Tüp Bebek Sonrası Adet

bende bi cuma arkadaşlarımı arayım bakıyım bugün oturma varmı?
seni biraz bekliticem hemen geliyorum cnmkaydirigubbakcemile4

amin canım ben çıksam evi yerleştirip çıkıcam canım senide yanlız bırakıyorum ama yanlız kalmazsın bir sürü topik var onları kurcala

tmm cnm hadi güle güle bende bi banyoya gircem zaten öpüldün gelince görüşürüz artık....opuyorumnanaktan

kız bugün oturmam yok muş yaaaa üf sende gidiyosun ben yalnız kaldım hemen gel imi?

kolay gelsin canım bende başlıyım yeni kalktım yatağımı ney toplayım

ee napıyorsun canım bende gözlemelik hamur yoğurucam eşim 1 e gelir

ee napıyorsun canım bende gözlemelik hamur yoğurucam eşim 1 e gelir

napıyım cnm yaaa hem kanal d ye bakıyorum hemde burayıda bırakamıyorum işte temizliğimi yaptım oturuyorum walla ben dün su böreği yaptım bugünde ne yaparsam artık...

maaşallah ben su böreği ney yapamam kıss nasıl yapıyon benim mağrifetli arkadaşım

maaşallah ben su böreği ney yapamam kıss nasıl yapıyon benim mağrifetli arkadaşım

yok kız ne mağrifeti benim kayınvalidemi görsen çok güzel yemekler yapar bende zaten biliyodum su böreği yapmayı...
ben bekarken annem çalışırdı yemekleri hep ben yapardım yani bi yabancılık çekmiyorum yemek yaparken...
sende yalancı su böreği yap cnm benim oda çok güzel oluyoolumunekankayizsmile

yok kız ne mağrifeti benim kayınvalidemi görsen çok güzel yemekler yapar bende zaten biliyodum su böreği yapmayı...
ben bekarken annem çalışırdı yemekleri hep ben yapardım yani bi yabancılık çekmiyorum yemek yaparken...
sende yalancı su böreği yap cnm benim oda çok güzel oluyoolumunekankayizsmile

katmer yapıyorum gözlemeden vazgeçtim bende yalancı su böreği yaparım ama gerçeği gibi olmaz tabikiboshayallersmile

katmer yapıyorum gözlemeden vazgeçtim bende yalancı su böreği yaparım ama gerçeği gibi olmaz tabikiboshayallersmile

ooo katmer de çok güzel olur daha geçen hafta yaptım bende of ya hamurdan uzak duruyum diyorum duramıyorum çok kilo alıyorum yaaa ben tatlıyı çok severim hamur işlerini öok severim sonum nolcak bilmiyorum
evlendğimde 63 kiloydum 1.5 senenin içinde 10 kilo almışım düşüne biliyomusun
şimdi 73 kiloyum evde spor aletlerimde var ama yapmaya eriniyorum...:1closedeyes:

Back
X