• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşuna üzmüşüm kendimi kasık ağrım var diyip durdum dış gebelikten korktum ama kese bugün rahim içinde göründü binlerce kez şükür allahım🧿🤲🤲🤲artık kalp atışınıda duydummu gebiş liğin sevincini çıkartcam inşllah
Yaa maşallah ne güzel darısı benimde başıma inşallah. Günlerdir uyuyamıyorum. Sürekli ağlıyorum.
Transfer 14. Gün 46
15. Gün 58
16. Gün 72
Çok az ilerliyor. Doktor pazartesi tekrar kan vermemi ilaçları igneleri bırakma dedi simdilik. Rabbim benimde yüzümü güldürsün inşallah sizin gibi 🌸

Yaa maşallah ne güzel darısı benimde başıma inşallah. Günlerdir uyuyamıyorum. Sürekli ağlıyorum.
Transfer 14. Gün 46
15. Gün 58
16. Gün 72
Çok az ilerliyor. Doktor pazartesi tekrar kan vermemi ilaçları igneleri bırakma dedi simdilik. Rabbim benimde yüzümü güldürsün inşallah sizin gibi 🌸
Çok zor bir durum çok iyi anlıyorum sizi benimde başıma ağrılar girmişti.inanın bitmişte değil daha kese gördüm içinde bebek ve kalp duymadım herşey bitmiş değil.allah yüzümüzü güldürsün inşllh🤲

Çok zor bir durum çok iyi anlıyorum sizi benimde başıma ağrılar girmişti.inanın bitmişte değil daha kese gördüm içinde bebek ve kalp duymadım herşey bitmiş değil.allah yüzümüzü güldürsün inşllh🤲
İnşallah bebisinizin kalp atışınıda duyarsınız. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah cok Aminn. Hepimizde öyle. Umarım rabbim yüzümüzü güldürür🎀🌸

Back
X