Tüp Bebek Sonrası Adet

canım katmer yepıyorum onunla uğraşıyomhihoyyyt

başladın mı kız katmer yapımına?
bakale sana bişe sorcam hani diyodumya ben buraya foto gönderemiyorum diye....
ben bi deneyim dedim aynı senin tarif ettiğin gibide yaptım ama yine olmadı ya:uhm:

başladın mı kız katmer yapımına?
bakale sana bişe sorcam hani diyodumya ben buraya foto gönderemiyorum diye....
ben bi deneyim dedim aynı senin tarif ettiğin gibide yaptım ama yine olmadı ya:uhm:

canım resmin KB si fazlaysa almaya bilir onu paintte küçültmen lazım , katmeri yaptım bitti canım şimdi mutfağı temizliycem heryer battıbenneyaptımki

canım resmin KB si fazlaysa almaya bilir onu paintte küçültmen lazım , katmeri yaptım bitti canım şimdi mutfağı temizliycem heryer battıbenneyaptımki

tmm cnm saol ooo bide bana mağrifetli diyosun benim arkadaşım daha mağrifetli çıktı baksana hemen bitirmiş katmeri oh mis gibi olmuştur şimdi katmerim eşin gelirse konuşamayız yaaaaa.......

yok kıs ne mağrifetlisi ilk defa yaptım biliyormusun annem yapardı hep bana geldiğinde eee bende atık alışmam lazım değilmi her zaman anne olmaz kadın yoruluyor , evet canım eşim gelirse 2 saat felan konuşamam kahvaltı yapar sonra işine bakar bizde konuşuruz

canım benim keşke demeseydim canını çektirdim:çok üzgünüm:

yok kız ne canım çekecek bişe olmaz merak etme ben daha geçen hafta yaptım dedimya hiç canım istemiyo kafana takma sen için rahat olsun:lepi:
zaten kilo alıyorummirmirmirmir

yok kıs ne mağrifetlisi ilk defa yaptım biliyormusun annem yapardı hep bana geldiğinde eee bende atık alışmam lazım değilmi her zaman anne olmaz kadın yoruluyor , evet canım eşim gelirse 2 saat felan konuşamam kahvaltı yapar sonra işine bakar bizde konuşuruz

yazık kız annelerde nereye yetişeceklerini şaşırdılar allah başımızdan eksik etmesin onları.....
olsun cnm zaten babam gelcekmiş banada şimdi tlfn etti evdemisin diye oda 1 de çıkar 1.30 -2 gibi gelir....
sonra konuşuruz napalım....olumunekankayizsmile

yok kıss ne kilosuymuş yemeğin salçalısı kadının kalçalısı değilmiyerimseniben

yazık kız annelerde nereye yetişeceklerini şaşırdılar allah başımızdan eksik etmesin onları.....
olsun cnm zaten babam gelcekmiş banada şimdi tlfn etti evdemisin diye oda 1 de çıkar 1.30 -2 gibi gelir....
sonra konuşuruz napalım....olumunekankayizsmile

tamam canım sen keyfine bak

bitti canım yaptım mutfağımı he kıss hava çok güzel ama ben balkona asmam çamaşırı çocuk odasına asarım oranın balkonunu açarım havalanır

bitti canım yaptım mutfağımı he kıss hava çok güzel ama ben balkona asmam çamaşırı çocuk odasına asarım oranın balkonunu açarım havalanır

cnm bende kışın hep boş odama yani çocuk odasına asıyodum ama baktım şimdi hava güzel balkonuma astım kurumuştur bile...

Back
X