arkadaşlar merahaba bursa eurofertil hakkında ne düşünüyorsunuz? doktor ayşe hanım çok tatlı ve dobra bi kadın
klinik samimi... gidenler varsa lütfen bilgi versin çok kararsızım
Jinemedde hangi doktor var canim muamele nasil ben cok hassas bi insanim :/ bide ne kadar orada maliyetcanim senin icine sinmesi senin aradigin seyleri o merkezde bulman onemli. ben eurofertil e hic gidip gorusmem olmadi bir bilgim de yok acikcasi. ben ilk denememi jinemed de yasadim ama 8 haftalik kalbi durdu kürtj oldum ikinvi denemem de yine jinemed de devam edecegim. icine sinmediyse baska merkezlerle de ön görüsme yapabilirsin
benim merkezde murat erdemir var tek doktor. hastane ortami degil sadece tup bebek merkezi. ortam olarak calisanlar ve ozellikle ilgilenen hemsireden memnun kaldim. merkez cogunlukla yogun oluyor ama yogun olmayan merkez yok sanirim. iki defa acibademle gorusmeye gitmistim orasi da oyleydi. doktor da ilgili zaman zaman aklima takilip beni huzursuz eden seyler olsada, sorunlari dile getirince cevaplar tatmin ediyor. biz ucret olarak merkeze 5.500 odemistik, tedavi surecinde kullandigim ilaclar 3 bini bulmustu. ikinci deneme de 4.500 olacak insallah. insallah aciklayici olmusumdur canim.Jinemedde hangi doktor var canim muamele nasil ben cok hassas bi insanim :/ bide ne kadar orada maliyet
Kesinlikle öyle bişey yok acibadem bana panik yapıp 6.5 endimetrium la transfer yaptı normal olarak tutmadı sonraki her deneme içinde 500 tl düşüyor ...Acı badem 1. tutmayınca 2. İndirim yapıyormuş 3. Ücretsiz
Bende acıbademle görüşüyorum ama çoki fazla negatif duyuyorum bende endorfin hastasıyım ve kafam cok karışıkKesinlikle öyle bişey yok acibadem bana panik yapıp 6.5 endimetrium la transfer yaptı normal olarak tutmadı sonraki her deneme içinde 500 tl düşüyor ...
Su an art osman develioğlu, na gidiyorum hayal gordurmuyor net konuşuyor ama sanki daha emin adımlarla yürüyor gorucez hayırlısı. .,Bende acıbademle görüşüyorum ama çoki fazla negatif duyuyorum bende endorfin hastasıyım ve kafam cok karışık
Osman hoca cok kızıyormus cok soru sprulmasından hoslanmıyormusSu an art osman develioğlu, na gidiyorum hayal gordurmuyor net konuşuyor ama sanki daha emin adımlarla yürüyor gorucez hayırlısı. .,
Sen sormadan yeterli bilgi veriyor sözünü kesersen veya aynı soruları sorarsan evet ama sorulacak bişey bırakmıyor yeterince aydınlatıyor her muayenede endimetrium kalinligimi yumurta sayı ve caplarini ben sormadan söylüyor sonrasında neler yapabilecegimizide söylüyor evet biraz sert bi mizaci var ama kötü biri değil ...Osman hoca cok kızıyormus cok soru sprulmasından hoslanmıyormus
Fiyat nekadar artaSu an art osman develioğlu, na gidiyorum hayal gordurmuyor net konuşuyor ama sanki daha emin adımlarla yürüyor gorucez hayırlısı. .,
İlaç dahil 6000 yeni yılda değişimi bilemem ama diğerleri ilaçsız 5500 yani umdugumdan çok uygun çıktıFiyat nekadar arta
çider nedir acaba ? bende acıbademe gitmeyi düşünüyorum böyle bi durum varsa indirim iyi yapmışlar. hayırlı olsun bu arada.Merhaba arkadaşlar.. Ben Acıbadem de gectiğimiz Eylül ayında tedavi gördüm. 5200 ilaçlar hariç dediler.. Acıbadem in ÇİDER le anlaşması var.. Çider'e 150tl gibi bir ücret ödedim. 800tl indirim aldım. 4400 ödedik hastaneye.. 900tl de ilaçlarım tuttu. Çok şükür ilk denemede de hamile kaldım.. Eşim azospermdi.. benim de tek tüpüm kapalıydı.. Rabbim inşallah bütün isteyenlere sizlere de nasip etsin..
arkadaşlar merahaba bursa eurofertil hakkında ne düşünüyorsunuz? doktor ayşe hanım çok tatlı ve dobra bi kadın
klinik samimi... gidenler varsa lütfen bilgi versin çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?