Tüp bebek öncesi histeroskopi yaptıran arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var!

Selam arkadaşlar. Fikirleriniz için teşekkürler. Yaptırmaya karar verdim. Dün tüp bebek yaptıracağım özel hastaneye gittim fiyatı beklediğim gibi değil. Sevkle gittiğim zaman 150 ytl.miş. Uygunmuş yani. Allah'ım umarım bize annelik duygusunu en kısa zamanda yaşatır arladaşlar. İnanın dua ederken sadece kendime değil bu özlemi yaşayan herkes için dua ediyorum. Bu çok ağır bir sınav. Maddi manevi yıprandıran bir sınav. Allah hepimize bunu kaldıracak cesareti ve sonunda güzel meleklerin büyük mutluluğunu yaşatır inşallah.

kararına sevindim :emir_bebek:istiyorsan ve doktor yapılmasını uygun görmüşse tabiki yaptırman mantıklı,,,,,çünkü sorun bu tür operasyonlarda daha detaylı görünüyor ve müdahale edilebiliyor,hadi hayırlı olsun inş:Saruboceq:,kucaklarımızın dolması dileğiyle,,,svglr

peki hangi gün yapılıyo bu amelyat???lütfen acil yazarsanız çok sevinirm kızlaaar..benim doktorum adetimin 21 günü yapıcaz dedi..ama genelde internette araştırdığıma göre adetin bitiği ilk haftalarda yapılıyomuş..peki bu risklimidir benim için??

benim ilk mikro tedavim negatif 2.ciyi deniycem eger oda tutmazsa dr bana birsey soylemiyor kendim istiycem yapilmasini bencede yaptir icin rahat olsun

selam bende mayıs ayında yaptırıcam arkadaşlar...500 ytl dedı doktoum....bakalım normalde bır poblem yok rahım ıçıne bakılıp temızlenecek inş herşey yoşında gıder....kolay gelsın herkese

selam bende mayıs ayında yaptırıcam arkadaşlar...500 ytl dedı doktoum....bakalım normalde bır poblem yok rahım ıçıne bakılıp temızlenecek inş herşey yoşında gıder....kolay gelsın herkese

canım 500e hangi doktor dedi onu bende oraya gideyim. benimki 1800 fiyat verdi histereskopi için. ben klube fazla giremiyorum bana özelden yazabilirsen habgi hastane ve hangi dr olduğunu çok sevinirim canım.

doktorunuz medicana çamlıca dan dr. vanlıoğlumu ?????????
bilgi verirseniz çok sevinirim özelinizdende ulaşamıyorum sanıyorum engelli yada dolu

Slm arkadaslar ben dee gecen persembe laparoskopi yaptirdim ..
Genel anesteziyle yapildigi icin agrisiz gecti ..
Ben yurtdisinda oldugum icin ücret ödemedim .
Rahimde septum vardi o alindi .

Sizlere önemli bir tavsiyede bulunayim haddime düsmeyerek .. Ne kadar erken yaptirirsaniz o kadar iyi olur histeroskopi veya laparoskopi ' nizi .. Yani tüp bebek islemlerinden önce yapilmasi faydali olur bence ..

Ben 2 kez düsük yasadiktan sonra doktor önerdi .. Ve hem zaman kaybi , hem de gebelik kaybi yasamama neden oldu ...

Simdi 2 ay dinlenmedeyim .. Sonrasi Allah kerim ... :1rolleyes:

evet seracım çamlıca medıcana omer vanlıoğlu...........sen hangı doktordasın..........

bende medicana bahçelievler süha sönmezin hastasıyım fakat histereskopiyi isteyen başka bir merkez henüz karar veremedim hangisinde başlayayım 2. tüp bebek tedavisine ve histereskopiyi yaptırayımmı???????????:uhm::uhm:

canım hısteroskopının bı sakıncası yok bılıyorum tam tersı bır engel varsa bulmaya yarıyoo yoksa bıle rahım temızlenıyor canım ...bahçelıevler madıcanada ıyı bılıyorum doktoruna guvenıyorsan dene canım ben ıkı kez denedım olumsuz olunca doktorum bunu onerdı bakalım.....bı arkadaşımın bu şlem sonrası hemen hamıle kaldı....enzaından hamıle olmayı bıraz artırıyo....kaç yıllık evlısın canım....inş bebişine kavuşursun

histeroskopiyi her tüp bebek denemesi öncesi tekrar yapmaları gerekiyor mu peki? bana bir kez yapıldı. tüp bebek denedim. fakat negatif oldu. şimdi tekrar tüp bebekten önce histeroskopi gerekiyor mu? yoksa bir kez yapılınca sorunlar çözülüyor mu? bende çok küçük yapışıklıklar vardı, rahimde myom vardı. ayrrıca üç ay sürekli kanama yaşamıştım. bu nedenlerden dolayı yapılmıştı. şimdi tekrar histeroskopi isteyecekler diye çok korkuyorum . :çok üzgünüm:

