- 18 Ocak 2015
- 203
- 53
- 13
- 40
bendede çıkolata kıstım var 2.5 cm hsg mı baska hastanede yaptırdım suat beye goturdum tek tupum benımde tıkalı ama suaat bey histeroskopı yapmadı dırek tup bebege gecelım dedı bana neden sızın gıbı bır tedavı onermeden direk tup bebege geçti acaba?2 yil once cikolata kistiyle baslayip hgs tup tikanikligi ve yapisikliktan dolayi suat beye kadar ilerledik. Suat beyde ofis histeroskopisi yapip patolojinden gelen sonuca gore ilerleriz dedi.tum bu islemler ve tup bebek ilaclarda 8 binları buluyor. Ama ilk defa deniyecegim tup bebegi acibademle gorusup hem fiyat almak istiyorum hemde onlar nasil tedavi uygulayacaklar onu ogrenmek istiyorum. Ama jimere alistigim icin daha bi sicak geliyor bana. Kararsizim uzgunum mutsuzum daha kabullenemedim hgs sonucunu
bendede çıkolata kıstım var 2.5 cm hsg mı baska hastanede yaptırdım suat beye goturdum tek tupum benımde tıkalı ama suaat bey histeroskopı yapmadı dırek tup bebege gecelım dedı bana neden sızın gıbı bır tedavı onermeden direk tup bebege geçti acaba?[/QUOTE
BENIMDE ILK DENEMEM CNM 5 YILLIK EVLIYIM 1 YILDIR BEBEGIMIZ OLMUYORBirde canım ilk denemen mi daha çnce yaptırdım mı? Benim ilk denemem oyüzden tecrübesizim ne olucak hiç bilgim yok.
BELKIDE OYLEDIR CNM ANLAŞMAYA BAGLIDIRNuray hanım alıyorduda hani tüp bebek için toplam fiyatta anlaştık muayene ücreti vermiycez ayrıca hepsi içinde diye düşünmüştüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?