Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım katmer yepıyorum onunla uğraşıyomhihoyyyt
başladın mı kız katmer yapımına?
bakale sana bişe sorcam hani diyodumya ben buraya foto gönderemiyorum diye....
ben bi deneyim dedim aynı senin tarif ettiğin gibide yaptım ama yine olmadı ya:uhm:
canım resmin KB si fazlaysa almaya bilir onu paintte küçültmen lazım , katmeri yaptım bitti canım şimdi mutfağı temizliycem heryer battıbenneyaptımki
canım benim keşke demeseydim canını çektirdim:çok üzgünüm:
yok kıs ne mağrifetlisi ilk defa yaptım biliyormusun annem yapardı hep bana geldiğinde eee bende atık alışmam lazım değilmi her zaman anne olmaz kadın yoruluyor , evet canım eşim gelirse 2 saat felan konuşamam kahvaltı yapar sonra işine bakar bizde konuşuruz
yazık kız annelerde nereye yetişeceklerini şaşırdılar allah başımızdan eksik etmesin onları.....
olsun cnm zaten babam gelcekmiş banada şimdi tlfn etti evdemisin diye oda 1 de çıkar 1.30 -2 gibi gelir....
sonra konuşuruz napalım....olumunekankayizsmile
yok kıss ne kilosuymuş yemeğin salçalısı kadının kalçalısı değilmiyerimseniben
tamam canım sen keyfine bak
dur kız daha gelmedi babam senin eşin gelsin benimde babamda gelsin öle çıkalım ayol...
sen naptın toparladın mı mutfağını??
yok daha giremedim oraya şimdi gidiyim bi
tamam canım daha 1 saatim varŞeniz
bitti canım yaptım mutfağımı he kıss hava çok güzel ama ben balkona asmam çamaşırı çocuk odasına asarım oranın balkonunu açarım havalanır
ne güzel canım güle güle giyin sağlıkla inşallahŞeniz