• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de 9. Günümde dayanamadım kan verdim sonucu bekliyorum. Pazartesi test günümdü zaten hem artış olmuş mu onu görürüm dedim. Bana da 2 tane dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Günlerdir bel ağrım ve kasık kramplarım var. 6. Gün erken gebelik yaptığımdan beri silik çıkıyor bugün kaset test de yaptım o da silikti. İnşallah güzel sonuçlar alırız.
Sonucunuz çıktı mı

Bugün de 176 çıktı %85 artış olmuş farklı hastanede verdim o da etkilemiş olabilir ama bence fena değil 🙈🥰🥰
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. her zaman aynı yerde yaptırın testinizi. farklı labarotuarlar farklı sonuç çıkar. bu sizi üzmesin. harika gidiyor değerleriniz.

Merhaba arkadaşlar,bugün sabah erken gebelik testi yaptım t+8.günüm.Silik çizgi var foto da net çıkartamadım sanki🙏inşllh hamileyimdir dua edin lütfen
1000150722.webp

1000150723-webp.3677247

Eklentiler

• 1000150723.webp
    1000150723.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 222
Ben de bugün tekrar kan verdim 414 çıktı gerçekten hayat şaşırtır hep zaten oldu 🥹🥹 ilk üç değerim 16-17-12 olunca kimyasal sandık 14. Günden sonra yükselmeye başladı bu durumu yaşayan biri bunu okuyorsa ümidinizi kaybetmeyin ❤️
Maşallah🧿Sizinki gerçekten çok heyecanlı bir durum olmuş...allah sağlıkla kucağınıza aldırsın 🤲

Ben de bugün tekrar kan verdim 414 çıktı gerçekten hayat şaşırtır hep zaten oldu 🥹🥹 ilk üç değerim 16-17-12 olunca kimyasal sandık 14. Günden sonra yükselmeye başladı bu durumu yaşayan biri bunu okuyorsa ümidinizi kaybetmeyin
Gerçekten çok değişik duygular bende 2. Transferde bunu yaşamıştım ama o kadar çok üzülüp ağladım ki belki de ondan tutunmadı ümidini kaybetmemek lazımmış inşallah rabbimm tamamına erdirsin.Bende şuan gün sayıyorum test için ama hiç olumsuzluk düşünüyorum olmazsa diye bile aklımdan geçirmiyorum bence bu çok önemli.

Back
X