- 11 Aralık 2015
- 2.004
- 5.998
- 158
- 41
- Konu Sahibi maveraunnehirr
süper cevap keskin zekali insanlara bayılıyorumAaaaa nerden bu kadar eminsin? Yoksa sen de mi tüp bebeksin?
diye sorardım ben olsam...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süper cevap keskin zekali insanlara bayılıyorumAaaaa nerden bu kadar eminsin? Yoksa sen de mi tüp bebeksin?
Siz tüp bebek misiniz deseydiniz?isyerindeki arkadasim bugun (tup bebekle hamile kaldigimi bilmeden) tup bebek olan cocuklarda zeka yonunden sikinti oluyor dedi.. cevresindeki bir kisiyi ornek gosterdi.. cok canim sikildi.. duydugunuz bildiginiz bir sey var mi bu konuda kizlar? doktoruna filan soran?
Abla bombasınAaaaa nerden bu kadar eminsin? Yoksa sen de mi tüp bebeksin?
aynısından kaynında da var mıymış? sinir oluyorum her konuda ahkam kesen tiplereisyerindeki arkadasim bugun (tup bebekle hamile kaldigimi bilmeden) tup bebek olan cocuklarda zeka yonunden sikinti oluyor dedi.. cevresindeki bir kisiyi ornek gosterdi.. cok canim sikildi.. duydugunuz bildiginiz bir sey var mi bu konuda kizlar? doktoruna filan soran?
Hamgi hastanede doktormuş sordun mu?
Yani ben seni de anlamadım canım. Bunu kafana takıp buraya yazman bile değişik geldi. Herkesin her dediğini takmayın. He de geç. Herkes konuşuyo zaten.
2 yıl önce bir kız sınıfım vardı lisede.sınıfın en çalışkan zeki dışa dönük öğrencisi..adı da feyzaydı çok da severdim. o da tüp bebekmiş.bir gün sohbet ederken öyle söylemişti.
evet cok sukur... tesekkurlerLütfen böyle olumsuz seyler düşünmeyin hic..
Allah saglikla kucaginiza almayi nasio etsin ins..
Tandigm tüp bebek cocuklarda ben hic denk gekmedim.
Eger cekilecek bir imtihan varsa normal olsun tüp olsun her sekilde Allah imtihan eder..cok şükür sizin denemeniz sonuclanmis, bebeginizin icin bolca dinlenin gönlünüzu ve zihninizi ferah tutun..
Cehalet cehalet cehalet daha neler duyacağız inanmayın lütfen böyle şeylere moralinize de bozmayınisyerindeki arkadasim bugun (tup bebekle hamile kaldigimi bilmeden) tup bebek olan cocuklarda zeka yonunden sikinti oluyor dedi.. cevresindeki bir kisiyi ornek gosterdi.. cok canim sikildi.. duydugunuz bildiginiz bir sey var mi bu konuda kizlar? doktoruna filan soran?
Ağzı olan konuşuyor kardeşim sen takılma. Böyle bir genelleme yapılamaz ve böyle bir şeyi ilk kez senden duyuyorum. Her çocuğun riski olabilir. Akraba evliliklerinde risk daha fazla sadece ama onlarda bile sağlıklı çocuklar doğuyor. Bunu söyleyen kişi belli ki mantıksız ezbere konuşan biri. Allah bebeğine sağlık versin kafana takma.isyerindeki arkadasim bugun (tup bebekle hamile kaldigimi bilmeden) tup bebek olan cocuklarda zeka yonunden sikinti oluyor dedi.. cevresindeki bir kisiyi ornek gosterdi.. cok canim sikildi.. duydugunuz bildiginiz bir sey var mi bu konuda kizlar? doktoruna filan soran?
Ben diyorum canım , bılıyor cok kucuk yaslardan berı hatta evde bı pano varKonu sahibi konunu sabote etmiş olmayım ama kafan dağılır
Çocuklara tüp bebeksin dediniz mi
Zira bizimkinin tüp bebek olduğunu aileler de bilmiyor
sadece aynı dönemde aynı doktora gidenler biliyor muhtemelen zira seninki neden tek demişti birisi bana ben de bön bön bakıp anlamamıştım soruyu