Tüp Bebek Merkezlerinin Kalitelerini Teşhir Edelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemozkutay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhaba bende şahin beye gidiyorum şahin bey hakkında ögrenmek istediklerini tüp bebek merkezleri bölümünde bulabilirsin canım bol şans.

sağol canım. hepimiz için hayırlısı olsun. ilk denemem de yaşadığım bu tecrübe kötü oldu tabi. ama pozitif olmak çok önemli tüp bebek tedavisinde. morali yüksek tutmakta fayda var.

kesinlike Alman hastanesi ve bahçeci kliniği mustafa bahçeci ve ekibi derim.Benim doktor Halit Fırat Erden... Kesinlikle öneririm.ılk mikroenjeksion denemem ve hamileyimm..

ben tüp bebeği kadıköy acıbadem tüp bebek merkezinde yaptırdım.
oldukça memnun kaldım ilgi alakadan.tavsiye ederim.

canım bu topic istanbul kaynıo.hiç ankaralı yıok galiba

sana katılıyorum arkadaşım bizde anakaradki merkezler ile ilgili bir başlık açsakmı ne yapsak sen ne yaptın canım genart dimi seninkide tedavin başladımı

kesinlike Alman hastanesi ve bahçeci kliniği mustafa bahçeci ve ekibi derim.Benim doktor Halit Fırat Erden... Kesinlikle öneririm.İlk mikroenjeksion denemem ve hamileyimm..

İlk iki denememi Kadıköy Acıbademde yaptırdıktan sonra bu yaz Bahçeci Kliniğine gitmeye karar verdim, fiyatları konusunda bana bilgi verebilirmisin?

bahçeci 2350 eur artı ilaçlar ve tahliller. karşıda umut tüp bebek var o da bahçecinin orada fiyatlar daha uygunmuş anadolu yakasında otursam ya da çalışsam orayı tercih ederdim

slm hanımlar bende merkez arayanlardanım eurofertil ve umutla görüştüm ikiside ılımlı gelmişti okuduklarıma kadar umut istiyodum gitmeden orayı görmeden ama sonra doktor beni muayene etti ve ultrason aletine koruyucu takmadığını fark ettim ilacı sıktı baktı şu şu dedi ve makinayı öylece bıraktı bilmiyorum nasıl temizliyolar anlamadım o kısmı ... fiyat soranlar içinde umut da tahlilerini dışarda yaptır dedi kalan fiyat ilaçlar dahil 4500 tl diğeri de hemen hemen aynı 300 500 daha pahalı o da zten tahlil parası sonuçta aynı hesap kalamış tıp duydum prof doktor var türkiyede ilk tüp bebek yapan doktomuş ilaçlar dahil 3500 tl miş görüşmek istiyorum bakalım teksen hocanın hastası olan varmı....

sağol cici çok haklısın inan kararsızım yani daha karar vermedim orayı da görmek istiyorum ben bide kalp hastasıyım kardiolog izninde olacak tedavim bakalım zaten ordan umduğum elektriği alamazsam umut a gidicem başka seçeneğim de yok zaten bakalım hayırlısıyla başlim tedavime de nasip artıkŞeniz

bende Brüksel Tüp Bebek de yaptırdım Yücel Bey'e ve şimdi 9 haftalık hamileyim ilk denememizdi 3800 ve ilaçların parasını ödedik ve 600 dolarda dondurma işlemi için ödedik ekip ve merkez süperdi aldıkları para sonuna kadar helal olsun transferden önce sürekli arayıp embriyoların durumu ile ilgili bilgi verdiler ve hiçbir aksilik olmasına izin vermiyorlar hemşirelerden hasta bakıcılara kadar herkes ama herkes kusursuzdu kesinlikle Yücel Beyi tavsiye ediyorum

canım teksen çamlıbeli sormuşsun beşiktaş jinemed ,,bence çok güzel bi merkez hemşireleride çok iyi teksen bey süper bir insan huzur verici bence..ben orda yaptırdım..sonucumu almadım ama negatif de olsa yine giderim..tavsiye ederim..

