşünüyorum ya bu yasakları ve doktordan doktora da değişiyor ama şöyle de bişey var sakınan göze çöp batar o yüzden çokta şey yapmamak lazımBen ertesi gün duş aldım o gün duş almaya fırsatım olmamıştı aslında. Olsaydı o gün de alabilirdim![]()
![]()
O da doğruKuzum o kadar çabaladık o kadar para döktüktük gözyaşı döktük ki sakınmadan olmuyo
HaklısınKuzum o kadar çabaladık o kadar para döktüktük gözyaşı döktük ki sakınmadan olmuyo
Hayırlı olsun canım keşke olsaydı verirdim maalesef kullanmadığım ilacım yok ve yazdırmaya devam ediyoruz zatenarkadaslar meraba benim 4. tup bebek denemem maddi acidan zorlandik elinde ilac vermek isteyen olursa yardimci olursa sevinirim
Naptın kuzum kan testi verdin mi merak ettimKuzum o kadar çabaladık o kadar para döktüktük gözyaşı döktük ki sakınmadan olmuyo
Hayır salı günü vermem gerekiyodu ondan önce vermedimNaptın kuzum kan testi verdin mi merak ettim
Tekrar idrar testi yaptın mı peki belirtilerin devam ediyor muHayır salı günü vermem gerekiyodu ondan önce vermedim
Hayır salı günü vermem gerekiyodu ondan önce vermedi
Sizde durumlar ne?Hayır salı günü vermem gerekiyodu ondan önce vermedim
Evet yaptım belirtiler aynı şekilde devam ediyo test de de koyulaşma oluyı günden güneTekrar idrar testi yaptın mı peki belirtilerin devam ediyor mu
Her insan aynı olmuyo diyolar belirtisizde çok hamile olan var test yaptın mıBende sıfır belirti yatmaya devamtransferle birlikte 6.günüm
Ayy süper çok sevindimEvet yaptım belirtiler aynı şekilde devam ediyo test de de koyulaşma oluyı günden güne
Ayy süper çok sevindim![]()
Yapmadım korkuyorum elim gitmiyo hiçHer insan aynı olmuyo diyolar belirtisizde çok hamile olan var test yaptın mı