Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hg canım bende kahvaltı yapıyorum
bak şu topikte dua var istediğin kadar al ben 1 yasin aldım
http://www.kadinlarkulubu.com/asila...caklar-burada-bulusalim-987.html#post13980094
sagolun ablalarim,bakalim ablam kan rengini aaldigini söyledi.cok üzgün.ne diyim allahim herkeze dert veriyor ama unutmayalimki derdimize dönüp benim senden büyük allahim var diyelim.hz.ayse anamiza bile o gencecik yasta anne olmasini nasip etmemis ve bir gün aglamis hz ayse.ve hemen yanina sevgili gül kokulu peygamberimiz gelmis.ya ayse aglama.bu senin hem sinavin hemde görevin.hz.aysede sormus ben nasil dayanicam ne yapicam.hz.peygamberde demiski,,, aslinda gercek sudurki allah senden sonra gelecek nesillerde cocuk sahiibi olamayacak kadinlar vardir.bu yüzden sanada verilmediki.her an seni düsünüp hz.ayseyede rabbim nasip etmedi ki o bi peygamber hanimiydi diye kendilerini cok üzmesinler diye sana da verilmedi demis...allah iste neyin kötü neyin iyi oldugunu biliyorda bizim aklimiz yetmiyor.örnegin ben cok severek evlendim esimle.hic cocuk istemiyordum ama hicccccc.gerdek gecesi hemen hamile kalmisiim...cok sevindik.ama simdi ben mutsuzum esimden ayrilmak istesemde cocuk psikolojisi bu kararimi elimden aliyor.simdide su sekil düsünmeye ugrasiyorum.rabbim biliyordu yasayacaklarimi ve bu evde kalabilmem icin bi cocuk verdi bana bi neden.ve arkasindan bu evd kalmam gerekiyorsa illaki bi gün o istedigim esim geri dönecek ayni sevdigim kisi olacak diye bekliyorum bakalim.herseyin hayirlisi.her gün biseyler oluyor.zaman akiyor.allahim herkeze yardim etsin.
sagolun ablalarim,bakalim ablam kan rengini aaldigini söyledi.cok üzgün.ne diyim allahim herkeze dert veriyor ama unutmayalimki derdimize dönüp benim senden büyük allahim var diyelim.hz.ayse anamiza bile o gencecik yasta anne olmasini nasip etmemis ve bir gün aglamis hz ayse.ve hemen yanina sevgili gül kokulu peygamberimiz gelmis.ya ayse aglama.bu senin hem sinavin hemde görevin.hz.aysede sormus ben nasil dayanicam ne yapicam.hz.peygamberde demiski,,, aslinda gercek sudurki allah senden sonra gelecek nesillerde cocuk sahiibi olamayacak kadinlar vardir.bu yüzden sanada verilmediki.her an seni düsünüp hz.ayseyede rabbim nasip etmedi ki o bi peygamber hanimiydi diye kendilerini cok üzmesinler diye sana da verilmedi demis...allah iste neyin kötü neyin iyi oldugunu biliyorda bizim aklimiz yetmiyor.örnegin ben cok severek evlendim esimle.hic cocuk istemiyordum ama hicccccc.gerdek gecesi hemen hamile kalmisiim...cok sevindik.ama simdi ben mutsuzum esimden ayrilmak istesemde cocuk psikolojisi bu kararimi elimden aliyor.simdide su sekil düsünmeye ugrasiyorum.rabbim biliyordu yasayacaklarimi ve bu evde kalabilmem icin bi cocuk verdi bana bi neden.ve arkasindan bu evd kalmam gerekiyorsa illaki bi gün o istedigim esim geri dönecek ayni sevdigim kisi olacak diye bekliyorum bakalim.herseyin hayirlisi.her gün biseyler oluyor.zaman akiyor.allahim herkeze yardim etsin.
zeynooooooooo ben geldim aman hava ne sıcak kız...
hg neler aldın kısss sıcakmı hava bulutlu ama
cnm walla çok sıcak hava yaaa görümceme bi etek aldık o eşine ayakkabı aldı kızıda gelmiş onada bişeyler aldık walla ben bu sefer bişe almadım çünkü baktım çok israf yapıyorum almamaya karar verdim ama çok güzel bi tane ayakkabı aldım süper yaaaasengözlerimebaksanab
yatma kız dur daha ben yeni geldim acık laflıyalımayy bir uykum geldi anlatamammirmirmirmir
güle güle kullan abiyemi
abiye diyince aklıma abiye kuzu geldi :roflol:
yatma kız dur daha ben yeni geldim acık laflıyalım
yok cnm abiye ayakkabım çok ondan değil bihter ayakkabısı diyolar ama tam okadar topuklu değilde çok şık ama ben çok beğendim evet kız walla bugün abiye kıyafetlerede baktık aklıma hemen abiye kuzu geldi...kaydirigubbakcemile3
güle güle kullan canım benim
kıss ben daha namaz kılmadım
ve yatıcam hiç halim yok lütfen
kıss ahmı ettin ne yatağa yattım zaaarrrrr matkap sesi öldüm sinirden kalktım :roflol:
yok cnm estafurullah hiç öle yaparmıyım hatta sen yatmaya gittin bari bende gidiyimde yatıyım dedim senin sayende bende uyudum cadııııııalsanaalsanasmile bu hem sana hem banakaydirigubbakcemile3 bende şimdi böreğimi yapıyorum cnm kusura bakma arada gelip bakıyorum börek kolay iş değil ancak çıkarım mutfaktan![]()
tamam canım benim
bende çıkıyorum zaten yemeğimi yapayım görüşürüz