ahhh arkadaşım çok sağol bugünde duydum aynı övgüyü bi hastasından nasip artık tşk ederim yardımın için ben gebzedeyim kalamış tıp da görüşücez teksen hocamla inş hayırlı sonuç lur inşallah seninde bebişin hayırlı olur sonucunu bildir mutlka merakta bırakma ama biliyorum ki hamişsin inşşşşş Şeniz

offfffffffffffffffffff diyorum başka bişey demiyorum....

herşey sorun ya ...şimdi de merkez arıyoruz...nerde yaptırsak diye...
uygun olsun iyi olsun diye...çok zor bir dönemdeyiz bence...pişman olmak istemiyoruz... ama doğru karar ne....bide bize stres yaramaz diyorlar...hayatımız stres...Allah herkeze hayırlı şeyler göstersin.... herkeze hayırlı evlatlar kucağına almayı nasip etsin....:Saruboceq:

merhaba bende kadıköy şifada tedavi oluyorum 22 nisanda pozitif sonuç aldık inşallah sende 29.da pozitif sonuç alırsın

Kızlar Bursa'da tavsiye edebileceğiniz bir merkez var mı? Aşılamam tutmadı. Büyük ihtimalle tüpe doğru gidiyoruz. Bursa'da Acıbademi tavsiye ettiler. Siz ne dersiniz?

kızlar öncelikle rabbim her kezin gönlüne göre versin inşallah....bende tüp bebek tedavisi için araştırma yapanlardanım..antalyada 2 merkezle görüştüm biri antalya tüp bebek merkezi diğeride gelecek tüp bebek merkezi aralaraında çok fazla fiyat farkı var....ben ssk dan yararlanmak istediğim için fiayatlarda farklı çıktı ..ilk merkez ssk lı olarak 2200 +ilaçlar dedi diğer merkez 804+ilaçlar dedi aradaki fiay farkı beni çok şaşırttı...henüz bir karar verebilmiş değilim...eğer kısmetse haziranda başlamayı düşünüyoruz .bu merkezler hakkında bilgisi verecek olan varsa çok sevinirim......

selam kızlar bende on gorusme ıcın umut tup bebek merkezıne gıttım. heycandan gorustuğum doktorun ısmını almayı unuttum ama esıme ve bana tam bır saat açıklama yaptı super ılgılı dıyebılırım. bır sonrakı ay denemeye karar verdık esimle. bizimki sebepsiz infertilite ama kredi çekicem ve ilkinde tutmazsa yıkılırım. basarı oranı iyimi sizce umut tup bebeğin?

arkadaşlar ben iki kez aşılama oldum ve tutmadı açıkcası üçüncüyü denemk istemiyorum tüp bebek veya mikroenjeksiyon istiyorum iki aşılamadan sonra devlet karşılıyormuş herhalde ancak tüpbebek konusunda bilgim yok ne yapmak lazım hangi hastane ii fiyatı nekadar (devlet destekli) raporu nasıl alacağız randevu almak gereklimi yani bellibir sıra ilemi yapıyorlar yardımcı olusanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

canım benim hayırlısı olsun devletin şartları var rapor için 3 kez aşılama olmalısın ve devletin haberi olması gerek eşlerden birinin çocuğu varsa karşılamıyolar yaş sınrı var bi de kaç yıllık evli olduğun önemli sıkıntılı anlayacağın şimdi çoğu merkez kampanyamız var diyo ben umutla ve euro fertille görüştüm 4500 5000 civarı dediler nerde oturuyosun bilmiyorum ama prof teksen çamlıbel 3500 yapıyomuş ben görüşücem bakalım ayrıca artık tüp bebek pek yapmıyolar mikro yapıyolar daha garanti yaptırırsan mikro yaptır sende umarım hayırlı sonuç alırsınnalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…