Tüp Bebek Merkezlerinin Kalitelerini Teşhir Edelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemozkutay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm biz çapada tedaviye başladıkk.ssk dan yararlanmamız için 3 yıllık evlilik şartı var.ve ben daha 3 yıllık evli olmadım 4 ayım var.bu sırada çapaya gittik bize ne kadar mal olur diye 2.500 dediler.erdem hastaneside kampanya yapmış 3 milyarmışş.ben orayı istiyorum fakat eşim illada çapada diyoo.yln80 senin erdem hastanesinden memnun olduğunu görünce sevindim.haftaya gidip bi görüşcezz inş.bize uyar ve bizde erdemde deneriz.

valla biz aşılama denemedik eşimde azo spermi olduğu için hemen tüp bebeğe başladık.ssk dan yararlanmak için büyük sabıra ihtiyacın var.23 yaşını doldurmuş olman gerekiyo,3 yıllık evli olman gerekiyo,bide eşinin kaç günlük sigortalı olduğun önemli ama sayısını unuttum ben.randevu alman gerekiyoo.fiyat da 2.500 dediler .yeni sorduk.hastane 1.200 alıyomuş 1.500 felanda ilaçlar dediler bize.

izmir irenbe tüpbebek merkezi aral özbal hakkında bilgisi olanlar var mı paylaşırsanır çok sevinirim ..

izmir irenbe tüpbebek merkezi aral özbal hakkında bilgisi olanlar var mı paylaşırsanır çok sevinirim ..

evet yaaa izmiredki merkezler hakkında bilgisi olan hiç yok mu aramızda.Mesela SMRYNA nasıl acaba ???
cevaplarınızı bekliyorum.................

smyrna da yaptırıp ohss olan ve doktorundan hiç ilgi görmeyen tedavi sırasında başka doktora gitmek zounda kalan var.. aman dikkat diyorum !

yaaaa, ne kötü olmuş halbuki bana bir tanıdık orayı tavsiye etti diye orayı düşünüyordum
peki yaa ıRENBE???

ben besiktasta istanbul cerrahi de yaptım ıkı asılma ve sonunda bır tup bebek denememiz suan sonuc pozıtıf dr um da prof bülent baysal gayet ıyı bı merkez ve dr um da harıka bırı ıstanbul da olanlara tavsıye ederım :)

ankara daki merkezler hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? genart la yarın lucrin e başlıyorum. Allah hepimize yardım etsin...

Selif merhaba. çok uzun zaman oldu buraya girmeyeli. Mesajını yeni okudum. Ben maalesef bebeğimi kaybettim. 2,5 aylıkken karnımda öldü. Şİmdi 2. tedavi için bekliyorum son 1 ayım kaldı. Tekrar Erdem hastanesine gidiyorum. Çünkü benimle çok ilgilendiler. Onlara inanıyorum, güveniyorum. Eğer bana mesaj atarsan görüşelim, fikir alışverişinde bulunalım.

merhaba arkadaşlar bu yolda yürüyen butun arkadaşlar allah yardımcımız olsun inşallah

bende micro denıycem ama şimdı degıl bayramdan sonra inşallah cunku siresli bır donemdeyım tatılımı fılan yapıyım dıyorum sonra artık bayram sonrası düşünüyorum bu aradada merkezler hakkında bılgı edınıyorum.
benım lıstemdede bahçeci klınıgı
memorıel
acıbadem kdıköy var
aslında memorıelde kararlıydık ma acıbadem kadıköy hakkında ıyı şeyler duyunca o tarafa daha sıcak bakıyorum şimdı
bakalım nolcak hepımızın hakkında hayırlısı olsun.bu arada 5 yıllık evlıyım 4 yıldız olmuyo sebep yok butun tetkıkler normal,ıkı kımyasal gebelık geçirdim sadece böyle olup mutlu sonr aulaşan varmı ?
t

biz bahçelievler medical park'ta yaptırdık micro.Alaha şükür sonuç pozitif ilk denemede.latif küpelioğlu da çok iyi bi doktor.

allah kucagına almayıda nasıp etsın canım
affına sığınarak soruyorum ama sorununuz neydi acaba?

bende ankara başkent ünv. gidiyorum dr. umdan hemşirelerden çok memnunum çok ilgililer ankarada oturanlara tavsiye ederim bizde özel yaptırıyoruz ama ssk bazı tahlilleri karşılıyor.

kadıköy acıbadem derim kesinlikle. hem bir hasta hemde doktor olarak. iki denememde pozitif.

ben 2 tane sakarya adatıpda yaptırdım doktordan hiiiç memnun kalmadım. 2 tane de memorialda yaptırdım sonuç aldım. bence memorial iyi hemşireler çok sakin doktorum gitti ordan artık selman laçindi... ama gidicek olsam gene oraya giderim.

ben umut tüp bebekte yaptırdım.doktorum enver kurt.inanılmaz deneyimli bir doktor.şuanda ikizlerime hamileyim.mükemmel bir doktor.ama çok kalabalık bir merkez.birde hatice hemşire var çok çok güler yüzlü ve ilgili bir hemşire.ikisinede bir ömür minnettar kalacağım.

Arkadaşlar herkese selam.Öncelikle bu forum harika.En çok dikkatimi çeken konu başlığı ise bu.Açan arkadaşa teşekkür ederim.Ben Bursada yaşıorum.Ve burda bir kaç tüp bebek merkezi ile görüştüm.En son izin dönemimde mutsuz bie şekilde sabah programlarını izlerken Teksen Çamlıbeli izledim ve ertesi gün basıp ıstanbul'a gittim.Kendisi beni Bursa Jinemedten Murat Erdemir'e yönlendirdi.Bursa'da çok ilgili ve sıcak bir ekiple karşılaştım.Adetimi bekliyorum fakat hala kesin karar vermiş değilim..Oldukça yoğun bir klinik.Orda tüp bebek deneyen arkadaşlar varsa tecrubelerini dinlemek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…