- 14 Kasım 2014
- 369
- 63
- 43
İlaç dahil 6000 yeni yılda değişimi bilemem ama diğerleri ilaçsız 5500 yani umdugumdan çok uygun çıktı
Kesinlikle Osman develioğlu hocaya gidin derim. 10 yıldan sonra bebek sahibi oldum sayesinde imkansızı başardı hergün dua ediyorum. 1.sinden sonra 2.si de kendiliğinden oldu. Allah ondan razı olsun...
Evet araştırdım Labirent benzer plastik bi düzenek sperm içine konulup en sağlıklı ve hızlısı geçebiliyor böylece ayırmış uluyol ar onunla dolluyorlar yumurtayi ama şansı abartılı arttırmiyor ayrıca azospermi veya tese ameliyat lilarda kullanmiyorlar 1500 gibi fark çıkıyor bursada bazı hastaneler yapıyor hepsi değil. ..bildiklerim bu kadar...Mikroçip yöntemi hakkinda bilgiso olan var mi?
Canim yakinda medical parktada tup bebek merkezi acilacakmis.arkadasim var orda calisan gecen onunla konustumda.cok tavsiye etmiyo acikcasi.daha yeni yeni ogreniyomus.okadar para vermeye degmez diyo.medikal park gerçek aydın hakkında bilgisi olan var mı
art ile çalışıyormuş sanırım
Anladım bn de ona devam ediyorum bakalım kısmet artıkCanim yakinda medical parktada tup bebek merkezi acilacakmis.arkadasim var orda calisan gecen onunla konustumda.cok tavsiye etmiyo acikcasi.daha yeni yeni ogreniyomus.okadar para vermeye degmez diyo.
maşallah daim olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın.. kaçıncı haftadasınızMerhaba bende Jinemed Murat beyde tedavimi gerçekleştirdim. Pco var İlk denemem pozitif.. İnşallah böyle devam eder.
Daha çok yeni transferimin 16. günü bugün, cumartesi öğrendim kan testlerim devam ediyor.. Biraz düşük ilerliyor bakalım ne olacak. 12. gün 26 beta 14.gün 55 tekrar yarın yapılacak...maşallah daim olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın.. kaçıncı haftadasınız
rabbim nazardan korusun daim olsun inşallah.hiç moralini bozma ,hiç düşürme enerjini sakın..rabbimin izniyle tutunacak annesine sıkı sıkıDaha çok yeni transferimin 16. günü bugün, cumartesi öğrendim kan testlerim devam ediyor.. Biraz düşük ilerliyor bakalım ne olacak. 12. gün 26 beta 14.gün 55 tekrar yarın yapılacak...
Hakkinda hayirlisi olsun canim bende ilk denememi murat beye yaptirmistim bir bebegim var cok sukur 2.denemeyi sahin beye yaptirdim negatif 3.denemeyi tekrar sahin beyde denicem hakkimizda hayirlisi.sende insallah guzel sonuclar alirsinMerhaba bende Jinemed Murat beyde tedavimi gerçekleştirdim. Pco var İlk denemem pozitif.. İnşallah böyle devam eder.
Kesinlikle önermemmedikal park gerçek aydın hakkında bilgisi olan var mı
art ile çalışıyormuş sanırım
mayısta başlamıştımKesinlikle önermem
Bende tüp bebeğin 9 ay hamileliğimi takip etti ve beni normal Doğuma zorladı 39 haftalık ortada kaldım 9 ay boyunca o olabilir bu olabilir falan filan şekerim çıktı stresten tansiyon çıktı
Bebeğimi daha az hisssediyorum dedim tüp bebek dedim hayır normal doğuracaksın dedi
Bende bursada kabul eden doktor bulamadım 39 haftalık gebenin sorumluluğunu kimse almaz tabi
Tekirdağ'a gittim tanıdık doktorda Doğum yaptım
Kesinlikle başlamayın bu doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?