Hakkinda hayirlisi olsun canim bende ilk denememi murat beye yaptirmistim bir bebegim var cok sukur 2.denemeyi sahin beye yaptirdim negatif 3.denemeyi tekrar sahin beyde denicem hakkimizda hayirlisi.sende insallah guzel sonuclar alirsin
kaçıncı denemendi ve sorun neydiMalesef kimyasal gebelikMurat beyde denermiyim bilmiyorum tekrar transferden sonra bir ilgisiz geldi bana.. İnşallah kendiliğinden olur yaa aynı stresler bi dahaa
Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah kendiliginden olur ama cokta gec kalma eger kafan murat bey kinusunda rahat degil ise kesinlikle gitme.sana tavsiyem acibadem sahin beye git seker gibi adam kafanda rahat olur ortalama 1500 tl daha fazla ama ilgili bir doktor.ben nasipse haftaya gorusmeye gidecegim senide bilgilendiririm canimMalesef kimyasal gebelikMurat beyde denermiyim bilmiyorum tekrar transferden sonra bir ilgisiz geldi bana.. İnşallah kendiliğinden olur yaa aynı stresler bi dahaa
İnşallah isteyen herkez yaşasın o mucizeyi.. Bizim Tek problemimiz PCO 1,5 yıllık evliyiz ve yaşımızda genç. 1. denememdi 6 aylık bir klomen+çatlatma iğnesi sonrasında denedik.kaçıncı denemendi ve sorun neydiinşallah bunu unutturacak mucizeyi yaşatsın rabbim en tez zamanda
rabbim büyük hayırlısıyla inşallah ttez zamanda sağlıkla nasip etsin.. ol der ve olur..İnşallah isteyen herkez yaşasın o mucizeyi.. Bizim Tek problemimiz PCO 1,5 yıllık evliyiz ve yaşımızda genç. 1. denememdi 6 aylık bir klomen+çatlatma iğnesi sonrasında denedik.
Evet onuda düşündük aslında ama saatleri hiç uymadı bana çalıştığım için. Bana Biraz esnek çalışan bir yer lazım işyerinden izin almaktan bıktım.. Bu konuda en iyisi pembe maviydi çok isterdim orda devam etmeyi ama 6 ay pozitif bişey göremedik değiştireyim artık dedim.. Kafam allak bullak en azından cumartesi 4 e kadar çalışsalarHakkinda hayirlisi olsun canim insallah kendiliginden olur ama cokta gec kalma eger kafan murat bey kinusunda rahat degil ise kesinlikle gitme.sana tavsiyem acibadem sahin beye git seker gibi adam kafanda rahat olur ortalama 1500 tl daha fazla ama ilgili bir doktor.ben nasipse haftaya gorusmeye gidecegim senide bilgilendiririm canim
Bende soranus ta tedavi görüyorum canım. Benim doktorum Ali Rıza Aydın. Çok seviyorum çok pozitif bir doktor. Dün transferim yapıldı bi tane taze 3. Gün embriyosu 2 hafta sonra sonuç alacağızSoranus'teki ilk denememizin basarisiz olmasindan sonra, dondurulmus embriyo transferimiz gerceklesti 24 aralikta.. bugun sonuc aldik.. sonucumuz pozitif..
izmir icinde böyle bir anket açın lütfen. kafam allak bullak zaten. böyle bi anket bana çok yol gösterici olurMerhaba,
Sizlerden gelen talep doğrultusunda böyle bir anket açmamız istendi.
- Ankete oy verirken seçeceğiniz merkez aracılığı ile anne olmuş şartı aranmaktadır.
- Cevap seçenekleri içinde olmayan merkezleri lütfen bize bildirin ki ekleyelim.
- Diğer iller için lütfen benimle iletişime geçiniz
izmir icinde böyle bir anket açın lütfen. kafam allak bullak zaten. böyle bi anket bana çok yol gösterici olur
en çok gidilen tüp bebek doktorlarini daha önce yazmıştım size. bildigim tüp bebek merkezlerini de yazayimabana izmerde merkez veya doktorların ismi lazım ...
abana izmerde merkez veya doktorların ismi lazım ...
Soranus'teki ilk denememizin basarisiz olmasindan sonra, dondurulmus embriyo transferimiz gerceklesti 24 aralikta.. bugun sonuc aldik.. sonucumuz
neden memnun degılsınız. Bende gıttım ıkız cocuklarım var. cok arastırıp gıttım ekıp gayet profesyonel. 10 senedır beraber calısıyolar. Dr. Mumın Beyde Gayet anlayıslı ve hasta psıkolojısınden anlayan bır hekım. Cok basarlı bır hekım.Nacizane fikrim Bursa Acıbadem tavsiye etmiyorum. Aslında Şahin Zeteroğlu oldukça başarılı ve güleryüzlü bir hekim ama ekibi tecrübesiz olduğu için tek başına yeterli olamıyor malesef. Bursa Acıbadem'deki 2. tüp bebek hekimi olan Mümin Karahasan da keza son derece donuk ve insan psikolojisinden anlamayan bir hekim. Yani sonuç olarak Bursa Acıbadem'e gidecekseniz bile Şahin Bey'e gidin. Mümin Karahasan'ı tercih etmeyin.
neden memnun degılsınız. Bende gıttım ıkız cocuklarım var. cok arastırıp gıttım ekıp gayet profesyonel. 10 senedır beraber calısıyolar. Dr. Mumın Beyde Gayet anlayıslı ve hasta psıkolojısınden anlayan bır hekım.
MERHABA KAZENDE OSMAN DEVELİOĞLUNU DUYDUNUZMU? ÇOK BAŞARILI BİR HOCA5tup bebek denedim 4tanesi soronusta 1tane bahçeci fulyada hepsi negatif sorun amh düşüklüğü ve yumurta sayısı az nereyi onerirsiniz
SONUCUNUZ NASIL?Bende soranus ta tedavi görüyorum canım. Benim doktorum Ali Rıza Aydın. Çok seviyorum çok pozitif bir doktor. Dün transferim yapıldı bi tane taze 3. Gün embriyosu 2 hafta sonra sonuç alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?