Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi Bursa Tüp Bebek Merkezleri

Bursa'da Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Özel Jineplus Tüp Bebek Merkezi

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    98
Slm kizlar bende Suat beyin hastasıydım 1 asılama yaptırdım basarısız oldu ve bidaha gidemedim gecen ramazanda yaptırdım kilom var ve adet goremiyorum osman beye art ye gitmek istiyorum Tup bebek için ama korkuyorum kilodan dolayı osman bey tepki verırmı dıye

Merhaba, ART Osman Hoca'yla ilk tüp bebek denememi gerçekleştirdik başarısız oldu, şimdi dondurulmuş embriyolarla ikinci kez denedik transfer sürecindeyim. Alanında oldukça tecrübeli oluşu güzel.

İlaç dahil 6000 yeni yılda değişimi bilemem ama diğerleri ilaçsız 5500 yani umdugumdan çok uygun çıktı

Kesinlikle Osman develioğlu hocaya gidin derim. 10 yıldan sonra bebek sahibi oldum sayesinde imkansızı başardı hergün dua ediyorum. 1.sinden sonra 2.si de kendiliğinden oldu. Allah ondan razı olsun...

kızlar yardımcı olurmusunuz art de ücretler nasıl muayene ücreti tüp bebek sürecindeki ücret ilaçlar falan detaylı olarak yazarmısınız lütfen

Başka merkezde dondurulmuş embriyolarımız var, Osman hoca bunları transfer edermi ve sadece transfer ücreti ne kadar acaba arkadaşlar, yardımcı olurmusunuz?

Mikroçip yöntemi hakkinda bilgiso olan var mi?
Evet araştırdım Labirent benzer plastik bi düzenek sperm içine konulup en sağlıklı ve hızlısı geçebiliyor böylece ayırmış uluyol ar onunla dolluyorlar yumurtayi ama şansı abartılı arttırmiyor ayrıca azospermi veya tese ameliyat lilarda kullanmiyorlar 1500 gibi fark çıkıyor bursada bazı hastaneler yapıyor hepsi değil. ..bildiklerim bu kadar...

Antalya IVF Başarısız
Antalya Memorial Başarılı
Antalya Memorial Başarısız
Antalya Memorial Başarısız
Antalya Gelecek Tüp bebek Tedavi aşamasındayım.

merhaba arkadaşlar,
ocakta nasip olursa acıbadem şahin bey'le tedaviye başlamayı düşünüyoruz..2hafta önce ön görüşmemizi yaptık çok güzel bi elektrik verdi bana şahin bey,hastane evime ve işime de çok yakın o yüzden sanırım acıbadem'den yana olacak tercihimiz.
rabbim evlat sahibi olma yolunda tüm adımlarımızı hayırlı kılsın inşallah.kimseyi eksik bırakmasın...
hepimize aile olabilmeyi nasip etsin hayırlısıyla

medikal park gerçek aydın hakkında bilgisi olan var mı
art ile çalışıyormuş sanırım

Canim yakinda medical parktada tup bebek merkezi acilacakmis.arkadasim var orda calisan gecen onunla konustumda.cok tavsiye etmiyo acikcasi.daha yeni yeni ogreniyomus.okadar para vermeye degmez diyo.

Canim yakinda medical parktada tup bebek merkezi acilacakmis.arkadasim var orda calisan gecen onunla konustumda.cok tavsiye etmiyo acikcasi.daha yeni yeni ogreniyomus.okadar para vermeye degmez diyo.
Anladım bn de ona devam ediyorum bakalım kısmet artık

Merhaba bende Jinemed Murat beyde tedavimi gerçekleştirdim. Pco var İlk denemem pozitif.. İnşallah böyle devam eder.

maşallah daim olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın.. kaçıncı haftadasınız
Daha çok yeni transferimin 16. günü bugün, cumartesi öğrendim kan testlerim devam ediyor.. Biraz düşük ilerliyor bakalım ne olacak. 12. gün 26 beta 14.gün 55 tekrar yarın yapılacak...

Daha çok yeni transferimin 16. günü bugün, cumartesi öğrendim kan testlerim devam ediyor.. Biraz düşük ilerliyor bakalım ne olacak. 12. gün 26 beta 14.gün 55 tekrar yarın yapılacak...
rabbim nazardan korusun daim olsun inşallah.hiç moralini bozma ,hiç düşürme enerjini sakın..rabbimin izniyle tutunacak annesine sıkı sıkı

Merhaba bende Jinemed Murat beyde tedavimi gerçekleştirdim. Pco var İlk denemem pozitif.. İnşallah böyle devam eder.
Hakkinda hayirlisi olsun canim bende ilk denememi murat beye yaptirmistim bir bebegim var cok sukur 2.denemeyi sahin beye yaptirdim negatif 3.denemeyi tekrar sahin beyde denicem hakkimizda hayirlisi.sende insallah guzel sonuclar alirsin

Nacizane fikrim Bursa Acıbadem tavsiye etmiyorum. Aslında Şahin Zeteroğlu oldukça başarılı ve güleryüzlü bir hekim ama ekibi tecrübesiz olduğu için tek başına yeterli olamıyor malesef. Bursa Acıbadem'deki 2. tüp bebek hekimi olan Mümin Karahasan da keza son derece donuk ve insan psikolojisinden anlamayan bir hekim. Yani sonuç olarak Bursa Acıbadem'e gidecekseniz bile Şahin Bey'e gidin. Mümin Karahasan'ı tercih etmeyin.

Kesinlikle önermem
Bende tüp bebeğin 9 ay hamileliğimi takip etti ve beni normal Doğuma zorladı 39 haftalık ortada kaldım 9 ay boyunca o olabilir bu olabilir falan filan şekerim çıktı stresten tansiyon çıktı
Bebeğimi daha az hisssediyorum dedim tüp bebek dedim hayır normal doğuracaksın dedi
Bende bursada kabul eden doktor bulamadım 39 haftalık gebenin sorumluluğunu kimse almaz tabi
Tekirdağ'a gittim tanıdık doktorda Doğum yaptım
Kesinlikle başlamayın bu doktora

mayısta başlamıştım
tüp bebek denedik olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…