TÜP BEBEK MART 2025 TRANSFER OLACAKLAR VE REGLİ BEKLEYENLER 💅

Merhabalar bende normalde mart ayında transfer olacaktım ama regl geç gelince nisana kaydı. Kaçıncı günde transfer oldunuz çok merak ediyorum cuma günü kontrole çağırdı 13.gün olacak o zaman tarih belli olur mu sizce ?

Merhabalae. Reglinin 1. Gününden sayınca transfer 20. Gün civarı oluyor ama 1-2 gün erkende olabilir . Bence tarih ortalama ne zaman derseniz tahmini tarih söyler diye düşünüyorum

Arkadaşlar birşey soracağım ben transfer olcam salı günü orogestron göbekten olan iğne kullanıyorum tek seferde iki ampul çekip vuruyorm gobegmde hafif şişlik oldu bilginiz var mı

Yaa çok sevindim canım bende 4 tane toplandı bugün amh 0.04 doktor 2 tane bekliyordum 4 tane çıktı dedi kalitelimi belli değil dedi yaşım 27 diger 1 2 tanesi küçük geriden geliyordu ogne kullandım ama büyümedi küçük kaldılar ve beni ariyacalarini söylediler çok korkuyorum ben taze transfer dedi nama 5 günlük fitil igne verdi 2 tane günde antibiyotik hap verdi reglime 9 gun var nasil gramsger yapicak

Arkadaşlar birşey soracağım ben transfer olcam salı günü orogestron göbekten olan iğne kullanıyorum tek seferde iki ampul çekip vuruyorm gobegmde hafif şişlik oldu bilginiz var mı
Bende öyle yapıyorum canım 7 haftalık ikizlere hamileyim şimdi

Naptınız çok merak ettim sizi durum ne
Geçtiğimiz cumartesi adet sancısı ve kanamam olunca hastaneye gittik alttan muayene ile bebegi ve kalp atışlarını duyduk fakat eve dönünce kanamam pihtili şekilde iki parça düştü. Düşen bebek miydi ypksa alttan baktigi icin mi dustu parca bilmiyorum. Sabahına kanamam yoktu. Perşembe tekrar gideceğim bakalım

Siz ne zaman transfer olmuştunuz bu arada çok geçmiş olsun keşke tekrar gitseydiniz bakmaya

Yaaa çok mutlu oldum bende 4 tane olmasına Kaliteleri döllenme olduktan sonra belli oluyor canım döllenme durumuna göre gün gün sana bilgi veriyorlar
5. Gün yada 3. Gün transferine ona göre karar veriyorlar
Eğer progesteron hormonun yüksek değilse yani 1.2 altındaysa taze transfer yapılabiliyor

Bnde bugün transfer oldum en erken idrarda test ne zaman yptnz
Ayyy pozitif haberlerle gel bence 7 günden aşağı yapma test ben 5. Gün yapmayı planlıyorum ama djjdjd tabi herşey yolunda giderse benim transferde 26 Nisan gibi olacak

Bama bakmadilarnama transfer oldum dün 3. Gün embriyosu

Ayyy pozitif haberlerle gel bence 7 günden aşağı yapma test ben 5. Gün yapmayı planlıyorum ama djjdjd tabi herşey yolunda giderse benim transferde 26 Nisan gibi olacak
Hadi insallh canm hepimiz güzel haberleri alırız inşallah bnde bı haftam Dolunca şu erken gebelik testlerinden yapiym diyorm beklemek ne kadar zor çok sıkıcı kasıklarım da sabah ağrı vardi inşallah tutunmadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…