- 15 Haziran 2023
- 489
- 232
- 33
- 36
- Konu Sahibi washingtonxy
Transferden once bu iki bagisiklik baskilayici yazildi su an gebeyim halen iciyorum.sekerimi yukselten bu ilaclarmis arastrip buldum.bu ilaci kullananlar var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şu an kullanıyorum. Ama 4 ekim de transfer olacağımTransferden once bu iki bagisiklik baskilayici yazildi su an gebeyim halen iciyorum.sekerimi yukselten bu ilaclarmis arastrip buldum.bu ilaci kullananlar var mı
Benim de ilk defa 2 gün önce açlık şekeri 114 geldi. Tokluk normal, 3 aylık şeker ortalaması normal geldi.Transferden once bu iki bagisiklik baskilayici yazildi su an gebeyim halen iciyorum.sekerimi yukselten bu ilaclarmis arastrip buldum.bu ilaci kullananlar var mı
Ben tam tespit ettim bulac yapiyor ve bu ilaci kullanirken diyabetten korunmak icin beslenmeye dikkat edin yaziyorBenim de ilk defa 2 gün önce açlık şekeri 114 geldi. Tokluk normal, 3 aylık şeker ortalaması normal geldi.
Valla çok teşekkür ederim dün dahiliye doktoruna gittim o bile neden olduğu hakkında bir şey dememişti ☺Ben tam tespit ettim bulac yapiyor ve bu ilaci kullanirken diyabetten korunmak icin beslenmeye dikkat edin yaziyor
Transferden önce kullanmaya başladım sonrasındada 7 gün kullandım prednoluTransferden once bu iki bagisiklik baskilayici yazildi su an gebeyim halen iciyorum.sekerimi yukselten bu ilaclarmis arastrip buldum.bu ilaci kullananlar var mı
Ben de transfer öncesi kullandım 5 gün sonra bıraktım. Dün doktor kontrolüm vardı kalp atışı için doktorum 5 gün kullanmamı istedi. Ama şekeri yükselteceğini, mide bulantısı yapacağını ve göz kararması yapacağını söylediTransferden once bu iki bagisiklik baskilayici yazildi su an gebeyim halen iciyorum.sekerimi yukselten bu ilaclarmis arastrip buldum.bu ilaci kullananlar var mı
Ben de transfer öncesi kullandım 5 gün sonra bıraktım. Dün doktor kontrolüm vardı kalp atışı için doktorum 5 gün kullanmamı istedi. Ama şekeri yükselteceğini, mide bulantısı yapacağını ve göz kararması
CAnim hatta beslenirken sadece seker degil tuzada dikkat edin yaziyor.sanirim 3 ay bana bu ilaclari biraktirmiycak doktorum.d vitamininide 2000 yazmisti ama gebelere yuksek doz onerilmez oldugunu ogrendim.megerse oda bu ilac yuzundenmis d vitamini kullanmak cok onemliymis hatta iceri bulursam direk buraya paylaşıyimValla çok teşekkür ederim dün dahiliye doktoruna gittim o bile neden olduğu hakkında bir şey dememişti ☺
Prograf Link burda Prograf linkPrografın etkileri de burada yazıyor prograf da sekeri yukseltiyor mus daha bir çok şey