Tüp Bebek Sonrası Adet

evet cnm biraz kafa dağıttım geldim sen naptın walla ben hiç iyi değilim moralim çok bozuk yaaa yine bi hamile haberi aldımmafoldumben

aman hamile haberi bitmez bizimde ağlamamız bitmez boşverr daha yaşın küçük bak sen benden 2 sene geriden geliyorsun daha ne

aman hamile haberi bitmez bizimde ağlamamız bitmez boşverr daha yaşın küçük bak sen benden 2 sene geriden geliyorsun daha ne

cnm öle ama ne biliyim insan hevesleniyomafoldumben

seninde yaşın genç cnm millet 50 sinde anne oluyo inş.rabbim bizimde yüzümüzü güldürür bende adet oldum dün olmassam şaşarım zatenakannehir

sen nasılsın bidaha gittin mi dr a?

aman napıyım işte gezdim öle işte stres attım walla çok iyi geldi...sen neler yaptın?

iyiyim bende napıyım bildiğin gibi işte doktorla hastaneyle uğraşıp duruyorum

iyiyim bende napıyım bildiğin gibi işte doktorla hastaneyle uğraşıp duruyorum

iyi cnm allah iyilik versin bende sabahtan beri doktordayım gözüm çok fena iltihaplamış gözlük yzadı dr dinlendirici biraz öncede eşimin yanından geldim eşile gözlül çerçevesi beğendim bide yemek yedik ben eve geldim oda işine tekrar gitti...yani artık bilgisayarın başında gözlük kullanıcam cnm bide ben çok kitap okuyorumya onun için gözlük iyi oldu...

iyi cnm allah iyilik versin bende sabahtan beri doktordayım gözüm çok fena iltihaplamış gözlük yzadı dr dinlendirici biraz öncede eşimin yanından geldim eşile gözlül çerçevesi beğendim bide yemek yedik ben eve geldim oda işine tekrar gitti...yani artık bilgisayarın başında gözlük kullanıcam cnm bide ben çok kitap okuyorumya onun için gözlük iyi oldu...

bende kullanıyorum canım dinlendirici iyi oluyo
geçmiş olsun bu arada

Back
X