Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi Bursa Tüp Bebek Merkezleri

Bursa'da Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Özel Jineplus Tüp Bebek Merkezi

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    98
Soranusta bir kimyasal bir negatif sonuçlanan tedavimin yanısıra hayatımın hiç unutulmayacak kötü anıları var ve bunlar sonucun istediğim gibi olmamasıyla değil doktor ve personelin tavrıyla ilgili.

arkadaşlar merahaba bursa eurofertil hakkında ne düşünüyorsunuz? doktor ayşe hanım çok tatlı ve dobra bi kadın
klinik samimi... gidenler varsa lütfen bilgi versin çok kararsızım

arkadaşlar merahaba bursa eurofertil hakkında ne düşünüyorsunuz? doktor ayşe hanım çok tatlı ve dobra bi kadın

canim senin icine sinmesi senin aradigin seyleri o merkezde bulman onemli. ben eurofertil e hic gidip gorusmem olmadi bir bilgim de yok acikcasi. ben ilk denememi jinemed de yasadim ama 8 haftalik kalbi durdu kürtj oldum ikinvi denemem de yine jinemed de devam edecegim. icine sinmediyse baska merkezlerle de ön görüsme yapabilirsin

Jinemedde hangi doktor var canim muamele nasil ben cok hassas bi insanim :/ bide ne kadar orada maliyet

Jinemedde hangi doktor var canim muamele nasil ben cok hassas bi insanim :/ bide ne kadar orada maliyet
benim merkezde murat erdemir var tek doktor. hastane ortami degil sadece tup bebek merkezi. ortam olarak calisanlar ve ozellikle ilgilenen hemsireden memnun kaldim. merkez cogunlukla yogun oluyor ama yogun olmayan merkez yok sanirim. iki defa acibademle gorusmeye gitmistim orasi da oyleydi. doktor da ilgili zaman zaman aklima takilip beni huzursuz eden seyler olsada, sorunlari dile getirince cevaplar tatmin ediyor. biz ucret olarak merkeze 5.500 odemistik, tedavi surecinde kullandigim ilaclar 3 bini bulmustu. ikinci deneme de 4.500 olacak insallah. insallah aciklayici olmusumdur canim.

Kesinlikle öyle bişey yok acibadem bana panik yapıp 6.5 endimetrium la transfer yaptı normal olarak tutmadı sonraki her deneme içinde 500 tl düşüyor ...
Bende acıbademle görüşüyorum ama çoki fazla negatif duyuyorum bende endorfin hastasıyım ve kafam cok karışık

Su an art osman develioğlu, na gidiyorum hayal gordurmuyor net konuşuyor ama sanki daha emin adımlarla yürüyor gorucez hayırlısı. .,
Osman hoca cok kızıyormus cok soru sprulmasından hoslanmıyormus

Osman hoca cok kızıyormus cok soru sprulmasından hoslanmıyormus
Sen sormadan yeterli bilgi veriyor sözünü kesersen veya aynı soruları sorarsan evet ama sorulacak bişey bırakmıyor yeterince aydınlatıyor her muayenede endimetrium kalinligimi yumurta sayı ve caplarini ben sormadan söylüyor sonrasında neler yapabilecegimizide söylüyor evet biraz sert bi mizaci var ama kötü biri değil ...

Arkadaşlar ben de bursa art de osman hocanın hastasıyım. Yaklaşık 8 aydır onunla çalışıyorum. İlk başta ben de yorumlardan korkup gitmeye çekinmiştim. Ama anladım ki kimseye gereksiz yere kızmıyor. Açık ve net bir şekilde durumunuzu size açıklıyor dikkat etmeniz gereken şeyleri her görüşmenizde tekrar ediyor ve mantıklı olan bütün sorulara gerekli açıklamayı yapıyor. Kendinden emin tarzı eşim ve beni çok rahatlattı. Bursa daki arkadaşlara tavsiye ederim.

çider nedir acaba ? bende acıbademe gitmeyi düşünüyorum böyle bi durum varsa indirim iyi yapmışlar. hayırlı olsun bu arada.

banada acıbadem önerildi balıkesirden gitcem. yorumlara bakıyorum genelde olumlu şeyler yazılmış

arkadaşlar bursa da tüp bebek denince ilk tavsiye acibadem oluyor ama gidip görüşün derim on görüsme ücretsiz oluyor. neresi icinize sinerse orada devem edin. bende gidip görüştüm ama bana hitap eden bir merkez degildi mesela. huzur guven onemli bu süreçte

Kesinlikle Osman develioğlu hocaya gidin derim. 10 yıldan sonra bebek sahibi oldum sayesinde imkansızı başardı hergün dua ediyorum. 1.sinden sonra 2.si de kendiliğinden oldu. Allah ondan razı olsun...

Canim sen tup bebegi nerde yaptırdım. Ben de eurofertil hakkında bilgi almak istiyorum.nette eurofertil tup bebek merkeziyle ilgili biseye rastlamadım bilgi verebilir misin

Bukadar kötü deneyimden sonra hazır gaza geldim 5. Yi denemek için sonarus deneyimi olan varsa bilgisine ihtiyacım var denemedigim adı iyi duyulmuştur son klinikte kalmasın dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…