Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok kötü oldum çok hüngür hüngür ağlıyorum
babam daha yeni öğlen camisinden çıkmış direk gitmiş yazılmış valla
annemler 2 senedir hacca yazıldılar çıkmadı
babam tutturdu ölmeden oraları görücem diye belki hac çıkmadan ölürüm diye mafoldumben
yaaa camiden çıkmış umreye yazılmış
cnm ne güzel işte yazılmışlar ağlama lütfen yaaamafoldumben
allah gecinden versin rabbim hayırlı uzun ömürler versin baban ne iyi etmişde yazılmış işte kız bu sefer senin tüp bebek işide olcak allahın izniyle niye böle strese girdin yahu sen!strese girmemen lazım senin yapma böle bitanem....:çok üzgünüm:
babama korkuyorum kendisi şeker hastası bide böle diyince çok kötü oldum bize hac çıkmayacak benim belki ömrüm yetmeyecek umreye yazlıdım demesimafoldumben
cnm allah babana hayırlı uzun ömürler versin babanı başınızdan eksik etmesin inşşşşş....hiç üzülme bitanem o bize hac çıkmayacak diye böle konuşmuş rabbim inş...nasip etsin haccada gitsin inş..o güzel babacığın...
sağol canım benim inşaallah o günleride görürüz
cnm benim bak bu seferde olmassa napacan yaaa biraz sakin ol bitanem sen strese girmiycen ki senin sıpada san çabuk kavuşsun demi amaaaaaklava:
klava:
klava:
klava:
akşama ne pişiriyon bakeeeemcokacimcoook
:roflol: güldürdün beni valla benim sıpa varyaa ah doğsa o poposuna vura vura dövücem
köfte yapıcam canım sen ne yapcan
inşaallah canım o günleride görürsüngül tabi cnm yaaa bizim bu sıpalar varya benim sıpa bi olsun burayı hep ona okutucam bak beni nası üzdün diyeeee
bende akşama et soteyle pilav yapıcam cnm bu akşama bize gelin kız yemeğe senin yemeğide al gel köfteyle et yiyeli olmamıııııııyerimsenibenyerimseniben
inşaallah canım o günleride görürsün
ne iyi olur kısss ama et soteyle köfte iyi olurmuki![]()
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
anam doğru yaaa 2 side et anam ben de iyice manyadııım haaa nese bugünlük herkes evinde yesinde bi gün su böreği yapımda öle çağrıyım sizinaniknanik
ohhh mis gibi canım çekti valla ne becerikli gacıymışsın kıssss bende hiç yok valla öle işler akannehir
aman ne beceriklisi kız kim kaybetmişde ben buluyum becerikliliği sadece obur diyebilirsin bana becerikli değil deeeeee:icecream::icecream:
yok yok maaşşallah beceriklisin anam
bende bi köftemi yoğuruyuım iyimi canım hemen gelirimzemuszemus
geldim kıssss aman kadın olmakta ne zor yemekle uğraş hergün
hoşgeldin cnm aman waalla öle haaaa kadın olmak her halukarda zor bence neyse ellerine sağlık cnm verdin mi fırınada...