Maşallah canım haftaya salı gideceğim kontrole umarım görürüz duyarız ikimizdeBenim de betam dün 4000 nerdeydi bende kese ve kalp atışı bekliyorum inşallah
Merhabalae. Reglinin 1. Gününden sayınca transfer 20. Gün civarı oluyor ama 1-2 gün erkende olabilir . Bence tarih ortalama ne zaman derseniz tahmini tarih söyler diye düşünüyorumMerhabalar bende normalde mart ayında transfer olacaktım ama regl geç gelince nisana kaydı. Kaçıncı günde transfer oldunuz çok merak ediyorumcuma günü kontrole çağırdı 13.gün olacak o zaman tarih belli olur mu sizce ?
Yaa çok sevindim canım bende 4 tane toplandı bugün amh 0.04 doktor 2 tane bekliyordum 4 tane çıktı dedi kalitelimi belli değil dedi yaşım 27 diger 1 2 tanesi küçük geriden geliyordu ogne kullandım ama büyümedi küçük kaldılar ve beni ariyacalarini söylediler çok korkuyorum ben taze transfer dedi nama 5 günlük fitil igne verdi 2 tane günde antibiyotik hap verdi reglime 9 gun var nasil gramsger yapicakEvet amh düşüklüğüm var 30 yaş amh 0.62 canım
Bende toplamda 4 yumurta gözüküyordu 5. De vardı ama küçüktü 5. İçin 1 gün fazladan ilaç kullandım ama opu günü şansımıza 6 yumurta toplandı arada kaçaklar varmış gözükmeyenopudan sonra 5 tanesi döllendi 4 taneside 5. Gün embriyosu oldu
Donduruldu ve rahmin hazırlanmasını bekliyoruz şimdi inşallah önümüzdeki ay sonu transfer hazırlıklarına başlıycaz
Yumurtalardan bir tanesi 5aa 2 tanesi 5ab ve 1 taneside 4ab
Bende öyle yapıyorum canım 7 haftalık ikizlere hamileyim şimdiArkadaşlar birşey soracağım ben transfer olcam salı günü orogestron göbekten olan iğne kullanıyorum tek seferde iki ampul çekip vuruyorm gobegmde hafif şişlik oldu bilginiz var mı
Naptınız çok merak ettim sizi durum neMaşallah canım haftaya salı gideceğim kontrole umarım görürüz duyarız ikimizde
Geçtiğimiz cumartesi adet sancısı ve kanamam olunca hastaneye gittik alttan muayene ile bebegi ve kalp atışlarını duyduk fakat eve dönünce kanamam pihtili şekilde iki parça düştü. Düşen bebek miydi ypksa alttan baktigi icin mi dustu parca bilmiyorum. Sabahına kanamam yoktu. Perşembe tekrar gideceğim bakalımNaptınız çok merak ettim sizi durum ne
Siz ne zaman transfer olmuştunuz bu arada çok geçmiş olsun keşke tekrar gitseydiniz bakmayaGeçtiğimiz cumartesi adet sancısı ve kanamam olunca hastaneye gittik alttan muayene ile bebegi ve kalp atışlarını duyduk fakat eve dönünce kanamam pihtili şekilde iki parça düştü. Düşen bebek miydi ypksa alttan baktigi icin mi dustu parca bilmiyorum. Sabahına kanamam yoktu. Perşembe tekrar gideceğim bakalım
Ay çok çok güzel çift embriyo transferi mi olduBende öyle yapıyorum canım 7 haftalık ikizlere hamileyim şimdi
Evet canımAy çok çok güzel çift embriyo transferi mi oldu
Aynı senin gibi silik çekti testim gebelik var mı sende canımEv işlerimi kendimi yormadan yapıyorum hareketim var. Odalar arası hareket ediyorum. Yarın bi gideyim kan vereyim
Yaa çok sevindim canım bende 4 tane toplandı bugün amh 0.04 doktor 2 tane bekliyordum 4 tane çıktı dedi kalitelimi belli değil dedi yaşım 27 diger 1 2 tanesi küçük geriden geliyordu ogne kullandım ama büyümedi küçük kaldılar ve beni ariyacalarini söylediler çok korkuyorum ben taze transfer dedi nama 5 günlük fitil igne verdi 2 tane günde antibiyotik hap verdi reglime 9 gun var nasil gramsger yapicak
Ayyy pozitif haberlerle gelBnde bugün transfer oldum en erken idrarda test ne zaman yptnz
Bama bakmadilarnama transfer oldum dün 3. Gün embriyosuYaaa çok mutlu oldum bende 4 tane olmasınaKaliteleri döllenme olduktan sonra belli oluyor canım döllenme durumuna göre gün gün sana bilgi veriyorlar
5. Gün yada 3. Gün transferine ona göre karar veriyorlar
Eğer progesteron hormonun yüksek değilse yani 1.2 altındaysa taze transfer yapılabiliyor
Bama bakmadilarnama transfer oldum dün 3. Gün embriyosu
Hadi insallh canm hepimiz güzel haberleri alırız inşallah bnde bı haftam Dolunca şu erken gebelik testlerinden yapiym diyormAyyy pozitif haberlerle gelbence 7 günden aşağı yapma test ben 5. Gün yapmayı planlıyorum ama djjdjd tabi herşey yolunda giderse benim transferde 26 Nisan gibi olacak
İnşallah canımNormal şartlarda bakılması gerekiyor neden bakmadılar acaba bi konuşun isterseniz
Çünkü tamamen rahmi ilgilendiren bir hormon
İnşallah sizinle kalır pıtırcık
Bencede aynı oluyor canim ağrıyor etum elimle dogundugumdaBende öyle yapıyorum canım 7 haftalık ikizlere hamileyim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?