Tüp bebek öncesi tsh yükseliği

buket:d:d:d

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2007
56
15
Merhaba tüp bebek için tahliller yaptırdım. Tsh yüksek çıktı başka hiç bir sıkıntı yok. Endokrine gitmem gerektiğini söyledi doktorum. Yarın randevum var nedense çok korkuyorum bi sorun çıkıcak diye. Tiroite bağlı bütün değerlerim normal sadece tsh yüksek bu şekilde olupta tedaviye başlayan var mı acaba .Değerlerim; Tsh- 5.64 Serbest T4 - 1.00 Prolaktin(PRL)-13.81 Şimdiden çok teşekkür ederim
 

_eftelya_

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
2.717
1.150
Merhaba...
Ben transfer aşamasındayım,hatta yarın ya da cuma günü (embriyoların gelişimine göre) transferim var... Cumartesi günü kontrol için gittiğimde test yapıldı,tsh testide bunlardan biriydi,şaşırmıştım ne alaka diye.Amaa,2,5 olması gereken değer 4,5 çıktığı için bu sürede bana tiroid ilacı kullanmamı söyledi.Başka bir açıklama yapılmadı...
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1308 gün geçti.

buket:d:d:d

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2007
56
15
Merhaba...
Ben transfer aşamasındayım,hatta yarın ya da cuma günü (embriyoların gelişimine göre) transferim var... Cumartesi günü kontrol için gittiğimde test yapıldı,tsh testide bunlardan biriydi,şaşırmıştım ne alaka diye.Amaa,2,5 olması gereken değer 4,5 çıktığı için bu sürede bana tiroid ilacı kullanmamı söyledi.Başka bir açıklama yapılmadı...
Banada ilaç başlanıcak sanırım ama ben ultrason falan onlardan korkuyorum azıcık ya bişey çıkarsa diye. İnşallah bebişlerin sana sıkı tutunur.
 

ShinSeGi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
18.720
26.152
Merhaba tüp bebek için tahliller yaptırdım. Tsh yüksek çıktı başka hiç bir sıkıntı yok. Endokrine gitmem gerektiğini söyledi doktorum. Yarın randevum var nedense çok korkuyorum bi sorun çıkıcak diye. Tiroite bağlı bütün değerlerim normal sadece tsh yüksek bu şekilde olupta tedaviye başlayan var mı acaba .Değerlerim; Tsh- 5.64 Serbest T4 - 1.00 Prolaktin(PRL)-13.81 Şimdiden çok teşekkür ederim
hamile kalabilmek icin tsh in 2bucugun altinda olmasi gerek diyorlar muhtemelen ilac başlanır bi kac ayda normale döner tsh
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 36 gün geçti.

pinkclouds

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2019
374
345
Merhaba...
Ben transfer aşamasındayım,hatta yarın ya da cuma günü (embriyoların gelişimine göre) transferim var... Cumartesi günü kontrol için gittiğimde test yapıldı,tsh testide bunlardan biriydi,şaşırmıştım ne alaka diye.Amaa,2,5 olması gereken değer 4,5 çıktığı için bu sürede bana tiroid ilacı kullanmamı söyledi.Başka bir açıklama yapılmadı...
Merhaba,o değerle transferiniz gerçekleşti mi? Benim de 9 çıktı sonucum haftaya transferim var dozum yükseldi,doktorum düzelir sorun etme dedi.Endişe etmeden edemiyor insan.