- Konu Sahibi Kusagaccicekbocek
-
Stres oldum suan doktor benden istemedi ve tedavçye baslanacak 1 haftaya. Ondan habersiz yaptramam artık değil miHsg yi muhakkak çektiririn mesela benim doktorum normal ultrasonda rahimde bozukluk olduğunu demişti hsg de çekelim dedi garanti olsun diye tuplerimde kapaliymis ben bunun ameliyatını yapmadan tüp bebek yapmam paranıza yazık dedi miyom polip tüpler tüp bebeğin tutunmasini etkileyen şeyler muhakkkak her doktor ister
Ucuncu transferime hazırlanıyorum ve yarın üçüncü kez rahim filmi cektirecegim . Kaldı ki zaten benim bir tüpüm alındı diğeri açıktı altı ay önce çekilen filmde ama yine de görmek istiyorlar. İstemeseler ben suphelenirdim şahsen ( kendi durumumda ) Siz doktorunuza danışın , çektirebileceginizi söyleyin . Ona göre yol alırsınız .
Teşekkürler soracağım bu durumuYok doktorunuz cekmesi lazım he deyincede çekilen bir film değil adet bitiminden 2 3 gün sonra çekiliyor rahim duvarı kalinlasmadan maalesef
E tabii ki ama ben daha tedavinin terimlerini bile yeni öğreniyorum insallah bi bildiği vardır da istemmistir ne diyimBencede çektirin yani hsg öyle pahalı bir film değil sonuçta tüp bebeğe bir dünya para harcanıyor en ucuz olanı hsg filmi birşey çıkarsa yazık günah tedavinize
Mümkünse iyi bir yerde çekilmesi lazim . O yüzden iyi araştırın derim ben .Hem ağrısız olması açısından hem de yorumlanması açısından .İnsallah hiçbir şeyiniz yoktur . Kolay gelsin şimdidenYorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar,anliyorumki en gerekli şeylerden biri,ben Ankara hrs de denemiştim 2 kez,doktor hiç bir detayı atlamamali bu durumlarda,sonucta o kadar emek veriyor insanlar ve umut bagliyor, cektirince sonucu da paylaşacağım burda ,eğer bir problem varsa ve bunu atladilarsa yazıklar olsun onlara...Bu arada hrs yi kesinlikle tavsiye etmiyorum!!!
İnşallah,çok teşekkür ederim,sagolunMümkünse iyi bir yerde çekilmesi lazim . O yüzden iyi araştırın derim ben .Hem ağrısız olması açısından hem de yorumlanması açısından .İnsallah hiçbir şeyiniz yoktur . Kolay gelsin şimdiden
Ben amh dusuklugu sebebiyle gitmstim direkt tedaviye basladik rahim filmi vs istemedi sadece kan degerlerim icin test yaptirdimTüp bebek öncesi rahim filmi çekilmesi gerekli midir?2 kez transfer oldum ,normal muayene ve hormonlarıma bakıldı, bu süreci yaşayanlarla konuştuğumda rahim filmi çekilmesi ve amh değerine bakılması gerektiğini söylediler,bu konudaki fikir ve tecrübelerinizi bekliyorum,açıkçası kafamda soru işaretleri oluştu.amh değerim ve rahim filmim cekilmedi hic
Merhaba mesajınızın üzerinden epey geçmiş ama görünce dayanamadım yazmak istedim. İki kere rahim filmi çektirdim ve o anlatılan ağrı falan olmadı bende. Her vucut farklı tepki veriyor ama korkuyla girince daha çok canınız yanar. İlk çekilirken çok çok hafif sistit olmuşum gibi yanma hissettim sonuna doğru. İkincisinde onu bile hissetmedim. Çünkü ilkinde epey korkmuştum internetteki yorumlar sebebiyle. İkincisinde ne olacağını biliyordum daha rahat geçmişti. İşlem bittikten sonra da bir iki damla kanama oluyor o kadar hiçbir şey yok başka.Merhaba ben de bu durumu merak ediyorum bizde sorun erkek infertilitesi daha önce gittiğim doktorlar hormon testlerimi ve vajinal ultrason yaptı bir şey çıkmadı tüp bebek denemeye karar verdik, erkek faktörlü olsa da rahim filmi isterler mi ben ağrısından korkuyorum da
Mutlaka çektirmelisiniz. Tüplerde sıvı birikmesi olabilir, polip olabilir bunların hepsi tüp bebek sürecini de etkiler. Ben ilk denememde 8.haftada kürtaj olmak zorunda kaldım. Önümüzdeki ay tekrar rahim filmi istedi doktorum. Yeni tedaviye bu olmadan başlamıyor. Anlamıyorum açıkçası bu ya tutarsa mantığını dünya kadar emek harcıyoruz hala bunu atlayan doktorlar vararkadaşlar ben mayıs ayında transfer yaptıracağım ama bende de rahim filmi istenmedi, amh değerlerime bakıldı bi kaç kez ama film istemedi, ben beylikdüzü medicanaya gidiyorum, şimdi içime şüphe düştü, benim de sorun eşimden kaynaklı, o yüzden mi acaba
Bizim de erkek infertilitesi ama ilk tedaviye başlamadan önce 2 kere rahim filmi çektirdim. İlki yaşadığım şehirde neden çocuk olmuyor diye araştırırkendi. İkincisi de İstanbul'daki doktorum tarafından istendi. İlk çekilen filmde bir tüpüm tıkalı çıkmıştı filmle açıldı. Tıkalı dedikleri tüpüm de ikinci filmde açık dediler. (Benimki sıvı birikmesi falan değildi çok şükür, ne tıkamış bilmiyorum ama basit bir şeydi sanırım. Film sırasında verdikleri ilacın basınçlı gitmesi yetmişti açmaya)arkadaşlar ben mayıs ayında transfer yaptıracağım ama bende de rahim filmi istenmedi, amh değerlerime bakıldı bi kaç kez ama film istemedi, ben beylikdüzü medicanaya gidiyorum, şimdi içime şüphe düştü, benim de sorun eşimden kaynaklı, o yüzden mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?