Tüp bebek rapor hakkı!!!

Benim tanıdığım yumurta toplaması oldu 2. ayında transferi oldu ilkinde rahim hazır değilmiş ince flan muhabbeti vardı ertelendi iptal oldu sonrasında kontrole geldi rahim hazır olunca transeferi oldu ama yanmamıştı.
Dondurma ıslemi uygulanmış ona. Dırekt oldugu ıcın transfer olayı sadece o hakkım olacak.. 3000dozaj sınırı var ilaçlarda sanırım ılacları kullandığım için ilacı kendim karşılayıp transfere ücret ödenmiyor

Merhaba ben özel bir üniversite hastanesinde tedaviye başladım rapor da orda çıkarıldı ama yumurta toplama olmadı iptal oldu. Şimdi o raporum yandı mı? Bu konuda bilgisi olan yok mu? Bunu öğrenebileceğim bir yer yok mu?
Bugün hastanede sordum canım. Yumurta toplama yapılmamış ise rapor hakkın gitmiyor. Hatta bugün o durumda olan bir hasta vardı. Yumurta toplanınca transfer olmasa da hak gidiyor.

Ay canım saol öyle bir zamanda yazdın ki msj bende yarın gidiyorum başlıyorum tedaviye inş dediğin gibi olur. Allah senin de kalbine göre versin inş.

Rapor da ilaç hakkın 1 ay transfer hakkın 6 ay canım. Yumurta toplama olmadı ama ilaçları aldıysan ilaç hakkın yandı transfer hakkın duruyor diye biliyorum zaten ilaçları aldıysan otomatik olarak devam edeceksen raporun da geçerliliği 6 ay olduğuna göre yeniletmezsin aynı raporla devam edebilirsin sıkıntı olmaz ben 2 kez çıkarttım ama tedavim negatifle sonuçlanmıştı mesela ilk raporum da ilaçları aldım yumurta toplama oldu 3 embriyom donduduldu birinci transfer oldu negatif sonra ikinci oldu onda da raporum geçerli oldu

Back
X