Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben bu gün başladım tedaviye ama benden hiç e2 testi alınmadı , sizden neden istediler o testiMerhaba tüp bebekte pozitifi yakalayan kızlar e2 değeriniz kaçtı? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Merhaba benim de 4. günüm benden de e2 istediler igneye basladigim ayni gün, 42 mi ne cikmist, gösterdim başlayabilirsin dediler ben de iğnelere başladımMerhaba tüp bebekte pozitifi yakalayan kızlar e2 değeriniz kaçtı? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Canim tup bebege baslayabilmek icin e2 degerinin 50 nin altinda olmasi lazim eger 50nin uzeri cikarsa kistten veya baska bir sorundan kaynaklanan hormonal bir dengesizlik oldugu icin baslamaz doktor. Senin degerin tam ideal cikmis hayirli olsun simdiden bol bol saglikli yumurtalarin olsun sana evlat olsunMerhaba benim de 4. günüm benden de e2 istediler igneye basladigim ayni gün, 42 mi ne cikmist, gösterdim başlayabilirsin dediler ben de iğnelere başladım
AminCanim tup bebege baslayabilmek icin e2 degerinin 50 nin altinda olmasi lazim eger 50nin uzeri cikarsa kistten veya baska bir sorundan kaynaklanan hormonal bir dengesizlik oldugu icin baslamaz doktor. Senin degerin tam ideal cikmis hayirli olsun simdiden bol bol saglikli yumurtalarin olsun sana evlat olsun![]()
Amin canim hepimizin ben de transfer oldum yeni sonuc bekliyorum biraz zor bi vakayimAmininşallah! Allahım hepimize versin… günler hic gecmiyor, igneler can skyor, allah yardimcimiz olsun
![]()
inşaAllah canim benim senin de son olsun o uman inşaAllahAmin canim hepimizin ben de transfer oldum yeni sonuc bekliyorum biraz zor bi vakayimama pes etmedim devam ediyorum insallah hepimizin en kisa surede kucaklari saglikli hayirli evlatlarla senlenir yuvalarimiz
Ben defalarca yaptim o ignelerden sifa olsun diyerek kullan