Canım amh bilmiyorum biz eşimin durumundan dolayı tüp bebek tedavisi yapıyoruz çok zor bir süreç ama umudunu yitirme bu kadar yol kat etmişsin bana da olumsuz konuştu doktor transfer yapılacak 2 hafta sonra doktor tutmaz diyor ama Rabbim bilir en güzelini ona teslim oldum çok zor evet ama tutma ihtimalini de düşün pozitif olmaya bakKızlar benimle aynı yolda yürüyen çok kadın var biliyorum dertleşmek için en azından bir desteğe ihtiyaç duyduğumu anladığım için bu konuyu açıyorum. Amh düşük olduğunu öğrendim ilk altı ay 2.5 sene boyunca eşime yalvardım ilgilenmedi tedavi ile surkeli kavga gürültü üç sene sonra eş varikosel faktörü ve benim rahim filmimde de dört sene sonra yapısıklık yazıyormuş yeni göründüğüm doktor söyledi üç doktora gitmiştim umursamamış raporu tüplerimde de açık olmasına rağmen işlevsellik sorunu da olabilirmiş: Amh düşük olduğu için üç tüp bebekte de çok az yumurta toplanıyor iğnelere eşit cevap vermedikleri için büyüme hızları çok farklı olduğu için iki veya üç toplanıyor bu sefer bir toplandı diğerleri boş çıkmış yıkıldım . Gün gün arayıp haber veriyorlar döllenmiş bugün gelişmiş pazartesi aryaacwkwlr ama sürekli ağlıyorum neden az yumurta çok yumurta benim için en azından umut şans rahatlatıcı bir durum olurdu fazla embriyo demek olurdu Amh dusuklugu tüp bebekte bile şanssızlık . Bu durumu yaşayıp mucize yaşayan var mı ? Dört buçuk senedir evliyim bir buçuk senedir ciddi olarak uğraşıyoruz ama çok yoruldum bu olumsuz olursa ne yapayım nasıl yol izleyeyim bırakayım mı bilmiyorum destek yorumlarınızı bekliyorum
Allah yar ve yardımcınız olsun yalnız değilsiniz hepimiz bu yollardan farklı sorunlarla sınanıyoruz. Çok zor bir sınav kabul ama sonu güzel siz yeterki pes etmeyin rabbinize sığının psikolojinizi sağlam tutmaya çalışın gerekirse terapi alın çok pahalı seanslar biliyorum ama bunuda tüp bebek tedavisinin bir parçası bir gideri olarak görün çünkü psikoloji her şey bu süreçte. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş koymasınKızlar benimle aynı yolda yürüyen çok kadın var biliyorum dertleşmek için en azından bir desteğe ihtiyaç duyduğumu anladığım için bu konuyu açıyorum. Amh düşük olduğunu öğrendim ilk altı ay 2.5 sene boyunca eşime yalvardım ilgilenmedi tedavi ile surkeli kavga gürültü üç sene sonra eş varikosel faktörü ve benim rahim filmimde de dört sene sonra yapısıklık yazıyormuş yeni göründüğüm doktor söyledi üç doktora gitmiştim umursamamış raporu tüplerimde de açık olmasına rağmen işlevsellik sorunu da olabilirmiş: Amh düşük olduğu için üç tüp bebekte de çok az yumurta toplanıyor iğnelere eşit cevap vermedikleri için büyüme hızları çok farklı olduğu için iki veya üç toplanıyor bu sefer bir toplandı diğerleri boş çıkmış yıkıldım . Gün gün arayıp haber veriyorlar döllenmiş bugün gelişmiş pazartesi aryaacwkwlr ama sürekli ağlıyorum neden az yumurta çok yumurta benim için en azından umut şans rahatlatıcı bir durum olurdu fazla embriyo demek olurdu Amh dusuklugu tüp bebekte bile şanssızlık . Bu durumu yaşayıp mucize yaşayan var mı ? Dört buçuk senedir evliyim bir buçuk senedir ciddi olarak uğraşıyoruz ama çok yoruldum bu olumsuz olursa ne yapayım nasıl yol izleyeyim bırakayım mı bilmiyorum destek yorumlarınızı bekliyorum
