Olsun geç olsun güç olmasın akışa bırakıp kendi hayat kaliteni artır yeni hobi edin başka ne yapılır bilmiyorumEmbriyolarım 2 adet donduruldu yumurta toplamadan sonra ilk adette muayene yapalım diğer adette geçsin transferi öyle konuşalım demişti doktorum. Yarın muayenem var hidrosalpenks sorunum var sanırım şüpheli denmişti o yüzden erteledik transferi zaten ameliyat vs onlar bi netleşsin öyle karar vericez evet en zoru beklemek..
Çok heyecanlıBenimde gen art da yapılıyor
Cidden farklı his ya uf az kaldı az bide bunu testini beklemesi var shhshsh neyse en tatlı zamanlar benceÇok heyecanlıAllah’tan yarın da işe gidiyorum yoksa bu heyecan beni bitirirdi
Amiin insallah hepimiz pozitiflerle dolduralimAy hadi İnşallah pozitif sonuçlarla gellll
20 gün diye biliyorum arasınınHoş geldin umarım güzel sonuçlar alırız senin regli ile transfer tarihin arası kaç gün
Transferden sonra oksapar planlarız dedi doktorum.Benim de 2. Transferim olacak , ek olarak duphaston ve oksapar da kullanıyorum
Transferden sonra oksapar planlarız dedi doktorum.
Havasını tam al o şekilde yapmaya çalış . Genel olarak morluk yapıyor ama havasını alınca ihtimal azalıyorNe kadar geç o kadar iyi dermişimbiraz yakıyor ve göbekte morarma yapıyor .
Bnde gamze sinem hocam ile tedavi goruyorm oda gen art ile anlaşmalı yumurtlrm orda toplandıBen Hakan Turan ile tedavi oluyorum gen art işe çalışıyor
Gen art bu konuda iyi diye biliyorumBnde gamze sinem hocam ile tedavi goruyorm oda gen art ile anlaşmalı yumurtlrm orda toplandı
Bnde 3 Mart transefer olucam ama ilaç faln kullanmıyorum çünkü rahim kendiliğinden doğal yolla transfere hazırlandi ben 3. Gün embriyo transferi olucam rabbim ikimizde hayrlısini nasip etsin inşallah isteyen herkesin rabbim kucağını boş bırakmasinSelam bende geldim. 3. martta transferim olacak Allah nasip ederse. Sabah 2,akşam 2 Estrofem ve coraspirin kullanıyorum. Bugün de progestan dex iğneye başladım. Donmuş emb transferi olacağım. Bu 2. Transferim olacak. Herkese şans diliyorum. Umarım güzel sonuçlar alırız.
Hadi bize güzel haberlerini verCanim selamcok sagol tatlim yarin kan testi gunum insallah guzel haber vermek kismet olur vakit geldi bir sekilde zor dayandim
Cok sükürHadi bize güzel haberlerini verinşallah pozitiftirr
Cok tebrik ederim harika cok sevindim böyle güzel haberler beni çok motive ediyorCok sükür
Benim çözdürme ile birlikte 90-95 bin tuttu ilaçlar dahil .Maliyetinin ne kadar oldu sizin
Cok tesekkur ederim, isteyen herkese nasip olsun insallah bu mutlulukCok tebrik ederim harika cok sevindim böyle güzel haberler beni çok motive ediyorsağlıkla kucağına al darısı bizlere. Artık hamiş duası senden gelecek bize
İnşallah herşey sorunsuz ilerleyecek merak etme. Senin tek transfer ve ilk transferdi değil mi ? Dualarım seninle ve bu yolda savaş veren hepimizle. Artışınıda söyle olur mu. Sen çatlatma iğnesi mi oldun yoksa sadece estrofemmiydi hatırlayamadım ? Donmuş transferdi diye kalmış aklımdaCok tesekkur ederim, isteyen herkese nasip olsun insallah bu mutlulukkendime dua ettigim kadar burada kimle diyalog kurarsam ona da her seferinde guzel dileklerimi dualarimi ediyorum inan, cok zor bir sinav gectigimiz yasamayanin anlayamayacagi allah bana da devamini saglikla gosterir siz de bana duaci olun
Evet canim ilk transferim. Tek embriyo genetikli. Donmus emb ama dog siklus transferi oldum, ovitrelle vuruldum transferden bir hafta once tam.İnşallah herşey sorunsuz ilerleyecek merak etme. Senin tek transfer ve ilk transferdi değil mi ? Dualarım seninle ve bu yolda savaş veren hepimizle. Artışınıda söyle olur mu. Sen çatlatma iğnesi mi oldun yoksa sadece estrofemmiydi hatırlayamadım ? Donmuş transferdi diye kalmış aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?