canım ben biraz sonra alışverişe gitcem iyimi
tmm cnm sen keyfine bak...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben biraz sonra alışverişe gitcem iyimi
saol cnm daha iyisi senin olsun..
cnm ben ne yalan söleyim ben eşarba 5 tl den yukarı vermem ben alıcıoğlundan alıyorun herzaman çok güzel eşarblarım var kim bilecek kafandaki eşarbın 5 tl yada 15 tl olduğunu bi düzenimde almışlardı 78 tl ye onu da kullanıyomusun de hiç kullanmıyorum walla...
niye kıss bana çok güzel pierre carden den 90 küsüre almışlardı şal eşarp ve normal eşarp ben özel günlerde kullanıyorum ipek olduğundan iğneler mahvediyor bende aker alıyorum 15 tl ucuzuma gidiyor bende bir zamanlar 5 tl lik aldım ama bir ay geçmeden iğne kötü yapıyor
kız ben kapanalı 7 sene oldu 7 senedir 5 tl lik eşarb takarım ama hiç de bişe olmadı walla...
bana 3 sene oldu canım belki ben beceremiyorum fazla sen tecrübelisin bu konuda olumunekankayizsmile
ben çıkıyorum canım görüşürüz bye byeŞeniz
geldim canım
hoşgeldin cnm ne alışverşine çıktın bakıyım sen?kaydirigubbakcemile
unutma beniye bakmıyormusun kıssss ben onu isliyom
bende ona bakıyorum kız ya şu uyuz kıza sinir oluyorum bu kim yaaa bide yeni biri girdi filme...kötükedihüso
aman öyle abur cubur işte pırasa aldım akşama yapcam sebze felan işte
iyi cnm iyi olmuş bende bugün eve bişiyler aldım hatta bende kabak aldım kabak doldurdum o pişiyo şuanda...
şu muzafferde nası yağ gibi üzerine çıktı yine
afiyet olsun canım benim yarın yoksun herhalde
saol cnm bilmiyorum ki hocamı daha aramadım kimdeyse oturma bakıyıda gidermiyim gitmezmiyim geçen hafta gidememiştim kayınvalidemlerdeydim şimdi kimde oturma bilmiyorum....