tüp bebek öncesi takviyeler

crosword

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.118
328
648
Merhaba,

Tedavi öncesi promotil woman,teatrio,omega 3,arı sütü,ubiquinol günlük 400 mg,probiyotik alıyorum.AMH 0,16.çikolata kistlerim var.bu ay sadece 2 folikül göründü.d vitatimin,demir b12 seviyelerim oldukça iyi takviyelerle yükselttim.arada ev yapımı yoğurt içine maça,buğday çimi tozu,üzüm çekirdeği,çörekotu koyup yiyorum.haftada 2 yada 3 kez.geçici menopozdayım 3 aydır.kısmetse mayısta baslıcam tedaviye.sizce başka yapmam gereken biseler /tavsiye edeceğiniz takviyeler var mı?

Merhaba,

Tedavi öncesi promotil woman,teatrio,omega 3,arı sütü,ubiquinol günlük 400 mg,probiyotik alıyorum.AMH 0,16.çikolata kistlerim var.bu ay sadece 2 folikül göründü.d vitatimin,demir b12 seviyelerim oldukça iyi takviyelerle yükselttim.arada ev yapımı yoğurt içine maça,buğday çimi tozu,üzüm çekirdeği,çörekotu koyup yiyorum.haftada 2 yada 3 kez.geçici menopozdayım 3 aydır.kısmetse mayısta baslıcam tedaviye.sizce başka yapmam gereken biseler /tavsiye edeceğiniz takviyeler var mı?
[/QUOTE

Merhaba,

vitaminler doktor mu önerdi size. Benimde amh düşük bana astalife verdi doktor

Genelde forumlarda yazılanlar bu vitaminler peki biesteron kullanıyor musunuz?

Banada doktor verdi ama bende henüz cesaret edemiyorum
Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize

vitamınlaerı bilmiyorum ama
FSH kesinlikle 9 altında olsun onun içinde hayıt otu iç

Back
X