deryahakan senin kalan embriyolarına dondurulma işlemi yapıldımı bende kalan embriyolar dondurulmamıştı dondurulacak kalitede değil denildi merak ettim acaba hastane bu işlemi yapmıyo da bana mı öyle dediler diye
canım yanlış anlamışsın bana 2 tane embrio kondu.2 tane daha kalmıştı onuda dondurduk.ne olur ne olmaz belki micro tutmaz dedik ama allaha şükür tuttu.belki bir kaç yıl snr dondurulmuşları kullanırım.ALLAHIM isteyen herkeze bu duygu yaşatsın.Hamileyim darısı hepinizin başına :dance:
deryahakan senin kalan embriyolarına dondurulma işlemi yapıldımı bende kalan embriyolar dondurulmamıştı dondurulacak kalitede değil denildi merak ettim acaba hastane bu işlemi yapmıyo da bana mı öyle dediler diye
Balbebek'ciğim sen de Eurofertil'de tedavi gördün sanıyorum. Bu benim ilk tedavim. Dolayısı ile kıyaslama şansım yok. Uygulanan tedavi konusunda genel yorumun nedir? Mesela transferden sonra 30 dk içinde hemen eve gönderiyorlar diye duydum. Ya da labaratuvar çalışanlar acaba konusunda ne kadar iyiler?sevgili bonadea
kadınlar yanlış giden şeyleri hemen hissederler denir ya doğru gazi eurofertilin çalışanlarını sevmemekte haklısın nedenlerini burdan yazmam doğru olmaz ama Ruşen bey iyi bir doktor inşallah senin için iyi olur. Allah hepimize bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin
vezikül dondurulmuş embriyon varmıydı.Ben medical da yaptırdığımda 12 yumurtam vardı 2 tane yerleştirdiler ikisininde çok kaliteli olduğu söylendi blastokist evresinde transfer yapıldı ama diğer yumurtalarımın dondurulacak kadar kaliteli olmadığı söylendi oda ısrarla sormamdan sonra bilgi verildi şimdi istiyorum ki en azından embriyolarımın dondurulacağı bir yer olsun semra hanımla ilgili benim çalıştığım yerdeki bir arkadaşımında sıkıntısı olmuştu.O da ilk denemesinde sürekli başka doktorların muayene etmesi nedeni ile fazla ilaç verilmiş ve ilki tutmamıştı.Yalnız o benim gibi sessiz değil hastaneyi birbirine katmış sizin hatanız diye o zaman semra hanım birebir görüşmüş ve ikinci denemeyi dondurulmuşlardan bizzat kendisi takip ederek yaptırdı.Hemde ücret ödemeden.Şimdi üçüzleri var. Bende kendisi ilgilenmez sürekli başka doktorlar takip eder diye korkuyorum En iyi yerin orası ve Alman hastanesi olduğu söyleniyor anlayacağın kafam çok karışık.Galiba burada en önemlisi güvenebileceğin doktor bulmakta. Senin kafandan geçen bir yer varmı yoksa sende benim gibi araştırma evresindemisin.
bnde ılk denememi gecen sene suleymanıyede yaptırdım orda rapor cıkartmıştık ozamn 1 mılyar vermstık artı bıde ılacların bı kısmının parasnı verdık cunku bazı ılacları devler karsılamıyodu nyse sonuc zaten negatıf sonrakı ıkı denemeyıde medıcanada yaptırdım bu sene yaptırdım ordada rapor cıkarttık ordada 2 mılyar verdık yne ılacları devlet karsılıyodu maastan kesılıyor yanı nyse kısacası 3 denememde negatıfla sonuclandı ve 3 ay sonra tekrar denıycez hyrlıısı bakalım
bnde ılk denememi gecen sene suleymanıyede yaptırdım orda rapor cıkartmıştık ozamn 1 mılyar vermstık artı bıde ılacların bı kısmının parasnı verdık cunku bazı ılacları devler karsılamıyodu nyse sonuc zaten negatıf sonrakı ıkı denemeyıde medıcanada yaptırdım bu sene yaptırdım ordada rapor cıkarttık ordada 2 mılyar verdık yne ılacları devlet karsılıyodu maastan kesılıyor yanı nyse kısacası 3 denememde negatıfla sonuclandı ve 3 ay sonra tekrar denıycez hyrlıısı bakalım
guncel......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?