Tüp bebek prednol ,prograf

washingtonxy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
282
133
33
36
Transferden once bu iki bagisiklik baskilayici yazildi su an gebeyim halen iciyorum.sekerimi yukselten bu ilaclarmis arastrip buldum.bu ilaci kullananlar var mı

Prognaf hiç kullanmadım. Prednol transfer öncesi 5 gün kullandım sadece. Transfer günü dahil kullanmayı biraktim. İlk transferimde de aynı olmuştu.

Transferden once bu iki bagisiklik baskilayici yazildi su an gebeyim halen iciyorum.sekerimi yukselten bu ilaclarmis arastrip buldum.bu ilaci kullananlar var mı
Benim de ilk defa 2 gün önce açlık şekeri 114 geldi. Tokluk normal, 3 aylık şeker ortalaması normal geldi.

Ben de transfer öncesi kullandım 5 gün sonra bıraktım. Dün doktor kontrolüm vardı kalp atışı için doktorum 5 gün kullanmamı istedi. Ama şekeri yükselteceğini, mide bulantısı yapacağını ve göz kararması yapacağını söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…