Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman burda konuşalım iyiyim nasıl oluyum akraba günüm vardı yeni geldim canım ben eşime keçi boynuzu içirdim 1 sene çok şükür biraz düzelme oldu sen devam et nasıl yapıyorsun onu anlat belki benimki gibi değil
cnm ben bi 5 dk dan geliyorum yemeğime bakıp geliyorum![]()
tamamcokacimcoook ne yaptın kıssssssss
nohut yemeği yaptım sana bir haberim var bilgisayar artık bende
:sm_cool:gerçektenmi cnm yaaa çok sevindim walla haaa:sm_cool:
:dance::dance::dance:
bende canım artık konuşuruz ofise aldı benim ısrarımla :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
nerdeki kısssss uzaktamı evi
tamam canım ne güzel git dinlen valla benim içinde derin bir nefes al ohhhhh diye içine çek emi:çok üzgünüm:
gelinde beraber gidelim kız bizim köyümüzü herkez çok severbuyrunnnnnnnnn
tabiki çekerim bo bol biz hafta sonu gideriz artık normalde cumartesi gidip perşembeye geri geliyoduk ama bu hafta öle olmucak cuma günü köyde oturmamız var oraya gidecez kayınvalidemle cumartesi günüde eşimle var oturmamız köyde ancak pazar akşamı döneriz allahın izni ile...
gelinde beraber gidelim kız bizim köyümüzü herkez çok severbuyrunnnnnnnnn
tabiki çekerim bo bol biz hafta sonu gideriz artık normalde cumartesi gidip perşembeye geri geliyoduk ama bu hafta öle olmucak cuma günü köyde oturmamız var oraya gidecez kayınvalidemle cumartesi günüde eşimle var oturmamız köyde ancak pazar akşamı döneriz allahın izni ile...
ayyy ne güzel benim kayınvalidemde seninki gibi olsaydı kadın sen yoluna ben yoluma hesabı hiç ilgilenmez bak bugün oturma vardı ona bile gelme zahmetinde bulunmadı bende yanlızım işte
Allah razı olsun canım siz sağ selamet gidin gelin inşallah kıssss eşinin yaşını soracaktım özel olmazsa
aman boşver cnm ya isteyen gelir isteyen gelmez sen tek git işte ne güzel....:1hug:
eşim mi yaşı 29 cnm..
niyekiiiiiiiiii:uhm: