Tüp bebek sonrası gün gün🤩

Ilk transferim negatif olunca çok etkilendim o anı aklımdan çıkartamadım.internette bir şeyler okuyorum çok etkiliyor çok zor bir süreç.Siz kaçıncı gundesiniz
Benim de ilk transferimde dış gebelik oldu ama napalım hepsi aynı olacak diye bir şey yok bence bozmayın moralimizi kendinizi strese de sokmayın. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

Korkmayın benimde yoktu lekelenme ağrı kasılma hicbir şey yoktu hala da bir değişiklik yok sadece bazen kasık ağrısı 3 saniye o da güzel haberinizi bekliyorum
Ben de lekelenme oldu doktorum ekstra bir Progesteron iğne daha verdi ama şimdilik bir şey yok kahverengi lekeydi

Benim de ilk transferimde dış gebelik oldu ama napalım hepsi aynı olacak diye bir şey yok bence bozmayın moralimizi kendinizi strese de sokmayın. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Kendim inanamıyorum görmediğim için kimyasal mi dış gebelik mi diye hala kendimce korkular içindeyim inanın onlar nasil oluyor ediyor bir fikrim de yok ama korku oluyor inanın zor bulunca herhalde böyle oluyormuş

Kendim inanamıyorum görmediğim için kimyasal mi dış gebelik mi diye hala kendimce korkular içindeyim inanın onlar nasil oluyor ediyor bir fikrim de yok ama korku oluyor inanın zor bulunca herhalde böyle oluyormuş
Rabbim vesveselerinizden arındırsın inşallah bence sağlıcakla kucağınıza alacaksınız hiç tereddüt etmeyin. Ben dış gebelik geçirdim ama korkmuyorum pozitifi görsem pozitif bakacam bu defa geçen defa hep içimde bir kuşku vardı kuşkum da gerçek oldu bundefa öyle yapmayacağım

Inşallah güzel haberlerle yarın güzel haberlerinizi bekliyorum.Ben transfer gününden beri progesteron kapsül ve iğnesini kullanıyorum
İnşallahYa bende progesteron iğne kullanıyordum göbekten ve fitilini kullanıyordum bunlara ek bir de kalçadan progesteron iğne verdi lekelenmem olunca

Doğru söylüyorsunuz haklisiniz.bundan sonra daha dikkatli olacağım inanın birileri ile paylaşıp bunu duymaya ihtiyacım vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…