- 24 Ocak 2023
- 267
- 178
- 33
- 37
- Konu Sahibi Kusagaccicekbocek
-
Bunlara bakılmadan neye göre tranfer yaptılar ki belli başlı isteklerin başında gelir ikiside mutlaka yaptırınTüp bebek öncesi rahim filmi çekilmesi gerekli midir?2 kez transfer oldum ,normal muayene ve hormonlarıma bakıldı, bu süreci yaşayanlarla konuştuğumda rahim filmi çekilmesi ve amh değerine bakılması gerektiğini söylediler,bu konudaki fikir ve tecrübelerinizi bekliyorum,açıkçası kafamda soru işaretleri oluştu.amh değerim ve rahim filmim cekilmedi hic
Bende anlamadım valla,demekki Nasrettin hoca hesabı ya tutarsa...Bunlara bakılmadan neye göre tranfer yaptılar ki belli başlı isteklerin başında gelir ikiside mutlaka yaptırın
Mesela Ben rahim filmi ile yarim rahimli oldugumu ogrendim. Tüpleriniz tıkalı olabilir, rahim şekli bozukluğu olabilir tedavi gerektiren bi durum olabilir bence şart. Benim doktorum da direk istemiştiTüp bebek öncesi rahim filmi çekilmesi gerekli midir?2 kez transfer oldum ,normal muayene ve hormonlarıma bakıldı, bu süreci yaşayanlarla konuştuğumda rahim filmi çekilmesi ve amh değerine bakılması gerektiğini söylediler,bu konudaki fikir ve tecrübelerinizi bekliyorum,açıkçası kafamda soru işaretleri oluştu.amh değerim ve rahim filmim cekilmedi hic
Merhaba ben de bu durumu merak ediyorum bizde sorun erkek infertilitesi daha önce gittiğim doktorlar hormon testlerimi ve vajinal ultrason yaptı bir şey çıkmadı tüp bebek denemeye karar verdik, erkek faktörlü olsa da rahim filmi isterler mi ben ağrısından korkuyorum daMerhaba. Rahim filmini devlet dahil genel de tüm özel klinikler merkezler istiyor diye biliyorm. Ultrasonda tam net olarak herşeyi göremiyorlar çünkü. Tüplerin yapısı sıvı birikimi var mı başka bi görünmeyen kist vs var mı gibi. Bence de bir sonrakine yaptırmanızı tavsiye ederim. Umarım güzel sonuçlar alırısnız
Merhaba ben de bu durumu merak ediyorum bizde sorun erkek infertilitesi daha önce gittiğim doktorlar hormon testlerimi ve vajinal ultrason yaptı bir şey çıkmadı tüp bebek denemeye karar verdik, erkek faktörlü olsa da rahim filmi isterler mi ben ağrısından korkuyorum da
Benim amh bakıldı ama rahim filmi çekilmedi dr um gerek görmedi sanırım eş kaynaklı sorun olduğu içinTüp bebek öncesi rahim filmi çekilmesi gerekli midir?2 kez transfer oldum ,normal muayene ve hormonlarıma bakıldı, bu süreci yaşayanlarla konuştuğumda rahim filmi çekilmesi ve amh değerine bakılması gerektiğini söylediler,bu konudaki fikir ve tecrübelerinizi bekliyorum,açıkçası kafamda soru işaretleri oluştu.amh değerim ve rahim filmim cekilmedi hic
Siz nerede başladınız biz de pazartesi görüşmeye gidicez heyecanlıyım ne diyecek hemen başlayabilecek miyiz merak ediyorumTüp bebek yaptıracaksanız rahim filmi cektirmenize gerek yok . Bize öyle denildi
Evet normalde istiyorlar sonuçta sizin hormonlarınızın normal olması tüplerde yada rahimde başka bir problem olmadığına garanti veremiyor maalesef. Ağrısız c kollu makineler var çok rahat oluyor nerdesiniz bilmiyorum ama istanbuldaysanız echomar diye bi yer var çok rahat aneztezisiz bi şekilde ağrı olmadan çekim oluyor.Merhaba ben de bu durumu merak ediyorum bizde sorun erkek infertilitesi daha önce gittiğim doktorlar hormon testlerimi ve vajinal ultrason yaptı bir şey çıkmadı tüp bebek denemeye karar verdik, erkek faktörlü olsa da rahim filmi isterler mi ben ağrısından korkuyorum da
Benim amh bakıldı ama rahim filmi çekilmedi dr um gerek görmedi sanırım eş kaynaklı sorun olduğu içi
Hadi inşallah güzel haberlerinizi alırızBen gazide başlayacağım adet olmayı bekliyorum
Antalya’da yaşıyorum bir görüşmeye gidelim de doktor isterse yaptıracağız tabi ki teşekkür ederim yorumunuz içinEvet normalde istiyorlar sonuçta sizin hormonlarınızın normal olması tüplerde yada rahimde başka bir problem olmadığına garanti veremiyor maalesef. Ağrısız c kollu makineler var çok rahat oluyor nerdesiniz bilmiyorum ama istanbuldaysanız echomar diye bi yer var çok rahat aneztezisiz bi şekilde ağrı olmadan çekim oluyor.
Amh yumurtalık rezerviziniz ne kadar olduğunu söyler,rahim filmi kesinlikle çektirdin evet tup bebekte gerek yok denir ama kesinlikle gerekli 3 kez tup bebek yaptirmistim hiç çekilmeden film sonra doktor değiştim rahim filmi çekildim rahmi nerdeyse 2 ye bölen perde varmış boşu boşuna 3 kez tup denemişim o dönem..Tüp bebek öncesi rahim filmi çekilmesi gerekli midir?2 kez transfer oldum ,normal muayene ve hormonlarıma bakıldı, bu süreci yaşayanlarla konuştuğumda rahim filmi çekilmesi ve amh değerine bakılması gerektiğini söylediler,bu konudaki fikir ve tecrübelerinizi bekliyorum,açıkçası kafamda soru işaretleri oluştu.amh değerim ve rahim filmim cekilmedi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?