arkadaşlar ben iki kez aşılama oldum ve tutmadı açıkcası üçüncüyü denemk istemiyorum tüp bebek veya mikroenjeksiyon istiyorum iki aşılamadan sonra devlet karşılıyormuş herhalde ancak tüpbebek konusunda bilgim yok ne yapmak lazım hangi hastane ii fiyatı nekadar (devlet destekli) raporu nasıl alacağız randevu almak gereklimi yani bellibir sıra ilemi yapıyorlar yardımcı olusanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
izmir irenbe tüpbebek merkezi aral özbal hakkında bilgisi olanlar var mı paylaşırsanır çok sevinirim ..
Arkadaşlar bizler kader ortaklarıyız. Birimizin canı yansa ancak bu acıyı çeken diğerleri hisseder. Bu gün bu sitede Kaçak9 arkadaşımızın yazısını okudum içim parçalandı aynen benim ve sizlerin çektiği acıları enayi yurduna konulmaları dalga geçilmeleri taşımış formuna. ağlamamak için kendimi çok tuttum ve dayanamadım. İnsan sağlığının ve onurunun ayaklar altına alındığı Tüp Bebek Merkezlerini teşhir edelim. İşini iyi yapan kaliteli hizmet veren merkezleride taktir edelim. Bizim sayenmizde oradalar. Ama bizlerle bedava tüp bebek çekiliş var kura var ilk muayene ücretsiz gibi reklamlarla çekiyorlar ve gittiğimizde başımıza gelmeyen kalmıyor. yanlış anlamışsınızdan tutunda işinize geliyorsalara ne kadar paranız varsa o kadarlık yemek yersiniz gibi aşağılık sözleri çekmek zorunda değiliz. Yardımlarınızı bekliyorum herkes Tüp Bebek Merkezlerinde başından geçen olumlu ve olumsuz olayları yazarsa sevinirim. Bizim başımıza gelenler diğerlerinin Başına gelmesin...[/QUOT
Kesinlikle umut tüp bebek merkezi diyorum. İlk denememi marmara ünv.hast. yaptırdım. Tam bir rezaletti, baştan sona kadar. Hiç bir şeyim dikkate alınmadı bilgi alamadım ve endometrium duvarım ince olduğu halde olsun bir şey olmaz deyip transferi tam 3 saniyede gerçekleştirdiler. Transferi yapan doktorun bir yere yetişmesi gerekiyormuş. Maalesef sonuç negatifdi. İkinci için çok araştırma yaptım ve en son umut tüp bebekte karar kıldım. İnanılmaz güler yüzlü ve kesinlikle profesyonelliğine inandığım doktorum Enver Kurt ve ekibi son derece güven veriyorlar.Bu arada 2.rapor hakkımı kullanıyorum. Tek kuruş masraf çıkarmıyorlar.Böyle de devam edeceği kanaatindeyim. Olur ya tutmazsa ki inşallah tutar, adresim kesinlikle aynı yer olucaktır.İşi ticaret dökmemiş olmaları, insani değerlerini hala taşıyor olmaları bence takdire şayan bir durum.
Lütfen biraz bilinçli olalım, bizleri sömürmelerine izin vermeyelim. Gerekli yerlere gerekli durumlarda ihbar edelim. Emin olun gerekeni yapacaklardır. Herkesin yolu hayırlı sonuçlara vesile olur inşallah.
mrb bende şuan marmarada tedavi oluyorum ssklı olduğum için devletin verdiği haklardan yararlanmak istedim çünkü kolay değil tüp bebekte baya paralar gidiyo durumum yok özelde yaptırmaya
. orda denicem yinede napıyım yapılacak bişey yok inş hayırlısı olur. ilgilerinden bende pek memnun değilim çok hasta var birbirerine çok karıştırıyolar.benim kan tahlillerim tedaviden önce yapılması gerekmiyomu?şimdi tam lukrini kullanmaya başladım troid çıktı kestiler tedaviyi ilaçlarım elimde kaldı o kadar para veriliyo yazık değilmi erkenden aldırdılar ilaçları şimdi onlar ne kadar dayanacak inş bozulmazlarlmaz:
süha sönmeze hiç gitme derimm..yine de sen bilirsinn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?