Biz de erkek faktörlü. Neden tutmaz dedi nasıl bir ön yargı bu. Neye dayanarak söylüyorCanım amh bilmiyorum biz eşimin durumundan dolayı tüp bebek tedavisi yapıyoruz çok zor bir süreç ama umudunu yitirme bu kadar yol kat etmişsin bana da olumsuz konuştu doktor transfer yapılacak 2 hafta sonra doktor tutmaz diyor ama Rabbim bilir en güzelini ona teslim oldum çok zor evet ama tutma ihtimalini de düşün pozitif olmaya bak
3.gun embriyosu biri 7 hücreli biri 3 hücreli dedi tekrar opu yapalım 3 ay sonraya dedi havuz yöntemi diyorlarBiz de erkek faktörlü. Neden tutmaz dedi nasıl bir ön yargı bu. Neye dayanarak söylüyor
Ama herşeyi göze alıp deniycemBiz de erkek faktörlü. Neden tutmaz dedi nasıl bir ön yargı bu. Neye dayanarak söylüyor
Benım 3. Gun 7 hücreli embrıyom var doktorumuz gayette kalitesi güzel dedi korkmayın . Dengesizlik edip moralinizi bozmuş 2. Gün embrıyosu ikiz tutanı okudum ben bu sayfada Allah yaratandır ol der ve olur3.gun embriyosu biri 7 hücreli biri 3 hücreli dedi tekrar opu yapalım 3 ay sonraya dedi havuz yöntemi diyorlar
İnşallah canım yaBenım 3. Gun 7 hücreli embrıyom var doktorumuz gayette kalitesi güzel dedi korkmayın . Dengesizlik edip moralinizi bozmuş 2. Gün embrıyosu ikiz tutanı okudum ben bu sayfada Allah yaratandır ol der ve olur
Ya modumuzu o kadar düşürdü ki doktor ne yapacağımızı şaşırdık opu tekrar dedi 65 bin TL dedi ilaçlar v s yine 100.000 bini buluyor maddi yönden zaten zora düştük hastaneden çıktık eşimle sarılıp ağladık resmen ne yapacağız diyeBenım 3. Gun 7 hücreli embrıyom var doktorumuz gayette kalitesi güzel dedi korkmayın . Dengesizlik edip moralinizi bozmuş 2. Gün embrıyosu ikiz tutanı okudum ben bu sayfada Allah yaratandır ol der ve olur
Eğer denenecekse denenir illa ki ama suan elde olan embrıyo varken sonrasını düşünmek can sıkıcı olur yapmayın bunu kendınıze . Siz elinizde olanın transferini yaptırın ve rabbimden isteyin olmazsa sonrasını sonra düşünür üzülürsünüz . Suan üzülüp kendınızı ve bedenınızı ruhen yıpratmayın inancınızı kaybetmeyin daha umutlu daha güçlü çıkın yola inşallah Rabbim kendıne güvenen kullarını yolda bırakmaz sizde nasiplenen kullarından olursunuz aminY
Ya modumuzu o kadar düşürdü ki doktor ne yapacağımızı şaşırdık opu tekrar dedi 65 bin TL dedi ilaçlar v s yine 100.000 bini buluyor maddi yönden zaten zora düştük hastaneden çıktık eşimle sarılıp ağladık resmen ne yapacağız diye
Ama herşeyi göze alıp deniycem
Katılıyorum benim de 3. Gün üstelik 2. Kalite emriyom tüpümde 6 hafta yaşadı kalp atışlarını dinlerim tüpümde doktorlar bile şok oldu çok güçlü emriyoymuş dediler. Ama tüpümde sorun olduğu için tüpe yerleşmiş tabi bu bir ihtimal ama kesin olan şey tüpümde 6 hafta yaşayıp kalp atışı oluşan emriyomun sağlıklı ve güçlü olduğu. O yüzden hiç belli olmaz inanın. İnsallah gerek kalmaz ama yeniden başlarsanız mutlaka iyi lab. Ve emriyologun olduğu bir yer seçin erkek infertilitesinde doktordan daha önemli bu.Benım 3. Gun 7 hücreli embrıyom var doktorumuz gayette kalitesi güzel dedi korkmayın . Dengesizlik edip moralinizi bozmuş 2. Gün embrıyosu ikiz tutanı okudum ben bu sayfada Allah yaratandır ol der ve olur
Aminnn Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahEğer denenecekse denenir illa ki ama suan elde olan embrıyo varken sonrasını düşünmek can sıkıcı olur yapmayın bunu kendınıze . Siz elinizde olanın transferini yaptırın ve rabbimden isteyin olmazsa sonrasını sonra düşünür üzülürsünüz . Suan üzülüp kendınızı ve bedenınızı ruhen yıpratmayın inancınızı kaybetmeyin daha umutlu daha güçlü çıkın yola inşallah Rabbim kendıne güvenen kullarını yolda bırakmaz sizde nasiplenen kullarından olursunuz amin.
