• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek prednol ,prograf

washingtonxy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
265
116
33
36
Transferden once bu iki bagisiklik baskilayici yazildi su an gebeyim halen iciyorum.sekerimi yukselten bu ilaclarmis arastrip buldum.bu ilaci kullananlar var mı

Prognaf hiç kullanmadım. Prednol transfer öncesi 5 gün kullandım sadece. Transfer günü dahil kullanmayı biraktim. İlk transferimde de aynı olmuştu.

Transferden once bu iki bagisiklik baskilayici yazildi su an gebeyim halen iciyorum.sekerimi yukselten bu ilaclarmis arastrip buldum.bu ilaci kullananlar var mı
Ben de transfer öncesi kullandım 5 gün sonra bıraktım. Dün doktor kontrolüm vardı kalp atışı için doktorum 5 gün kullanmamı istedi. Ama şekeri yükselteceğini, mide bulantısı yapacağını ve göz kararması yapacağını söyledi

Ben de transfer öncesi kullandım 5 gün sonra bıraktım. Dün doktor kontrolüm vardı kalp atışı için doktorum 5 gün kullanmamı istedi. Ama şekeri yükselteceğini, mide bulantısı yapacağını ve göz kararması
Valla çok teşekkür ederim dün dahiliye doktoruna gittim o bile neden olduğu hakkında bir şey dememişti ☺
CAnim hatta beslenirken sadece seker degil tuzada dikkat edin yaziyor.sanirim 3 ay bana bu ilaclari biraktirmiycak doktorum.d vitamininide 2000 yazmisti ama gebelere yuksek doz onerilmez oldugunu ogrendim.megerse oda bu ilac yuzundenmis d vitamini kullanmak cok onemliymis hatta iceri bulursam direk buraya paylaşıyim

1000099373.webp

Back
X