İyi akşamlar bayanlar benim derdim kafa karışıklığı uzatmadan anlatmak istiyorum 1 ay önce negatif bir tüp bebek sonucu aldık dondurulmuş embriyolarimiz var 6 tane iki sene filan ara vericek yeniden onlarla denicektik o 2 sene araliginda ben ise girecektim eşim ister çalış ister çalışma sen bilirsin dedi ve bana bıraktı bi kaç iş buldum hep saati uzun malum kış ayı eve gelebilmek için çok geç saatler 7 gibi fabrikaya gitsem eşim 8-5 çok zor oluyor (bekarken vardiyali çalıştım evlenince devam ettim ama olmadı eşim istemedi bırakmak zorunda kaldım ) zaten 2 senedir tedaviydi hastaneydi derken evdeydim şuan Babanem 84 yaşında ben para vereyim dondurulmuş embriyolari deneyin diyor ölüm korkusu geldi kadincagiza benide çok sever çocuğumuz olmasını çok istiyo biz 2 senedir maddi açıdan yıprandık o yüzden erteledik ama şuan kafam karışık tedaviye gidiyorum diye 2 sene evde durmak bağladı beni yoksa çalışırdım şuan kafam karıştı ne yapmam lazım (babanemin vereceği parayı kaçırmak istemiyorum aslında ) eşim tekrar yıkılırız tutmazsa para boşa gider vs vs bu şekilde düşüncesi bilemedim dışarıdan fikir almak daha iyi sanırım şimdiden teşekkür ederim ...
Vücudun toparlanması için bir müddet bekleniliyor. Ben tedaviden sonra 3. Regl dönemimde dondurulmuş embriyo tedavisine başlamıştım.Siz kendinizi bu surece hazir hissediyorsaniz bebek bence de. Bir de dondurulmus transfer icin tedavinin ustunden zaman gecmesi gerekiyor mu?
Allah bağışlasın size inşallah bizlerede kısmet olur benim gibi o kadar çok varki evlat hasreti çekenBebek diyorum.
Not: Ben de dondurulmuş embriyo ile anne oldum .
Benimde çok istiyorum aslında Aralık ayında adet olunca gel demişti doktor o aralikta zam gelicek dedi arıyorum hala aynı fiyat fırsatı kaçırmak istemiyorum eşimle de ters düşmek istemiyorumSiz kendinizi bu surece hazir hissediyorsaniz bebek bence de. Bir de dondurulmus transfer icin tedavinin ustunden zaman gecmesi gerekiyor mu?
Bende aynı düşüncedeyim kurslara gitmek kendimi geliştirmek istiyorum açıktan devam etmek istiyorum yani calismasamda kendimi gelistirip biseylerle uğraşmam gerek boş boş evde oturmak belirsizlik bunalıma soktu beniBebek tabii ki. Zaten şu an iyi bir iş imkanınız da yokmuş. Ben olsam bebek dener, o arada da belediyenin vs kurslarına gidip ileride daha iyi iş imkanı olsun diye şimdiden kurslara giderdim. Dışarıdan eğitimime devam ederdim. Böylece boş oturmuş da olmazsınız. Ayrıca bu sayede ileride eve daha çok katkınız da olabilir.
Eşiniz tutmazsa yıkılırız, para boşa gider diyor da 2 sene geçince yine aynı şeyler geçerli değil mi? Biraz mantıksız geldi. 2 yıl sonra ücretsiz mi olabiliyor?
Çok sağolsun inşallah dualarimiz kabul olur benim gibi bebek bekleyen herkese nasip olsun allah bebeğinizi size bağışlasın sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsinBebek firsati kacirma ve ise girme.stres ten uzak dur moralini bozma.dondurulmuslari dene mutlaks bu yol cok dikenli.insallah Rabbim kucagini doldursun hamileyim duam tutar insallah sende anne olursun.Yuce Allahim sana saglikli bir evlat versin amin
Amin.İnşallah siz ve gerçekten anne olmayı hakkeden her kadın en yakın zamanda anne olur. Benzer yollardan geçmiş bir kadın olarak tek tavsiyem olabildiğince sakin olmaya ve olumlu düşünmeye çalışmanız.Şayet doktorunuza güveniyorsanız biraz teslimiyetçi olun.İyi düşünün iyi olsun.Ben de çok sorun vardı. Ama hep olumlu düşündüm ve öyle de oldu.doktorum dahil bu sakin ve olumlu tavrım herkesi şaşırtıyordu.biraz toparlayın kendinizi bu süreçte spor yapın,dinlenin, bitkisel kürler yapın,beslenmenize dikkat edin.elinizden geleni yapın gerisi kader zaten.Allah bağışlasın size inşallah bizlerede kısmet olur benim gibi o kadar çok varki evlat hasreti çeken
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için sizin sorununuz neydi peki ben pkolyumAmin.İnşallah siz ve gerçekten anne olmayı hakkeden her kadın en yakın zamanda anne olur. Benzer yollardan geçmiş bir kadın olarak tek tavsiyem olabildiğince sakin olmaya ve olumlu düşünmeye çalışmanız.Şayet doktorunuza güveniyorsanız biraz teslimiyetçi olun.İyi düşünün iyi olsun.Ben de çok sorun vardı. Ama hep olumlu düşündüm ve öyle de oldu.doktorum dahil bu sakin ve olumlu tavrım herkesi şaşırtıyordu.biraz toparlayın kendinizi bu süreçte spor yapın,dinlenin, bitkisel kürler yapın,beslenmenize dikkat edin.elinizden geleni yapın gerisi kader zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?