Tüp Bebek Sonrası Adet

dün eşimin teyzesine gitmştik ortada bişi yokken bana hiç doktora gitmedinmi bebek için demesinmi orası başıma yıkıldı ne diyeceğimi bilemedim salak gibi teyze biz daha bebek yapmaya başlamadıkki dedim onun gelinide yeni hamileymiş

cnm aynı şey benim başımada gelmişti boşver cnm ya milletin ağzı torba değil ki büzesin bu insanları zaten ben anlamıyorum yaaa çocuk olsa 2 .ne zaman derler yaparsın bir dert yapmassın bir dert boşver cnm kendini üzme lütfen

sen adet oldun mu??

inşaallah bugünmü senin misafirin

evet cnm bugün diye biliyorum dün dediydim ondan haber bekliyorum gelip gelmiyceklerini sölüyecekelerdei..ama hala bi cvp yok daha ben dışarı çıkıp yiğenime hediye alıcam eve biraz bişeyler elıcam haberi verseydi ona göre çıkacaktım....

evet cnm bugün diye biliyorum dün dediydim ondan haber bekliyorum gelip gelmiyceklerini sölüyecekelerdei..ama hala bi cvp yok daha ben dışarı çıkıp yiğenime hediye alıcam eve biraz bişeyler elıcam haberi verseydi ona göre çıkacaktım....

sen ara annenlermi geliyo

yok annemler gelmiyo yarın yiğenim doğum günü 2 yaşına giriyo ablası oraya gidecem...
yok kız bende aramayım geliyomusunuz gelmiyomusunuz diye ama hazırlık yapıcam insan bunu düşünür demi ama yaaa

neyse boşver hazırlığını yap sen gelmezlerse dondurucuya kaldırırsın

valla ne biliyim bi anda ateş bastı kusasım geldi ama yok ya hastalanıcam ondan galiba

zeynep yeni topik mi açtın hiç haberim yok aşkolsun.neyse ben çıkıcam birazdan yarın yokum tatiliz kendine iyi bak perşembe günü görüşürüz inş. hoşçakal.

zeynep yeni topik mi açtın hiç haberim yok aşkolsun.neyse ben çıkıcam birazdan yarın yokum tatiliz kendine iyi bak perşembe günü görüşürüz inş. hoşçakal.

eminem daha önceden açmıştım yeni değil sen yoktun bende buraya geçtim
tamam canım perşembe görüşürüz güle güle:a015:

cnm ben ikindimi kılmadım bi ikindimi kılıyım gelrim inş...nasıl olsa yemeğimde hazır
5 dkdan yanındayım

Back
X