Tüp Bebek Sonrası Adet

ne sinir olucam kız eşim bizim odada kurtlar vadisine bakıyo bende hem laptopla hem televizyona bakıyom.....
cadı bihtere baktıkça içim soğuyo bu akşamkötükedihüso

ayyyy ben o diziye sinir olurum çok gereksiz bence

ayyyy ben o diziye sinir olurum çok gereksiz bence

gereksiz mereksiz herkes bakıyo o filme
gerçi her perşembe eşimle tartışırız ama ben laf anlamıyorum işte çok kızar eşim bana bu filme baktığım için aman sanki jurtlar vadis çok gerekli bi film yaaaalaelaelaelaelae

bir ben bakmıyorum galiba neyse eee napıyorsun insan konuşacak bişide bulamıyorkaydirigubbakcemile3

Kış İçin Deepfreezde,Derin Dondurucuda Saklanan Gıdalar,Kış'a Hazırlık topiğine bakıyorum

bence çok güzel ben artık kışın domates ve diğer sebzeleri kullanmıycam yazın konserve yapcam kışın hem tadı olmuyo hemde çok sağlıksız

bence çok güzel ben artık kışın domates ve diğer sebzeleri kullanmıycam yazın konserve yapcam kışın hem tadı olmuyo hemde çok sağlıksız

walla ben bi kışa patlıcan koyarım bide bamya mı ney koyarım öle geri kalan hiç bişeyi koymam...bide melemenliğimi koyarım yeter ...
eşimle bana yetiyoda artıyo bile.....

cnm ben çıktım eşim söleniyo görüşürüz yarın gitmessem iyi geceler......

aman kolaymı işte alt üst oldu herşey bide bilinçsiz doktor olunca böyle oldu saat 10 olsunda ararım doktorumu

eeee annende napcan bugün bakalım?
benide yalnız bırakıyosun:olmaz:

kız gidiyim canım sıkılıyor çarşıyada uğruycam kendime pjama takımı alcam penye sabahlıklı benim yokta saten aldılar onuda giyemiyom giydiğim zaman hasta oluyorum bende gidiyimde alıyım dedim

kız gidiyim canım sıkılıyor çarşıyada uğruycam kendime pjama takımı alcam penye sabahlıklı benim yokta saten aldılar onuda giyemiyom giydiğim zaman hasta oluyorum bende gidiyimde alıyım dedim

kız benimde ihtiyacım var aslında benimkide saten anam onuda giyince yatağın içinde kayıyokaydirigubbakcemile3

Back
X