Erkek İnfertilitesi tüp bebek merkezinde kruger yaptırıp mukemmmel cevabını duyan var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hazel maşallah 4 aylık olmuş bebiş, 5. ayınızdan gün alıcaksınız ..
Sağlıcakla doğsun minik sıpa :)
Bende bu ay o kadar relax'ım ki aklıma bile gelmiyor , inşşş rabbim ol dediğinde gelir bebeğim ..
Sanki yakında hamilelik haberimi müjdeleyeceğim gibi geliyor, tabi mevlam bilir ama hissettiklerim böyle..
Yaz aylarında doğurganlık daha azmış, sperm sayısı sıcaklardan dolayı bir miktar azalıyormuş , inanırım çünkü sperm sıcağı sevmiyor..
Bunuda aklınızdan çıkarmayın kıızlar , bakarsınız aralık ayı patlama yaparız :)

Merhaba arkadaşlar,burada o kadar çok topic de gezdim ki. sanırım sonun da kendi durumuma uygun bir topic bulabildim. bizde kısa bir süre önce eşimde %99 oranında dna hasarı olduğunu öğrendik . kaan hocanın hastasıyız. eşim varikosel ameliyatı olucak eylülde. o zamana kadar kullanması için evicap ve endol verdi. biraz internette araştırdım ama bu dna hasarıyla ilgili çok iç açıcı bilgiye rastlamadım. sizler neler yaşadınız? nasıl bir tedavi aşaması bekliyor bizi? anlatır mısınız

okudum canım yazdıklarını :) evt bu yoruma bağlı olduğu için heryerde değişiyorr %4 morf iyii sizde
çok merak ediyorum bebeği olan birini bu merkezlere göndersek morfoloji% 4 ü geçecek mii acaba

bizde daha eşimin memleketindeyiz ankaraya gidince guven labaratuvarlarına ve ank. ün e gideceğizz tekrar test yaptıracağız ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…