• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tupbebekyolundahepberaber

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2025
6
0
1
Herkese merhaba yıllardır tüp bebek konulu başlıkları okuyorum ilk defa yazmaya karar verdim 3 Kasım 2025 te 2 adet 5. Gün 5AA ve 3BB kalitede embriyo transferi oldum
Beta hcg sonuçlarım
7.Gün 16
9.Gün 17
11. Gün 12 (ilaçları bıraktım)
14. Gün 37,5
Kimyasal gebelik ya da dış gebelik olabilir mi
Benim gibi dalgalanmalar yaşayan var mı
Yarın tekrar kan vericem ikiye katlarsa normal gebelik şansı var mı

Herkese merhaba yıllardır tüp bebek konulu başlıkları okuyorum ilk defa yazmaya karar verdim 3 Kasım 2025 te 2 adet 5. Gün 5AA ve 3BB kalitede embriyo transferi oldum
Beta hcg sonuçlarım
7.Gün 16
9.Gün 17
11. Gün 12 (ilaçları bıraktım)
14. Gün 37,5
Kimyasal gebelik ya da dış gebelik olabilir mi
Benim gibi dalgalanmalar yaşayan var mı
Yarın tekrar kan vericem ikiye katlarsa normal gebelik şansı var mı
Merhaba önce çift tutup sonra teke düşmüş de olabilir. Ondan da hcg salınımı dalgalı olabiilir. Umarım vardır gebelik. Ayrıca kimyasalda direk düşüş yasanır burda düşüp artımış inşallah dış gebelik değildir içinizi ferah tutun bence ve ilk senaryoya odaklanın ama bu süreçte hcg takibini de bırakmayın

Merhaba önce çift tutup sonra teke düşmüş de olabilir. Ondan da hcg salınımı dalgalı olabiilir. Umarım vardır gebelik. Ayrıca kimyasalda direk düşüş yasanır burda düşüp artımış inşallah dış gebelik değildir içinizi ferah tutun bence ve ilk senaryoya odaklanın ama bu süreçte hcg takibini de bırakmayın
Hemşireyle görüştüğümde 7. Ve 9. Günde çok erken baktırdığımı onları es geçip 11. Günde 12 den 37 ye yükselmesini baz almamı söyledi ilaçlara tekrar başladım yarın tekrar kan vericem

iyiki ilaçaları kestikten sonra tekrar kan vermişsiniz. biri daha geç tutundu bence. inşallah yarın katlanarak devam etmiş olur 🤲
İnşallah bir mucize olur 🙏🙏 çünkü 12 ye düşünce tamamen bitmişti benim için tekrar beta vermek istemedim arkadaşım ısrarıyla verdim 5-6 ya düşmüştür dedim bir baktım 37,5 hayat şaşırtır bazen oldu 😊😊😊

Hemşireyle görüştüğümde 7. Ve 9. Günde çok erken baktırdığımı onları es geçip 11. Günde 12 den 37 ye yükselmesini baz almamı söyledi ilaçlara tekrar başladım yarın tekrar kan vericem
Bence de. 11. gün değerini baz alın . Umarım katlanarak sağlıkla artsın

IMG_6424.webp
ilk eklediğim dün akşam yaptığım test ikincisi bu akşam

Eklentiler

• IMG_6466.webp
    IMG_6466.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 10
Back
X