- 27 Aralık 2016
- 609
- 369
- 33
- 35
- Konu Sahibi Sardunyayaa
Merhaba , tup bebek icin doktora basvurdugumuzda on muayanede neler yapiliyor kadin ve erkege birde masraflari nekadar acaba? Ozellikle bursa da varmi iyi bir dr tecrube eden?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadin a rahim filmi cekiliyor erkegin degerlerine bakiliyor genelde isganbulda ozel hastanelerde genelde masraf ilaclarla beraber 10 bin tl yi buluyor ama istanbul disi yerlerde ucreti bilmiyorumMerhaba , tup bebek icin doktora basvurdugumuzda on muayanede neler yapiliyor kadin ve erkege birde masraflari nekadar acaba? Ozellikle bursa da varmi iyi bir dr tecrube eden?
Eğer hala yaptırmadı iseniz size ücretsiz on görüşme ayarlayabilirim. Bu konuda yardımcı olmak isterim.Merhaba , tup bebek icin doktora basvurdugumuzda on muayanede neler yapiliyor kadin ve erkege birde masraflari nekadar acaba? Ozellikle bursa da varmi iyi bir dr tecrube eden?
Devlet te hakkımı kullandım . İlaçlar dahil , embriyo dondurma dahil 1500 tl tuttu .
Nerde yaptırdınızDevlet te hakkımı kullandım . İlaçlar dahil , embriyo dondurma dahil 1500 tl tuttu .
Ankara etlik zubeyde hanim da yaptirmistim. Ama bebeğim 3.5 aylıkken düştü .Nerde yaptırdınız
Amin amin inşallah . Aradan zaman geçmiş . Geçen zaman kısa olsa da omrumden en az 10 yıl götürdü . Bu süreçte ilk tüp bebek denememde tuttu ancak 3.5 aylıkken kaybettim bebegimi . İkinci tüp bebek deneme mi de dondurulmuş ile yaptım ancak tutmadı . 3. Tüp bebek denemem için beklemekteyim rabbim kimsenin kucaginı bos komasin . İsteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versinözelde yumurta dondurttum. 5 senelik saklama süresiyle birlikte 8 bin tuttu. (2 sene önce.)
inş. hepimiz kavuşuruz çocuk sahibi olma mutluluğuna...
Çok üzüldüm neden düştüğü hakkında bilginiz var mıAnkara etlik zubeyde hanim da yaptirmistim. Ama bebeğim 3.5 aylıkken düştü .
Zübeyde hanım toplam ücret ne kadarAnkara etlik zubeyde hanim da yaptirmistim. Ama bebeğim 3.5 aylıkken düştü .
bir sebebi yok görünen . Bebek patoloji ye gitti sağlıklı geldi . Kısmet nasip değilmiş .Çok üzüldüm neden düştüğü hakkında bilginiz var mı
Eylül ayında bana dondurulmuş lar la ve ilaçlarla birlikte 1500 tl ye mal olmuştu . Şöyle söyleyim 410 tl transfer ücreti , 600 tl de iğneler ilaçlar tutmuştu . Kalan kısmı da dondurma ücreti ve sonrasında kullandığım jel ler in ücreti. İkinci denememiz dondurulmuş embriyo ile oldu . Fakat 2. Denemede rapor hakkımı kullanmadım ücretli yaptırdım yine zubeyde hanim da. Onun maliyeti de ilaçlar hariç 1125 tl . İlaçlar zaten hap . Çok bir maliyeti yok. Ancak tutmuş olsaydı crinone jel kutusu 108 tl den devam edecektim . 1125 tl nin içinde de 900 tl si transfer ücreti 225 tl dé çözünme parasıZübeyde hanım toplam ücret ne kadar
Anladım ewet fiyat çok uygun biz ngs uyguladığımız için maliyetimiz 15 bin buluyor o yüzdem fiyat sordumEylül ayında bana dondurulmuş lar la ve ilaçlarla birlikte 1500 tl ye mal olmuştu . Şöyle söyleyim 410 tl transfer ücreti , 600 tl de iğneler ilaçlar tutmuştu . Kalan kısmı da dondurma ücreti ve sonrasında kullandığım jel ler in ücreti. İkinci denememiz dondurulmuş embriyo ile oldu . Fakat 2. Denemede rapor hakkımı kullanmadım ücretli yaptırdım yine zubeyde hanim da. Onun maliyeti de ilaçlar hariç 1125 tl . İlaçlar zaten hap . Çok bir maliyeti yok. Ancak tutmuş olsaydı crinone jel kutusu 108 tl den devam edecektim . 1125 tl nin içinde de 900 tl si transfer ücreti 225 tl dé çözünme parası
Anladım ewet fiyat çok uygun biz ngs uyguladığımız için maliyetimiz 15 bin buluyor o yüzdem fiyat sordum
Rabbim kolaylık versin inşallah hepimiz evlatlarımız olur
Ngs genetik tarama eşimde kromozom translokayon olduğu için şart embrıo bası 350 dolar veriyoruzNgs nedir ? Bir de hangi şehirde hangi hastahaneye yaptiriyorsunuz? Bu maliyetin içinde ne var ? Bundan sonraki denememı bende özelde düşünüyorum ama bakalım hayırlısı .
Amin amin inşallah . Aradan zaman geçmiş . Geçen zaman kısa olsa da omrumden en az 10 yıl götürdü . Bu süreçte ilk tüp bebek denememde tuttu ancak 3.5 aylıkken kaybettim bebegimi . İkinci tüp bebek deneme mi de dondurulmuş ile yaptım ancak tutmadı . 3. Tüp bebek denemem için beklemekteyim rabbim kimsenin kucaginı bos komasin . İsteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Etlik zubeyde hanim da oya Aldemir , runa özelçigeçmiş olsun... doktorunuz kimdi?