Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi Bursa Tüp Bebek Merkezleri

Bursa'da Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Özel Jineplus Tüp Bebek Merkezi

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    98
bendede çıkolata kıstım var 2.5 cm hsg mı baska hastanede yaptırdım suat beye goturdum tek tupum benımde tıkalı ama suaat bey histeroskopı yapmadı dırek tup bebege gecelım dedı bana neden sızın gıbı bır tedavı onermeden direk tup bebege geçti acaba?

Bende yapışıklık ve ne olduğunu bilmediğimiz bi madde var onun ne olduğunu öğrenmemiz lazım ondan parça alıp patalojiye yolluycam dedi. Benimde kafam ona takıldı ben hemen tüp bebeğe başlıycaz zannediyordum ne olduğunu anlamadığı şey ne araştırdım internetten ne olabilir diye bulamadım?? Sende bir sıkıntı olmadığı için böyle bir işleme gerek görmemiştir. Sen hangi aşamadasın peki

cnm benım 2 AYDIR KISTIMI BASKILADIK LUCRIN DEPOT KULLANDIK BU AY GİNERA VERDI DOGUM KONTROL HAPI RAHIM IYICE DINLENSIN DIYE BU AY ADETIMIN 2.GUNU GIDEICEM TEDAVIYE BASLIYCAZ İŞALLAH.SİZİN HSG YI SUAT BEY YAPMIŞSA BELKI KAFASINA BISEY TAKILMIŞTIR...UCRET NE KADAR TUP BEBEGIN ÖGRENDINIZ MI?BEN ACIBADEMDEN SUAT BEYE GECTIM PEK MEMNUN KALMADIM ŞAHİN BEYDEN ÇOK TİCARİ BAKIYOR BİRDE SUAT BEY ÇOK İLGİLİ ALAKALI

Ben nuray hanıma gidiyordum çikolata kisti için hsgyi o yaptırdı. Şimdi bende adetimin ikinci günü hem nuraya hanıma gidicem hem suat beye kistimin durumuna bakılacak duruma göre tedaviye başlıycaz canım benim histeroskopi pataloji ilaçlar falan 8 binlirayı tutacak galiba öyle hesapladık eşimle. Size fiyat vermediler mi?

beNIM TUP BEBEK UCRETI 4750+İLAÇLAR HER MUAYENEYE GITTIGIMDE SUAT BEYE UCRET ÖDUYORUM BILMIORUM SIZDEN ALIYOLARMI HER GITTIGINIZDE İŞALLAH TUP BEBEKTE BASARILI OLURUZ BANA GUVENILIR GELIYOR GEREK HASTANE GEREK DOKTOR BEY KOLAY DEGIL O KADAR UCRETI VERIPTE BASARISIZ OLMAK

Birde canım ilk denemen mi daha çnce yaptırdım mı? Benim ilk denemem oyüzden tecrübesizim ne olucak hiç bilgim yok.

BURADAN BIRBIRIMIZE NE YASADIGIMIZI TECRUBELERIMIZI ANLATALIM BIRLIKTE DESTEK OLUP BILGI VERELIM

Aaa her muayenede ücret mi veriliyor off biz öyle anlamamıştık ya. Aslında nuray hanım bizi yönlendirince ilk eşim gitti görüştü ben adetin ikinci günü randevu alıp gidicem ben görüşmedim hiç eşimede öyle fiyat vermişler ama eşim yorumuda güler yüzlü güven veriyor insana dedi. Birde iki yıldır o hastaneye alıştım çalışanlar çok güleryüzlü ilgili

BELKİ SİZDEN ALMAZLAR NURAY HANIM ALMIYODUR AMA SUAT BEY HER SEFERINDE ALIYOR ZATEN 2 AYDA 3 DEFA GITTIK

Tabi canım böyle konuşmak çok iyi geliyor insana ben bir yıllık evliyim ama kist tedavisi uzun zamandır görüyordum. Kistim çok büyüktü 6 cmlerde falan çok ağrı yapıyordu hatta içe kanama yaptı 6 ay önce çalıştığım yerde çok stresliydi işten ayrıldım ozamandırda bebek için başladık tedaviye. Çok zor ya insan kimsenin seni anlamadığını düşünüyor karamsarlığa kapılıyor ve her ay ümitlenip sonucunun hüsran olması falan çok yıpratıyor insanı artık okadar duygusal oldumki etrafımda gördüğüm her bebeğe bakınca gözlerim doluyor ve 2 ay öncede hem teyze hem hala oldum yani etrafım bebek dolu ve bitip tükenmeyen bebek muhabbetleri kendimi eve kapatmak istiyorum

Nuray hanım alıyorduda hani tüp bebek için toplam fiyatta anlaştık muayene ücreti vermiycez ayrıca hepsi içinde diye düşünmüştüm ben

SIZI EN IYI BEN ANLAYABILIRIMM.ARTIK BEBEGI OLAN ARKADASLARIMLA COK SEVDIGIM HALDE GÖRUSMEK ISTEMIYORUM ÇOÇUKLU BAYANLARI GÖRDUGUMDE COK UZULUYORUM ALLAHIM NE KADAR SANSLILAR DEYIP KENDI HALIME UZULUYORUM ÇOK ZOR BIR DURUM AMA BIZIM GIBI OLAN BIRÇOK INSAN VAR ALLAH DAHA COK ARATMADAN BIAN ONCE BEBEGIMIZE KAVUŞTURSUN.BURSADA NEREDE OTURUYORSUNUZ BEN BURSANIN ILÇESINDEN GELIP GIDIYORUM SUAT BEYE YENIŞEHİRDEYIM

Evet canım halimize şükretmek lazım bişekilde tedavi umudumuz var. Ben bursada oturuyorum. Acıbademde nekadar dediler. Herkes oranın başarısını çok övüyor bende jimere daha sıcak bakıyorum ama acıbademlede görüşelim aklımızda kalmasın diyoruz yarın gidicem bakalım ne diyecekler

ACIBADEMLE TUP BEBEK HAKKINDA GORUSMEDIM BEN CNM HSG MI FLN ORADA YAPTIRDIM AMA ARKADASIM.5000 TL+İLAÇLAR DİYOR.SIZIN ILAÇLARINIZI KENDINIZ MI ALACAKSINIZ ACABA GÖRUSTUNUZ MU ONLARDA 2000 TL TUTUYOR

Evet canım ilaçları kendimiz alıcam biz ilaçları iki bin diye hesapladık tüp bebek diğer işlemlerimde var işte 8 binlirayı tutacak. Acıbademden neden memnun kalmadın canım ilgisizler miydi?

herseyı tıcarete dokmuşler mesela benım kıstımı tedavı etmeden hemen tup bebege geçecektı şahın bey.ama suat bey hemen tup bebege geçersek basarısız oluruz once sızı tedavı edelım bosuna paranız gıtmesın dedı

Acaba çok kalabalık olduğu için önemsemiyorlar mı? Jimer okadar yoğun değil acıbadem zaten bi isim yapmış belki o kaygı olmadığı için böyle davranıyorlardı. Suat bey daha başarılı sonuç alabilmek için öncesinde rahim içimi buna hazırlıyor benide tedavi yöntemi tatmin etti bakalım acıbademde ne diyecekler yarın gideyim yazarım sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…