• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese hayırlı akşamlar Rabbim herkesin gönlüne göre versin 11 aralıkta transferimiz oldu bugün transfer hariç 7nci gün dayanamadım kan testi verdim 38.25 çıktı heyecandan duramıyorum iyi mi kötü mü anlamadım acil help
Yaaa benimde 7.günüm ama ben daha test yapmadım. İlk denemem açıkçası oranıda da bilmiyorum. Ama sana dua etmek için geldim. İnşallah çok güzel bir sonuç olmuştur. 2 gün sonraki daha güzel gelir 🤍

Yaaa benimde 7.günüm ama ben daha test yapmadım. İlk denemem açıkçası oranıda da bilmiyorum. Ama sana dua etmek için geldim. İnşallah çok güzel bir sonuç olmuştur. 2 gün sonraki daha güzel gelir 🤍
İnşallah cümlemize inşallah ama ben hala idrak edemiyorum iyi mi kötü mü diye Bizim de ilk transfer 6.gün embriyosu tek embriyo transferi 7.nci güne göre iyi galiba bu değer yada öyle olmasını istiyorum 🙂

İnşallah cümlemize inşallah ama ben hala idrak edemiyorum iyi mi kötü mü diye Bizim de ilk transfer 6.gün embriyosu tek embriyo transferi 7.nci güne göre iyi galiba bu değer yada öyle olmasını istiyorum 🙂
Bence şuan çıkan sonuca takılma önemli olan artışı. İnşallah çok güzel artar rabbim nasip eder

Back
X