Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi Bursa Tüp Bebek Merkezleri

Bursa'da Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Özel Jineplus Tüp Bebek Merkezi

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    98
evt canım bana da fazla geldi..resmen insanların duygusal zaafından faydalanılıyor malesef..inşallah ilk defa da tutarda rabbim yüzümüzü güldürür..

canım sen ücreti muhasebeyle mi görüştün ilk deneme mi ve bu fiyata ilaçlar dahil edildi mi? birde ilaçları raporla alma imkanımız varsa fiyat düşer mi acaba?
bu fiyatı acıbademde konuşmuştuk canım ilk deneme 5ooo.lerdeydi ama ilaçlar yok içinde ilaçlarla 6000.i geçiyordu acıbademde.. pembe mavide ilaçlar dahil 5000.. rapor işini hiç bilmiyorum ki

ilaçlar da dahil mi bu fiyata.. geçen yaz gittiğimde 6ooo tl.yi geçiyordu acıbademde ilaçlarla beraber.. pembe mavide ilaçlar dahil 5000
hayır ben sadece oradaki işlem ücretini söyledim, ilaçlara ayrı ödeme yapacaksınız, eczaneden alınıyor, orası karışmıyor..

evt canım bana da fazla geldi..resmen insanların duygusal zaafından faydalanılıyor malesef..inşallah ilk defa da tutarda rabbim yüzümüzü güldürür..
Maalesef hemen hemen aynı her yerde fiyatlar, pempe mavide ilaçlar dahil demiş arkadaş ,o zaman fiyat fena değil, Acıbademe göre 200-300 eksik ödeme yapmış olursunuz..Jimerle görüşmüştüm orasıda 4750+ilaçlar demişlerdi..anlayacağın bunun piyasası 6000TL buluyor hatta geçiyor...keşke herkes ilk denemede hamile kalsa...

arkadaşlar hafta sonu pembe maviye gittim.. fiyatlar şöyle ilk deneme 5800, 2.deneme 5200, üçüncü deneme 4800.. ilaçlar dahil..

Merhaba arkadaşlar.. Ben Acıbadem de gectiğimiz Eylül ayında tedavi gördüm. 5200 ilaçlar hariç dediler.. Acıbadem in ÇİDER le anlaşması var.. Çider'e 150tl gibi bir ücret ödedim. 800tl indirim aldım. 4400 ödedik hastaneye.. 900tl de ilaçlarım tuttu. Çok şükür ilk denemede de hamile kaldım.. Eşim azospermdi.. benim de tek tüpüm kapalıydı.. Rabbim inşallah bütün isteyenlere sizlere de nasip etsin..

Bana daha fazla söylendi, senden çok daha fazla ödeme yaptım, tutturduklarına ne gelirse galiba....muayene ücreti hiç ödemişmiydin peki?

Bana daha fazla söylendi, senden çok daha fazla ödeme yaptım, tutturduklarına ne gelirse galiba....muayene ücreti hiç ödemişmiydin peki?

Canım yılbaşından sonra zam geldi fiyata.. Sen o fiyatı ödemiş olabilirsin.. Çider bana ilk randevuyu aldı ve ücret ödemedim hem öngörüşme için(ki ön görüşmede muayene filan olmadı dosyalarımızı götürdük konuştuk) hem de adet olduğumda aradım Çideri yine onlar randevu aldılar. ücret ödemedim o yüzden.. ödeme konusunda da nakit ödeme yaptık.. Opuda bir kısmı transferden sonra bir kısmı dediler. Opu olunca ne kadar ödeyeceğiz dedik. Yanınızda ne kadar varsa dediler. Ben memnun kaldım her yönüyle.. Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin inşallah..

Bizde nakit ödeme yaptık, eski hastayım,bana zamlı fiyat olmadığını söyledi...Senden 1 ay sonra gitmiştim görüşmeye verilen fiyat yine fazlaymış ...Çider indirimi fazla olmaz denildi, eşimde karşı çıktığından üye olmadım..Neyse artık elden çıkmış gitmiş para...

arkadaşlar ben de bursa jimer hastanesinde tedavi görüyorum. benim inf.sebebim endometriozis. 3.denememiz olacak. Kullandığım ilaçlar 2.000 tl. civarı tutuyor. İşlem parası olarak da, 1. denemede 4.000 tl., 2.denemede 3.500 tl. verdik.

arkadaşım hayırlı olsun.. güzel sonuçlar alırsın inş. nasıl memnun kaldın mı hastaneden doktordan

mrb umutt88, doktor suat bey ve hemşiresi çok iyi ben çok memnunum, 3.denememiz olacak doktorum elinden gelen hassasiyeti gösteriyor, gerisi Rabbimin oluruna kalıyor. Hepimiz için tez zamanda hayırlısını diliyorum. Senin durumun nedir?

bende pembe maviye gidiyorum dondurulmuşları da sayarsak 3. deneme olacak benim de.. bu da olmazsa ne yaparım diye düşünüyorum da o yüzden sordum sana.. hayırlı haberlerini bekliyorum.. rabbim yardımcımız olsun...

Bende suat beye basladim raporla 2750+ilaclar.simdilik guzel hersey polip varmis simdiye kadar bicok doktor gezdim kimse alalim dememisti.suat bey tup bebek oncesi mutlaka alinmasi i onerdi

benim de bu güzel yolculuğum pazartesi saat 15.00 jimer suat hazerden aldığım randevuyla başlıycak inş...dilerim bu güzel yolculuğumuz hayırla mutlu sonla sonuçlanır inş...çok heycanlıyım... çok umutluyum...çok mutluyum...

Insallah hepimiz icin hayirlisi olur canim

SUAT BEYIN HASTASIYIM BENDE UMARIM HEPIMIZ BIAN ONCE BEBEKLERIMIZI KUCAGIMIZA ALIRIZ

Bende suat beyle tüp bebek yapmayı düşünüyorum ama önce acıbademlede görüşücem. Hakkımızda hayırlısı olur inş çok zor bir süreç

Bende suat beyle tüp bebek yapmayı düşünüyorum ama önce acıbademlede görüşücem. Hakkımızda hayırlısı olur inş çok zor bir süreç
neden acıbademle goruşupte suat beye yaptıracaksınız ilaçlar ve fıyat ne kadar istedı suat bey

2 yil once cikolata kistiyle baslayip hgs tup tikanikligi ve yapisikliktan dolayi suat beye kadar ilerledik. Suat beyde ofis histeroskopisi yapip patolojinden gelen sonuca gore ilerleriz dedi.tum bu islemler ve tup bebek ilaclarda 8 binları buluyor. Ama ilk defa deniyecegim tup bebegi acibademle gorusup hem fiyat almak istiyorum hemde onlar nasil tedavi uygulayacaklar onu ogrenmek istiyorum. Ama jimere alistigim icin daha bi sicak geliyor bana. Kararsizim uzgunum mutsuzum daha kabullenemedim hgs sonucunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…