- Konu Sahibi ozlemozkutay
-
Kızlar Bursa Acıbadem Tüp Bebek Merkezi ve Şahin Zahteroğlu (ismini yanlış yazmış olabilirim) nasıl? Bugün gittiğim dr Onu önerdi ve yarın rapor için çağırdı beni ama ben hiç aşılama bile yaptırmadım. Offf çok kararsızım...
bencede çok güzel ve faydalı bir konu ben şimdi genartı düşünüyorum tecrübelerinizden faydalanmak isterim
canım bu topic istanbul kaynıo.hiç ankaralı yıok galiba
kesinlike Alman hastanesi ve bahçeci kliniği mustafa bahçeci ve ekibi derim.Benim doktor Halit Fırat Erden... Kesinlikle öneririm.İlk mikroenjeksion denemem ve hamileyimm..
canım 1000 2000 fark için yeni merkeze ismi duyulmadık yere gitme derim ben. mesela burada eurofertil için öyle şeyler anlatılıyorki çok üzücü. hem paran gidiyor hem sinirlerin bozuluyor hem elin boş kalıyor. umut da ultrasonda bir unutkanlık yapılmış koruyucu takmayarak ama mesela burada sonucu negetif de olsa hiç memnun değilim diyen duymadım. umut alman memorial brüksel tıp acıbadem için hep iyi şeyler yazılıyor. umut da bahçecinin ama fiyatı daha uygun. bu işte ekip çok önemliymiş. yani baştaki prof a gidebilirsin ama bakalım toplamayı transferi de o mu yapacak? üm ekibin iyi olması lazım. labaratuar en önemlisiymiş. laboratuar görevlilerinin de iyi olması gerekiyormuş. tüm bu merkezlerin oldukça iyi ve başarı oranları da yüksek. dr istediği kadar iyi olsun lab. çok iyi değilse dr ne yapsın. iyi düşünmek lazım merkez seçerken yoksa hem para hem zaman hem de sinirler gidiyor
canım teksen çamlıbeli sormuşsun beşiktaş jinemed ,,bence çok güzel bi merkez hemşireleride çok iyi teksen bey süper bir insan huzur verici bence..ben orda yaptırdım..sonucumu almadım ama negatif de olsa yine giderim..tavsiye ederim..
arkadaşlar ben iki kez aşılama oldum ve tutmadı açıkcası üçüncüyü denemk istemiyorum tüp bebek veya mikroenjeksiyon istiyorum iki aşılamadan sonra devlet karşılıyormuş herhalde ancak tüpbebek konusunda bilgim yok ne yapmak lazım hangi hastane ii fiyatı nekadar (devlet destekli) raporu nasıl alacağız randevu almak gereklimi yani bellibir sıra ilemi yapıyorlar yardımcı olusanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?