Tüp Bebek Merkezleri Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranları

• Konu Sahibi Konu Sahibi ironix
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Artıyor canım bak biz sıfırdan başladık biraz çıkış oldu şimdi.senin işin daha kolay,çinko,e vitamini,l arginin,folik asit gibi vitaminlerle takviyelerle normale dönenleri gördüm ben burada.belki sizinki de düzelir inşallah düzelir,tüp bebek çok zor hem madden hem manen yıkıyor insanı o yüzden eşine takviyeler yapın bence.

sağlık bakanlığını ara canım perişan olsun en azından başkalarının başına da gelmesin.

canımsın ne kadar guzel bır bilgi verdin hayatım,çok tesekkur ederım Allah razı olsun bır konuya degınmek ıstıyorum bencede bu bır sektör! çunkı kadındogumcu tedavımde bu adamda urologa gıtsın bıle demedı ılaç bıle vermedı anlamıyorum safmıyım nedır saolun benı aydınlatıyorsunuz ama nedır bu sistyem yahu!kandırılıyormuyuz benım yumurtalarımı tpladılar kocamın spermını aldılar 3gun gelısımını durdurdu döllenemedi e bu sefer bende dıyorumkı demekkı sperme daha güç verseydık ilaç yada bitkiler herne ise ozaman bu spermler daha guclu olmazmıydı ! birde sunu dıycem benım doktorum suleyman bey hıcbır ılaca gerek yok!ıstersenız sen folıkasıt al kocanda balık yagı ve b vıtamını alsın bırde hucre yenıleyıcı alsın dedı oda 85 tl idi gnc nınkını aldım ama durum bu işte bıraz umut dolu bırazda hırçın kullanılmıs salak gıbı hıssedıyorum kendımı lütfen bana bu konuda bırazdaha açıklama yapabılırmısınız ama aycan dostum dedıgın ılacı alıcam hemen baslıycaz bebegım cok cok tesekkur ederım duacınım:)

zaten kendımı bıraktım baskalarını dusundum,ama o sorumsuzun adını bılmıyorum

bilmesende o gün o saatte kimin çalıştığını bulurlar herhalde.giriş çıkış imzası vardır onların.

aşkolsun nolacak canım bende ordan burdan öğrenmiştim.allah sendende razı olsun kardeşim ne yaptım ki.Çinko çok önemliymiş bunların arasında.kaan aydosla bir görüşürmüsün bizim doktorumuz oydu.kendi sitesi var ordan soru sorabilirsin hemde orda çok daha güzel anlatmış neler yapılabileceğini,yenebileceğini.birde çakşır otu kökü içiriyorum ben eşime.

canım gercekten kaan hoca dıyor ınsanlar başka bişiy demiyor fakat ankaradaymıs bız buradakılere gıdemıyoruz esımın işinden dolayı zor gidiyoruz oralara nasıl gıdelım ama çakşır otu iyi fikir ama ben aktarlara guvenmıyorum onun suyu varmıs ! ben suyunu kendım mı cıkarsam ne?

ben sıcak kanlı bir tipimdir:) genelde açık konuşurum kibar ve kaba bir yapı arasında gidip gelırım!çokta muhabbetlıyımdır :)tüp bebek merkezlerınde kadınlara yaklasıp sorunlarını sorarım derken sohbet koyulasır ve düşük spermli erkek faktörlerinin cinsel güçlerini sorarım aldıgım cvp hipakratta varmı bılmıyorum ama yoksada geçsin yani:) düşük spermli erkeklerin cinsel güçleri dürtülerinin iyi olmadıgını gözlemledim! arkadaslar konu hakkında fikir sahıbı olanlar var mı acaba benım eşim 15 gündür boşalmıyor eee diyorum içinde kala kala bayatlıyor ölüyor :)gülermisin aglarmısın bir durumdayım !!!not:9aylık evlıyım lütfen yorumlarınızı alayım!

çakşır otu kökünün erkek olanını alacaksın,kökten erik kadar Bi parça koparıp kaynar suya atıp demleyeceksin.ılınınca içilecek.tadıda çok acı olmayacak .çok acı zehir gibi tadı varsa dişi kök almışsın yanlış almışsın.cinsel isteğide artırır hemde.

Kesinlikle öyle

arkadaşlar merhaba.ben etimesgutta etimed tüp bebek merkezine gidiyorum.tedavideyim şuan.duymuşsunuzdur op. Dr. ilhami atılganın kurduğu ve koordinatörlüğünü yaptığı bir merkez burası.kendisi çok başarılıdır.araştırıp bakabilirsiniz. etimed tüp bebek merkezinde bir de op.dr. emel Özalp öktem var ki süper bir doktor.daha başla giden hastalarla da denk geldim.çok memnun olduklarını söylemişlerdi.hem kadın doğum muayenesi hem de tüp bebek tedavisi yapılıyor.gidip görüşün derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…