Yaa çok üzüldüm inşallah Rabbim nasip eder hepimize isteyen herkese nasip etsin Rabbim içinde hepimize inşallahKatılıyorum benim de 3. Gün üstelik 2. Kalite emriyom tüpümde 6 hafta yaşadı kalp atışlarını dinlerim tüpümde doktorlar bile şok oldu çok güçlü emriyoymuş dediler. Ama tüpümde sorun olduğu için tüpe yerleşmiş tabi bu bir ihtimal ama kesin olan şey tüpümde 6 hafta yaşayıp kalp atışı oluşan emriyomun sağlıklı ve güçlü olduğu. O yüzden hiç belli olmaz inanın. İnsallah gerek kalmaz ama yeniden başlarsanız mutlaka iyi lab. Ve emriyologun olduğu bir yer seçin erkek infertilitesinde doktordan daha önemli bu.
Aynısını yazacaktım. Ama ters cevap alırım diye es geçtim. Böyle biri için çocuk yapmak akıl kârı değil. Üstelik çocuk olduktan sonra bunun bir de bakımı var.Benı yalvartan ilgilenmeyen kavga gürültü çıkaran adam için bu kadar hırpalamazdım kendımı .
Öbür türlü tek yumurta tek sperm yeterli . Allah ol der ve olur stres yapmayın , stres bu yoldaki en büyük düşmanınız
Tüp bebek zor ve yorucu bir süreç sizi çok iyi anlıyorum bu iş birazda nasip işi benim çok yumurtam oluyordu ama 5.güne embriyom kalmıyordu tüp bebekte başarılı olamadım. Bir yakınımız düşük amh ve bir yumurta ile hamile kalıp doğum yaptı olumlu seyler düşünün kendinizi yıpratmayınKızlar benimle aynı yolda yürüyen çok kadın var biliyorum dertleşmek için en azından bir desteğe ihtiyaç duyduğumu anladığım için bu konuyu açıyorum. Amh düşük olduğunu öğrendim ilk altı ay 2.5 sene boyunca eşime yalvardım ilgilenmedi tedavi ile surkeli kavga gürültü üç sene sonra eş varikosel faktörü ve benim rahim filmimde de dört sene sonra yapısıklık yazıyormuş yeni göründüğüm doktor söyledi üç doktora gitmiştim umursamamış raporu tüplerimde de açık olmasına rağmen işlevsellik sorunu da olabilirmiş: Amh düşük olduğu için üç tüp bebekte de çok az yumurta toplanıyor iğnelere eşit cevap vermedikleri için büyüme hızları çok farklı olduğu için iki veya üç toplanıyor bu sefer bir toplandı diğerleri boş çıkmış yıkıldım . Gün gün arayıp haber veriyorlar döllenmiş bugün gelişmiş pazartesi aryaacwkwlr ama sürekli ağlıyorum neden az yumurta çok yumurta benim için en azından umut şans rahatlatıcı bir durum olurdu fazla embriyo demek olurdu Amh dusuklugu tüp bebekte bile şanssızlık . Bu durumu yaşayıp mucize yaşayan var mı ? Dört buçuk senedir evliyim bir buçuk senedir ciddi olarak uğraşıyoruz ama çok yoruldum bu olumsuz olursa ne yapayım nasıl yol izleyeyim bırakayım mı bilmiyorum destek yorumlarınızı bekliyorum
Canım sana olumsuz konuşan doktorla devam etme ben doktoruma devam edemeyeceğim pes mi etsem dedim asla dedi yaşın genç dedi 46 yaşında bir kadın inandı anne oldu dedi motivasyon da çok önemli inşallah olur hep dua ediyorum bu uğurda gözyaşı döken her kadının muradını yapsın RabbimCanım amh bilmiyorum biz eşimin durumundan dolayı tüp bebek tedavisi yapıyoruz çok zor bir süreç ama umudunu yitirme bu kadar yol kat etmişsin bana da olumsuz konuştu doktor transfer yapılacak 2 hafta sonra doktor tutmaz diyor ama Rabbim bilir en güzelini ona teslim oldum çok zor evet ama tutma ihtimalini de düşün pozitif olmaya bak
Çok haklısınız öyle böyle şeyler değildi ailesi kardeşlerini öncelik yapıp beni ikinci plana atmıştı Amh öğrendiğim günden itibaren yalvardım zamanım yok umursamadı ailesini mutlu edince mutlu oluyordu hala çok tereddütlü bir evlilik anneliği tatmak için de devam etmek ne kadar mantıklı bilmiyorumBenı yalvartan ilgilenmeyen kavga gürültü çıkaran adam için bu kadar hırpalamazdım kendımı .
Öbür türlü tek yumurta tek sperm yeterli . Allah ol der ve olur stres yapmayın , stres bu yoldaki en büyük düşmanınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?