tup bebek mi beklemek mi

howto06

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
48
6
8
38
Arkadaslar esimin sperm sayisi 26 milyon ileri hizli %5 morfoloji % 1 tup bebek dediler asilama onermedi doktor uzakta yasadigimiz icin bir yila yakin bekliyoruz bir yil daha beklemelimiyim karar veremiyorum

ya canım bu senn psikolojine yaşına maddi durumuna göre vereceğin bir karar.. biz de 1 yıl denedik ama hamile kalamadım. doktora gittim eşimde varikosel vardı ve ileri hareketli normale göre biraz azdı. doktor çocuk sahibi olursunuz ama biraz zaman alır dedi. biz de istanbuldan tayinimiz çıkacaktı çıkmadan hali istanbuldayken tüp bebek yaptıralım dedik ve yaptırdık. yani aslında şart mıydı değildi ancak bizim durumlar böyle gerektirdi..şimdi hamileyim çok şükür.. sen de şartları gözönünde bulundur ve kararını ver. bu arada aşılamayı tavsiye etmem. boşuna zaman ve para kaybı bence

Aşılama boşuna zaman ve para kaybı bence de..nedense çocuk konusunda geç kalınmadan eğer şartlarda uygunsa gerekenin yapılmasından yanayım..bir yıl daha ömürden..ı ıhh beklemeyin bence

Kucuk bur yerde yasiyoruz bizde en uygun zaman gibi geldi basladik bu hafta yumurta toplanacak hayirlisi

Sperm sayısı kadar ileri hızlı hareketlilikte önemli sizinde biraz düşük benim eşiminde sonuçları düşüktü doktor direk tüp bebek dedi aşılama yada başka yöntemler zaman kaybı dedi bizde tüp bebek yaptık çok şükür şuan 16 haftalık hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bence 1 sene daha beklemeyin eğer imkanlarınız var ise tüp bebek tedavisi uygulayın ben internetten okuyunca biraz korktum tedavi için ama gerçekten Korktuğum gibi değildi en zoru bekleme süreciydi

Bende bekleyenlerdenim ama bosuna simdi tup bebek icin tedaviye baslicaz beklemek daha da yipratiyo duzelicek diye beklerken daha da kotuye gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…