Tüp bebek psikolojisi

Siz daha iyi tanıyorsunuz tabi huzurunuz varsa bozmak istemezsınız .

Amin canım benim, inşallah burda bekleyen herkese en güzel haliyle nasip olsun aynı benim de öyle 7 tane gözüktü, 3 toplandı, elde var 1 embriyo ,yine buna da şükür ne diyim. Her ay böyle olacak değil tabi ki ,bol embriyolu aylarımız da olur inşallah ben de 34 yaşındayım doktorlar hep yaşın genç diyor ama ben de aynı senin gibi zamanin daraldığını hissediyorum. Allah olmazları olduran ,inşallah çok istiyorum sağlıklı bir şekilde bebeklerimiz olsun haberleşelim mutlaka ,beni şimdi yine takip etmeye başladı doktor 3 yumurta gözüktü ama büyür mü bilmiyorum cuma tekrar kontrole çağırdı.

Canım bana de doktorum dedi yaşın genç ben pes edeyim mi dedim çok yoruldum çünkü artık o da pes edersen pişman olursun yaşın genç dedi canımmmm amin güzel bence bak bu üçü büyürse ne güzel olur sen nerde yaptırıyorsun ben sanırım toplama yapamayacağım

Kızlar tek embriyom dördüncü gün donduruldu rahim dinlendirme yapıp bir ay sonra transfer Rabbim mücadelemizi görsün inşallah

Aslında evlilik yaşı 30 oldu zaten, 34 35 filan çok da gec değil bebek için bana göre ama böyle ekstrem bir durum oldugu icin gecikiyorum gibi hissediyorum. Insallah gelisir ama hep gozukup buyumedigi icin umitlenemiyorum yumurtalara. Aret kamara gidiyorum canım, İstanbul tüp bebek merkezi. Sen nerde tedavi oluyorsun ?

Evet canım annem yaşıtların daha evlenmemiş diyor bana doktorlara çok ileri yaş gittiği için onlar için biz çok çok genciz . Anlamadım yumurtaların gelişmiyor mu yani benim de en son altı tane vardı ücü kıccuk kaldı küçücük ilaçlar etki etmedi ücü gelişti yakın gelişmedikleri için kaldı birtane bakalım doktor birdaha toplayalım dedi ben de medipole gidiyorum memnun kaldım çok

Benim hep en fazla 2 tane filan görünürdü. Bu sefer 7 tane diyince çok mutlu oldum ama hevesim kursağımda kaldı. Gelişmedi yani canım evet ,küçük kaldı bazıları 2 toplama yapıldı, ilkinde 4gunluk 1 embriyom oldu ,2.toplamada 7 göründü, 3 toplandı, 1 embriyom oldu 3 günlük. Bugün yine 3 tane göründü ama kistli bölgede, büyüyeceğini sanmıyorum da bakalım artık kısmet doktora güvenmek, içine sinmesi en önemlisi zaten ,benim önceki 3 tedavim hiç güven vermedi olumsuz oldu ,bu sefer çok güveniyorum doktoruma.

Evet canım bence embriyolog laboratuvarda önemli benim de donduruldu şimdi adet zamanı gidip bakacağım iyi yumurta görürsek toplatıp embriyo yapalım diyoruz işte embriyo olusmasıhla da bitse keşke çok sevindim ama sonra rahimde tutunması kalıyor Allaha kalıyor işimiz bu kadar uğraş inşallah boşa geçmez . Senin sadece Amh mı düşük canım

Hadi inşallah bu sefer emeklerimiz boşa çıkmaz da sağlıkla tutunur bebitolar canım ben de ağustosta toplamaya mola vereceğim biraz vücudum dinlensin istiyorum. Eylül ekimde yine toplama olur 2 de ordan gelirse inşallah sonra transfere hazirlanirim,daha biraz yolum var yani. Amh düşük ve çikolata kistim var 3 cm ,eşimde sorun yok bizde.

Ama eşinde yoksa rahimde de yoksa adetin düzenli ve yumurtluyorsan normalden de olmaz mı kuzenimin oldu iki ayda

Aslında ben de bu tek embriyo transfer etmeden toplatma yapmak istiyorum ama sigorta geçmiyor bu sefer eşim de çok pahalı diyor bakalım doktor ne diyecek . Çikolata kisti tüp bebeği etkiler mi canım bu ilaçla geçmez mi

Ama eşinde yoksa rahimde de yoksa adetin düzenli ve yumurtluyorsan normalden de olmaz mı kuzenimin oldu iki ayda
1.5 senedir düşünüyoruz olmadı anlamadım ki ,doktor çikolata kistinden olmamıştır diye düşündü
Ama canım şöyle de düşünün, gerçi bildiğiniz bir şeydir ama her toplamada toplam ücretin yarısını ödüyoruz biz mesela. Ama eğer ki bi sefer toplatip transfer yaptık tutmadı diyelim bi iki ay sonra tekrar ücretin tamamını ödemek bana daha çok geliyor. Kist tekrarlayan bir şey olduğu için ilaçlı tedavi de sormadım doktora açıkçası ama yarın bir sorarım unutmazsam. Sen nerde tedavi oluyorsun canım?

Bize gittiğimiz her merkez aynı bir tüp bebek fiyatı olduğunu söyledi toplamanın

Bize gittiğimiz her merkez aynı bir tüp bebek fiyatı olduğunu söyledi toplamanın
Her yerin farklı demek ücretlendirme politikası, bilemedim. Bizim toplam 96.000di her ay toplama olacak simdi ,ayda 48.000 ödeyeceğiz toplamaya da. Hayırlısı olsun hepimiz için

Her yerin farklı demek ücretlendirme politikası, bilemedim. Bizim toplam 96.000di her ay toplama olacak simdi ,ayda 48.000 ödeyeceğiz toplamaya da. Hayırlısı olsun hepimiz için
Çok teşekkür ederim nereye gidiyorsunuz acaba ilaçlar da içinde mi

Çok teşekkür ederim nereye gidiyorsunuz acaba ilaçlar da içinde mi
İstanbul tüp bebek merkezi ,Aret Kamar a gidiyorum. İlaçlar içinde değil ama Aret hoca yumurtam az olduğu için kalite düşmesin diye düşünerek iğne vermiyor ,klomen veriyor ,o da pahalı bir ilaç değil. Siz nereye gidiyorsunuz?

Aslında bunu ben de duymuştum zaten iğne ile herharkularda ignesiz de büyüyecek iki yumurtam çıkıyor beş altı çıkmıyor ki doktorla konuşacağım yumurta toplarsam tekrar hormon iğnesi olmadan isteyeceğim ben de Medipol mega hastanesi canım

Sor tabi aklında kalmasın ne diyecek bakalım
Her doktorun da tedavi protokolü değişiyor hastaya göre gerci
Bana ilk tedavimde yüksek dozlu igneler verdiler, iğne olmadan önce 3 yumurtam gozukmustu ,2 hafta iğne yaptım zorla 5 e çıktı ama sonuçta elimde kalan yine o ilk görünen 3 yumurtaydi, diğerleri şişirme oldu çünkü. Yumurtaliklarımizin bir kapasitesi var çünkü fazla iğneyle ekstra bir yumurta çıkmıyor maalesef cikan da boş oluyor,ben hep öyle tecrübe ettim en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…