Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi Bursa Tüp Bebek Merkezleri

Bursa'da Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Özel Jineplus Tüp Bebek Merkezi

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    98
Hakkinda hayirlisi olsun canim bende ilk denememi murat beye yaptirmistim bir bebegim var cok sukur 2.denemeyi sahin beye yaptirdim negatif 3.denemeyi tekrar sahin beyde denicem hakkimizda hayirlisi.sende insallah guzel sonuclar alirsin

Malesef kimyasal gebelik Murat beyde denermiyim bilmiyorum tekrar transferden sonra bir ilgisiz geldi bana.. İnşallah kendiliğinden olur yaa aynı stresler bi dahaa

Malesef kimyasal gebelik Murat beyde denermiyim bilmiyorum tekrar transferden sonra bir ilgisiz geldi bana.. İnşallah kendiliğinden olur yaa aynı stresler bi dahaa
kaçıncı denemendi ve sorun neydi inşallah bunu unutturacak mucizeyi yaşatsın rabbim en tez zamanda

Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah kendiliginden olur ama cokta gec kalma eger kafan murat bey kinusunda rahat degil ise kesinlikle gitme.sana tavsiyem acibadem sahin beye git seker gibi adam kafanda rahat olur ortalama 1500 tl daha fazla ama ilgili bir doktor.ben nasipse haftaya gorusmeye gidecegim senide bilgilendiririm canim

kaçıncı denemendi ve sorun neydi inşallah bunu unutturacak mucizeyi yaşatsın rabbim en tez zamanda
İnşallah isteyen herkez yaşasın o mucizeyi.. Bizim Tek problemimiz PCO 1,5 yıllık evliyiz ve yaşımızda genç. 1. denememdi 6 aylık bir klomen+çatlatma iğnesi sonrasında denedik.

İnşallah isteyen herkez yaşasın o mucizeyi.. Bizim Tek problemimiz PCO 1,5 yıllık evliyiz ve yaşımızda genç. 1. denememdi 6 aylık bir klomen+çatlatma iğnesi sonrasında denedik.
rabbim büyük hayırlısıyla inşallah ttez zamanda sağlıkla nasip etsin.. ol der ve olur..

Evet onuda düşündük aslında ama saatleri hiç uymadı bana çalıştığım için. Bana Biraz esnek çalışan bir yer lazım işyerinden izin almaktan bıktım.. Bu konuda en iyisi pembe maviydi çok isterdim orda devam etmeyi ama 6 ay pozitif bişey göremedik değiştireyim artık dedim.. Kafam allak bullak en azından cumartesi 4 e kadar çalışsalar Gerçekten allah isteyen herkeze zahmetsizce nasip etsin. Bu tedaviler bişeyleri düzeltiyor ama psikolojikmen çöküyor insan. Gerekirse tabikide işide bırakırım hayırlısı inşallah..

Soranus'teki ilk denememizin basarisiz olmasindan sonra, dondurulmus embriyo transferimiz gerceklesti 24 aralikta.. bugun sonuc aldik.. sonucumuz pozitif..
Bende soranus ta tedavi görüyorum canım. Benim doktorum Ali Rıza Aydın. Çok seviyorum çok pozitif bir doktor. Dün transferim yapıldı bi tane taze 3. Gün embriyosu 2 hafta sonra sonuç alacağız

izmir icinde böyle bir anket açın lütfen. kafam allak bullak zaten. böyle bi anket bana çok yol gösterici olur

izmir icinde böyle bir anket açın lütfen. kafam allak bullak zaten. böyle bi anket bana çok yol gösterici olur

abana izmerde merkez veya doktorların ismi lazım ...

en çok gidilen tüp bebek doktorlarini daha önce yazmıştım size. bildigim tüp bebek merkezlerini de yazayim

İrenbe tüp bebek merkezi
Özel tinaztepe hastanesi tüp bebek bölümü
Özel medicalpark hastanesi tüp bebek bölümü
Smyrna art tüp bebek merkezi
Özel kent hastanesi tüp bebek bölümü
Ege tüp bebek merkezi
9 Eylül üniversitesi tüp bebek bölümü
Ege üniversitesi tüp bebek bölümü
Tepecik eğitim araştırma hastanesi tüp bebek bölümü

Bildiklerim ve genelde gidilenler bunlar. Eksiğim varsa izmirli arkadaslar ekler. Lütfen izmir için de yapın böyle bir anket. Nereye gitmeye niyetlensem bir sürü olumsuz yorum okuyorum burda kafam iyice karıştı. Anket olursa neresi daha çok tercih ediliyor görme şansımız olur. İlginiz için şimdiden teşekkürler....

• Özel Ege Tüp Bebek Merkezi ( İzmir )
  • Smyrna Art Tüp Bebek Ve Kadın Sağlığı Dal Merkezi ( İzmir )
  • Özel İrenbe Kadın Hastalıkları Ve Doğum Dal Merkezi ( İzmir )
  • Ege Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi ( İzmir )
  • Ege Doğumevi Ve Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi (İzmir )
  • Eurofertil Tüp Bebek Merkezi ( İzmir )
  • Tınaztepe Hastanesi Tüp Bebek Merkezi ( İzmir )
  • Kent Hastanesi Tüp Bebek Merkezi (IVF) ( İzmir )
  • İzmir Tepecik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Üremeye Yardımcı Tedavi Merkezi (Tüp Bebek ) ( İzmir )
  • Dokuz Eylül Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi ( İzmir )
izmirdeki tüm merkezler bunlar

5tup bebek denedim 4tanesi soronusta 1tane bahçeci fulyada hepsi negatif sorun amh düşüklüğü ve yumurta sayısı az nereyi onerirsiniz

neden memnun degılsınız. Bende gıttım ıkız cocuklarım var. cok arastırıp gıttım ekıp gayet profesyonel. 10 senedır beraber calısıyolar. Dr. Mumın Beyde Gayet anlayıslı ve hasta psıkolojısınden anlayan bır hekım. Cok basarlı bır hekım.

Memnun olmayan arkadasa katılıyorum acibademde ki rezilliği hicbiryerde yaşamadım sahin beyin hastasıydim...

Kızlar jimer Suat hocadan memnun olan varmı acaba ? Nisa'nda başlıycam ama yinede bir fikir almak istiyorum

Bende soranus ta tedavi görüyorum canım. Benim doktorum Ali Rıza Aydın. Çok seviyorum çok pozitif bir doktor. Dün transferim yapıldı bi tane taze 3. Gün embriyosu 2 hafta sonra sonuç alacağız
SONUCUNUZ NASIL?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…