Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi Bursa Tüp Bebek Merkezleri

Bursa'da Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Özel Jineplus Tüp Bebek Merkezi

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    98
Acı badem 1. tutmayınca 2. İndirim yapıyormuş 3. Ücretsiz
geçen yaz konuşmuştuk 3. de indirimliydi 3000 küsür.. çok kalabalık ilgi göremedim o yüzden nevin hanımı tercih ettim bayan daha rahatım ama hala emin değilim acıbademe daha iyi diyorlar sen ne düşünüyosun pembe mavi hakkında

Canım hastane olmadan önce çok iyiydiler ama su an biraz hastane masrafını bizden çıkarıyorlar doktorumu seviyorum ama bizim değerlerimiz asla aşılamaya uygun değilken yaptı ve her gidene su an önce iki aşılama sonra tüp diyorlar çok kişiyle konuştum bide benim içerden tanıdıklarım da var bu beni çok üzdü açıkçası gitmeyi düşünmüyorum pek aslında

pembe mavi 5.800 dedi fazla geldi ama konuşmayı düşünüyoruz 2. side 5000 miş..

bursadaki bütün tüp bebek merkezleriyle konuştum nerdeyse bi tek nevin hanım uzun protokol dedi araştırdım bana uzun protokol daha uygunmuş bu yüzden nevin hanımı tercih ettim diğerleri en kısa zamanda bitsin diye uğraşıyor.. ama kararsızım şu an sen acıbademe gideceksin o zaman

Oraya doktor nedeniyle gidemiyorum canım eşim biraz takıntı yapıyor bayan doktor diye su an çok kararsizim eğer nevin hanıma gidersemde açıkça konuşucam çünkü ben değerleri gösterdim başka doktora size aşılama mümkün değil dedi neden siz yaptınız diye sorucam açıkçası

diğer merkezlere göre uygun canım fiyatı bi de sana uzun mu yoksa kısa protokol mü dedi
nevin hanım muayene ettikten sonra buna karar verecekmiş..ben henüz gitmedim daha..yumurtlama yada adet gecikmen varmıydı ki uzun prtokol uygulanıyor?

nevin hanım muayene ettikten sonra buna karar verecekmiş..ben henüz gitmedim daha..yumurtlama yada adet gecikmen varmıydı ki uzun prtokol uygulanıyor?
bende sorun yok görünen.. eşimde sıkıntı.. ohss riski olabilir dedi sorun olmadığı için yaşında genç uzun protokol yapalım dedi

canım acıbademde bayan doktor muayene yapabiliyor sadece yumurta toplama ve transfere erkek doktor giriyor böyle bi kolaylık sağlıyorlar

bende sorun yok görünen.. eşimde sıkıntı.. ohss riski olabilir dedi sorun olmadığı için yaşında genç uzun protokol yapalım dedi

canım acıbademde bayan doktor muayene yapabiliyor sadece yumurta toplama ve transfere erkek doktor giriyor böyle bi kolaylık sağlıyorlar

uzun protokolde fiyat farklı filan oluyor mu?
pembe mavide tüm işlemleri bayanlar yapıyormuş doğru mu canım?

Yok canım kabul etmiyor ki erkek diş doktorunda bile girmiyoruz biz :)

Yok canım kabul etmiyor ki erkek diş doktorunda bile girmiyoruz biz :)
:) anlıyorum canım çok iyi.. ya aslına bakarsan haklı da biraz bayan doktor inan çok rahat her şeyi sorabiliyosun nevin hanımın cep telefonu da açık istediğin an arayıp ulaşabiliyosun o yönden pembe mavi rahat

benim de pembe maviyi tercih etme sebebimdir bayan olmaları..sonucta en mahremimiz bayan varsa öncelik onlarındır :)

pembe mavi 5.800 dedi fazla geldi ama konuşmayı düşünüyoruz 2. side 5000 miş..
Acıbademin şuanda zamlı fıyatı 5500, eğerki önceden görüşme yaptıysanız eski fiyat 4950 TL,sonraki denemeler indirimli. Şahsen Pempe Mavi pahalı geldi.. Ama bayan doktor tercihinizden dolayı Bursada tercih edilebilecek tek yer..

ilaçlar da dahil mi bu fiyata.. geçen yaz gittiğimde 6ooo tl.yi geçiyordu acıbademde ilaçlarla beraber.. pembe mavide ilaçlar dahil 5000

ilaçlar da dahil mi bu fiyata.. geçen yaz gittiğimde 6ooo tl.yi geçiyordu acıbademde ilaçlarla beraber.. pembe mavide ilaçlar dahil 5000
canım sen ücreti muhasebeyle mi görüştün ilk deneme mi ve bu fiyata ilaçlar dahil edildi mi? birde ilaçları raporla alma imkanımız varsa fiyat düşer mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…