daha konuşmadık 5000.di en son ağustosta.. sen konuştun muamin canım yürekten amin..fiyatı konuştun mu hastaneyle..
Acı badem 1. tutmayınca 2. İndirim yapıyormuş 3. Ücretsizbu cumartesi başlıycaz para o zaman konuşacağız ağustosta yaptırdığıma 5000 ödedik.
geçen yaz konuşmuştuk 3. de indirimliydi 3000 küsür.. çok kalabalık ilgi göremedim o yüzden nevin hanımı tercih ettim bayan daha rahatım ama hala emin değilim acıbademe daha iyi diyorlar sen ne düşünüyosun pembe mavi hakkındaAcı badem 1. tutmayınca 2. İndirim yapıyormuş 3. Ücretsiz
Canım hastane olmadan önce çok iyiydiler ama su an biraz hastane masrafını bizden çıkarıyorlar doktorumu seviyorum ama bizim değerlerimiz asla aşılamaya uygun değilken yaptı ve her gidene su an önce iki aşılama sonra tüp diyorlar çok kişiyle konuştum bide benim içerden tanıdıklarım da var bu beni çok üzdü açıkçası gitmeyi düşünmüyorum pek aslındageçen yaz konuşmuştuk 3. de indirimliydi 3000 küsür.. çok kalabalık ilgi göremedim o yüzden nevin hanımı tercih ettim bayan daha rahatım ama hala emin değilim acıbademe daha iyi diyorlar sen ne düşünüyosun pembe mavi hakkında
bursadaki bütün tüp bebek merkezleriyle konuştum nerdeyse bi tek nevin hanım uzun protokol dedi araştırdım bana uzun protokol daha uygunmuş bu yüzden nevin hanımı tercih ettim diğerleri en kısa zamanda bitsin diye uğraşıyor.. ama kararsızım şu an sen acıbademe gideceksin o zamanCanım hastane olmadan önce çok iyiydiler ama su an biraz hastane masrafını bizden çıkarıyorlar doktorumu seviyorum ama bizim değerlerimiz asla aşılamaya uygun değilken yaptı ve her gidene su an önce iki aşılama sonra tüp diyorlar çok kişiyle konuştum bide benim içerden tanıdıklarım da var bu beni çok üzdü açıkçası gitmeyi düşünmüyorum pek aslında
diğer merkezlere göre uygun canım fiyatı bi de sana uzun mu yoksa kısa protokol mü dedipembe mavi 5.800 dedi fazla geldi ama konuşmayı düşünüyoruz 2. side 5000 miş..
Oraya doktor nedeniyle gidemiyorum canım eşim biraz takıntı yapıyor bayan doktor diye su an çok kararsizim eğer nevin hanıma gidersemde açıkça konuşucam çünkü ben değerleri gösterdim başka doktora size aşılama mümkün değil dedi neden siz yaptınız diye sorucam açıkçasıbursadaki bütün tüp bebek merkezleriyle konuştum nerdeyse bi tek nevin hanım uzun protokol dedi araştırdım bana uzun protokol daha uygunmuş bu yüzden nevin hanımı tercih ettim diğerleri en kısa zamanda bitsin diye uğraşıyor.. ama kararsızım şu an sen acıbademe gideceksin o zaman
nevin hanım muayene ettikten sonra buna karar verecekmiş..ben henüz gitmedim daha..yumurtlama yada adet gecikmen varmıydı ki uzun prtokol uygulanıyor?diğer merkezlere göre uygun canım fiyatı bi de sana uzun mu yoksa kısa protokol mü dedi
bende sorun yok görünen.. eşimde sıkıntı.. ohss riski olabilir dedi sorun olmadığı için yaşında genç uzun protokol yapalım dedinevin hanım muayene ettikten sonra buna karar verecekmiş..ben henüz gitmedim daha..yumurtlama yada adet gecikmen varmıydı ki uzun prtokol uygulanıyor?
canım acıbademde bayan doktor muayene yapabiliyor sadece yumurta toplama ve transfere erkek doktor giriyor böyle bi kolaylık sağlıyorlarOraya doktor nedeniyle gidemiyorum canım eşim biraz takıntı yapıyor bayan doktor diye su an çok kararsizim eğer nevin hanıma gidersemde açıkça konuşucam çünkü ben değerleri gösterdim başka doktora size aşılama mümkün değil dedi neden siz yaptınız diye sorucam açıkçası
bende sorun yok görünen.. eşimde sıkıntı.. ohss riski olabilir dedi sorun olmadığı için yaşında genç uzun protokol yapalım dedi
canım acıbademde bayan doktor muayene yapabiliyor sadece yumurta toplama ve transfere erkek doktor giriyor böyle bi kolaylık sağlıyorlar
Evet pembe mavide hep bayanlar varuzun protokolde fiyat farklı filan oluyor mu?
pembe mavide tüm işlemleri bayanlar yapıyormuş doğru mu canım?
hepsi bayan doğru canımuzun protokolde fiyat farklı filan oluyor mu?
pembe mavide tüm işlemleri bayanlar yapıyormuş doğru mu canım?
Yok canım kabul etmiyor ki erkek diş doktorunda bile girmiyoruz biz :)canım acıbademde bayan doktor muayene yapabiliyor sadece yumurta toplama ve transfere erkek doktor giriyor böyle bi kolaylık sağlıyorlar
:) anlıyorum canım çok iyi.. ya aslına bakarsan haklı da biraz bayan doktor inan çok rahat her şeyi sorabiliyosun nevin hanımın cep telefonu da açık istediğin an arayıp ulaşabiliyosun o yönden pembe mavi rahatYok canım kabul etmiyor ki erkek diş doktorunda bile girmiyoruz biz :)
Acıbademin şuanda zamlı fıyatı 5500, eğerki önceden görüşme yaptıysanız eski fiyat 4950 TL,sonraki denemeler indirimli. Şahsen Pempe Mavi pahalı geldi.. Ama bayan doktor tercihinizden dolayı Bursada tercih edilebilecek tek yer..pembe mavi 5.800 dedi fazla geldi ama konuşmayı düşünüyoruz 2. side 5000 miş..
ilaçlar da dahil mi bu fiyata.. geçen yaz gittiğimde 6ooo tl.yi geçiyordu acıbademde ilaçlarla beraber.. pembe mavide ilaçlar dahil 5000Acıbademin şuanda zamlı fıyatı 5500, eğerki önceden görüşme yaptıysanız eski fiyat 4950 TL,sonraki denemeler indirimli. Şahsen Pempe Mavi pahalı geldi.. Ama bayan doktor tercihinizden dolayı Bursada tercih edilebilecek tek yer..
canım sen ücreti muhasebeyle mi görüştün ilk deneme mi ve bu fiyata ilaçlar dahil edildi mi? birde ilaçları raporla alma imkanımız varsa fiyat düşer mi acaba?ilaçlar da dahil mi bu fiyata.. geçen yaz gittiğimde 6ooo tl.yi geçiyordu acıbademde ilaçlarla beraber.. pembe mavide ilaçlar dahil 5000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?