• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek pozitif tahlil sonuçları

tubaagl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
25
152
43
29
Merhaba tüp bebekte pozitifi yakalayan kızlar e2 değeriniz kaçtı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Merhaba benim de 4. günüm benden de e2 istediler igneye basladigim ayni gün, 42 mi ne cikmist, gösterdim başlayabilirsin dediler ben de iğnelere başladım
Canim tup bebege baslayabilmek icin e2 degerinin 50 nin altinda olmasi lazim eger 50nin uzeri cikarsa kistten veya baska bir sorundan kaynaklanan hormonal bir dengesizlik oldugu icin baslamaz doktor. Senin degerin tam ideal cikmis hayirli olsun simdiden bol bol saglikli yumurtalarin olsun sana evlat olsun🙏

En son transferden 1 hafta once istediler e2 degerini 123tü, 1 hafta sonra transfer oldum sonrasinda hic istemediler, şuan pozitifim Allah'a şükür 😍

Edit: simdi baktim regl.nin ikinci gunu baktırdığımda da 30muş e2 değeri.

Canim tup bebege baslayabilmek icin e2 degerinin 50 nin altinda olmasi lazim eger 50nin uzeri cikarsa kistten veya baska bir sorundan kaynaklanan hormonal bir dengesizlik oldugu icin baslamaz doktor. Senin degerin tam ideal cikmis hayirli olsun simdiden bol bol saglikli yumurtalarin olsun sana evlat olsun🙏
Amin 🥲❤️ inşallah! Allahım hepimize versin… günler hic gecmiyor, igneler can skyor, allah yardimcimiz olsun ♥️

Amin 🥲❤️ inşallah! Allahım hepimize versin… günler hic gecmiyor, igneler can skyor, allah yardimcimiz olsun ♥️
Amin canim hepimizin ben de transfer oldum yeni sonuc bekliyorum biraz zor bi vakayim 😄 ama pes etmedim devam ediyorum insallah hepimizin en kisa surede kucaklari saglikli hayirli evlatlarla senlenir yuvalarimiz🥰🙏 Ben defalarca yaptim o ignelerden sifa olsun diyerek kullan

Amin canim hepimizin ben de transfer oldum yeni sonuc bekliyorum biraz zor bi vakayim 😄 ama pes etmedim devam ediyorum insallah hepimizin en kisa surede kucaklari saglikli hayirli evlatlarla senlenir yuvalarimiz🥰🙏 Ben defalarca yaptim o ignelerden sifa olsun diyerek kullan
inşaAllah canim benim senin de son olsun o uman inşaAllah ❤️❤️

Merhabalar ben 23 Kasım da en son e2 değerim 1723 idi 2 gün sonra opu oldu. 2. Tüp bebek tedavim ilki en iyi kaliteydi negatifle sonuçlandı. 2 . Si orta kalite çok şükür pozitif sonuçlandı 6+2 de kalp atışını duyduk

Back
X