Tüp Bebek Sonrası Adet

zeynep4

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
12.221
2.447
773
merhaba arkadaşlar ben tüp bebek yaptıralı 2 ay oldu ama malesef tutmadı ,ben bu ikinci adetimde 4 gün erken oldum fakat az az bugün dokuzuncu gün oldu ,hiç böyle olmazdı ben korkuyorum kist olurmu diye sizdede böyle olan varmı tabi birden çok tüp bebek yaptırdıysanızCADIARZU

zeynep merhaba arkadaşım,ben de aralık ayındaki başarısız tüp bebek denemesi sonrası adet düzensizliği yaşadım ilki 33 gün sonra ikincisi 36 gün sonra geldi (normalde 28 günde bir olurum)doktorum hormon tahlilleri yaptırdı,normal çıktı,kist vs. de görmedi cyclo-progynova kullandım bu ay düzene girdi.
seninki de bu taraz bir düzensizlik olabilir.
benim tavsiyem sen de doktoruna danış,hormonlarına vs. baktırır sanırım.
tüp bebek tedavisi esnasında aldığımız tonlarca hormon ilacı var biliyosun dengemizi altüst ediyo bu ilaçlar..

canım ben geçen ay normal oldum ama bu ay 9 gün oldu hiç durmayacak gibi çok korkuyorum benimkide başarısız tedaviydi tekrardan ilaç kullanmak istemiyorum offf offff cevap verdiğin için teşekkür ederim

Merhaba canım bizimde temmuzda tedavimiz oldu.Tuttu fakat kalp atışları alamadık ve kürtaj olmak zorunda kaldım.Sonraki adetlerim düzenli oldu fakat azalma var baya.Gün de uzadı.Doktora gttm ama bi sorun olmadığını söyledi sanırım tedavide kullanılan ilaçlardan.

MERHABA bende eylul de negatıf sonuç aldım bır ay adetım kesılmedı genelde damla şeklındeydı doktorumu aradım hemen ultrasona çagırdı kıst yokmuş tahlılde yaptırdı oda temız çıktı sonra duzenleyıcı ilaç verdı hiç bekleme hemen doktoruna gıt ıçın rahat eder geçmiş olsun

cnm topiğin hayırlı uğurlu olsun ne zaman açtın hemen bu topiği nereye gitsen peşindeyim kaydirigubbakcemile3

canım geçen sene bende tüp bebek yaptıdın tutmadı sonrasında adet düzensizliği oldu 10 günde bir ve çok fazla adet oluyordum dermanım kalmıyodu doktra gittim ve küçük kistler oluşmuştu sonra 3 aylık ilça tedavisi ile yok oldular

canım geçen sene bende tüp bebek yaptıdın tutmadı sonrasında adet düzensizliği oldu 10 günde bir ve çok fazla adet oluyordum dermanım kalmıyodu doktra gittim ve küçük kistler oluşmuştu sonra 3 aylık ilça tedavisi ile yok oldular

sağol canım peki sonrasında yaptırdınmı tüp bebek bebeğin varmı şimdi

canım biz bu topikte konuşmaya devam edelim diğer arkadaşlarda katılsın unutalım o eski topiği olurmu

kıssss sende avatarını sürekli değiştiriyorsun mavi gözlü bebekleri seviyorsun herhalde

kıssss sende avatarını sürekli değiştiriyorsun mavi gözlü bebekleri seviyorsun herhalde

tmm cnm artık burda konuşalım zaten hemen sık kullanılanlara ekledim senin gıcır gıcır topiğini:))
evet cnm bayılıyorum nası bildin amma napıyım kıs cnm sıkılıyo bende avatarlarla uğraşıyom ya ben aslında senin eski avatar resmine alışmıştım onu koysan olmazmı?

Back
X