merhabalar
çok güzel bir konu açmışsın arkadaşım benimde sorunum laporoskopi ?ancak histeroskopi dediğiniz rahim içi film mi yoksa başka bir şey mi?
benim rahim içi filmim çekildi kanallar temiz çıktı geçen ay tüp bebek merkezleri ile görüştük bende ve eşimde birşey bulamadılar banada laporoskopi yapın dediler ama bende bir şey çıkacağını sanmıyorum oyüzden direk tüp bebek deneyelim diye düşünüyordum? burda yazılanları okuyunca kafam karıştı?
laporoskopiden sonra kaç ay beklemek gerekiyor

canım 500e hangi doktor dedi onu bende oraya gideyim. benimki 1800 fiyat verdi histereskopi için. ben klube fazla giremiyorum bana özelden yazabilirsen habgi hastane ve hangi dr olduğunu çok sevinirim canım.

:1shok:1800 müüü bende mayıs ayında olucam hemde 150e..vay bee nekadar pahalıymış istanbuldaa-tatlicadiarzu-

merhabalar
çok güzel bir konu açmışsın arkadaşım benimde sorunum laporoskopi ?ancak histeroskopi dediğiniz rahim içi film mi yoksa başka bir şey mi?
benim rahim içi filmim çekildi kanallar temiz çıktı geçen ay tüp bebek merkezleri ile görüştük bende ve eşimde birşey bulamadılar banada laporoskopi yapın dediler ama bende bir şey çıkacağını sanmıyorum oyüzden direk tüp bebek deneyelim diye düşünüyordum? burda yazılanları okuyunca kafam karıştı?
laporoskopiden sonra kaç ay beklemek gerekiyor

canım rahim içi filmi başka o hsg histeroskopi kamerayla vajinal yoldan girip bakıyorlar ufak polip vs yapışıklık gibiişlemleri yapabiliyorlar uyutularak yapılıyo ben akşama gezmeye bile gittim mrk edilcek bi durum yok. içeriyi temizledikleriiçin yeni hucre oluşuyo ve rahim duvarın tüp için tazelenmiş de oluyo. ben de mesala rahim filminde gorulmeyen bişey goruldu ve ilk tup bebek denememde hamile kaldım . ben yaptırmanı dr da soyluyorsa eger tavsiye ederim.

22 nisan da ofis histereskopi oldum Ankara da
750 tl ye. Anestezi verdikleri için hiç hissetmedim. 10 dakika falan sürüyo. Polip vardı onu aldılar. Bi de cd sini verdiler, kendim de seyrettim.
Sonrasında bikaç gün akıntı oldu sadece.. Baştan ben de çok tedirgin olmuştum ama çok kolaymış.

Merhaba arkadaşlar histeroskopi bende yaptırdım hatta daha önceki gittiğim hastanedede ilaçlı rahim film çektirdim allaha şükür bi sorun çıkmadı şimdi ise özel bir hastanede tüp bebek tedavisi görüyorum yarı yumurta toplama işlemi var histeroskopi ve hsg çektirmek korktuğum kadar zor olmadı ama yumurta toplama işlemini daha önce yaptırıp tecrübe kazanan varmı biraz korkuyorum inşallah buda diğerleri gibi olur yani korktuğuma değmez sizlerede verecğiniz bilgiler için şimdidem teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Merhaba arkadaşlar histeroskopi bende yaptırdım hatta daha önceki gittiğim hastanedede ilaçlı rahim film çektirdim allaha şükür bi sorun çıkmadı şimdi ise özel bir hastanede tüp bebek tedavisi görüyorum yarı yumurta toplama işlemi var histeroskopi ve hsg çektirmek korktuğum kadar zor olmadı ama yumurta toplama işlemini daha önce yaptırıp tecrübe kazanan varmı biraz korkuyorum inşallah buda diğerleri gibi olur yani korktuğuma değmez sizlerede verecğiniz bilgiler için şimdidem teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun..

merhaba oncelikle tedavin hayırlı olsun canım. gonlunu hiç merak etme aynı hist gibi hiç birşey hissetmeyeceksin. uyutacaklar zaten....

arkadaşlar ben rahim filmi,laporoskopi, histeroskopi hepsini yaptırdım histeroskopide biraz canım yandı ama yakın arkadaşımla aynı anda tedavi görüyoruz o hiç bişey hissetmedi herkeste farklı rahim ağzından kamera ile bakıyolar aynı anda içeriye serum veriyolar dr bu serumun yaktığını söyledi bana umarım işinize yarar tadeviye devam kızlar pes etmek yokk...

Back
X