- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 40
- Konu Sahibi 4yaprakli yoncam
-
Benim de ilk transferimde dış gebelik oldu ama napalım hepsi aynı olacak diye bir şey yok bence bozmayın moralimizi kendinizi strese de sokmayın. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinIlk transferim negatif olunca çok etkilendim o anı aklımdan çıkartamadım.internette bir şeyler okuyorum çok etkiliyor çok zor bir süreç.Siz kaçıncı gundesiniz
Ben de lekelenme oldu doktorum ekstra bir Progesteron iğne daha verdi ama şimdilik bir şey yok kahverengi lekeydiKorkmayın benimde yoktu lekelenme ağrı kasılma hicbir şey yoktu hala da bir değişiklik yok sadece bazen kasık ağrısı 3 saniye o da güzel haberinizi bekliyorum
Kendim inanamıyorum görmediğim için kimyasal mi dış gebelik mi diye hala kendimce korkular içindeyim inanın onlar nasil oluyor ediyor bir fikrim de yok ama korku oluyor inanın zor bulunca herhalde böyle oluyormuşBenim de ilk transferimde dış gebelik oldu ama napalım hepsi aynı olacak diye bir şey yok bence bozmayın moralimizi kendinizi strese de sokmayın. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Inşallah güzel haberlerle yarın güzel haberlerinizi bekliyorum.Ben transfer gününden beri progesteron kapsül ve iğnesini kullanıyorumBen de lekelenme oldu doktorum ekstra bir Progesteron iğne daha verdi ama şimdilik bir şey yok kahverengi lekeydi
Rabbim vesveselerinizden arındırsın inşallah bence sağlıcakla kucağınıza alacaksınız hiç tereddüt etmeyin. Ben dış gebelik geçirdim ama korkmuyorum pozitifi görsem pozitif bakacam bu defa geçen defa hep içimde bir kuşku vardı kuşkum da gerçek oldu bundefa öyle yapmayacağımKendim inanamıyorum görmediğim için kimyasal mi dış gebelik mi diye hala kendimce korkular içindeyim inanın onlar nasil oluyor ediyor bir fikrim de yok ama korku oluyor inanın zor bulunca herhalde böyle oluyormuş
İnşallahInşallah güzel haberlerle yarın güzel haberlerinizi bekliyorum.Ben transfer gününden beri progesteron kapsül ve iğnesini kullanıyorum
Doğru söylüyorsunuz haklisiniz.Rabbim vesveselerinizden arındırsın inşallah bence sağlıcakla kucağınıza alacaksınız hiç tereddüt etmeyin. Ben dış gebelik geçirdim ama korkmuyorum pozitifi görsem pozitif bakacam bu defa geçen defa hep içimde bir kuşku vardı kuşkum da gerçek oldu bundefa öyle yapmayacağım
İnşallahYa bende progesteron iğne kullanıyordum göbekten ve fitilini kullanıyordum bunlara ek bir de kalçadan progesteron iğne verdi
Üçüncü gün çıkmaz kiMerhaba hanımlar. Pozitif sonuç aldım ama içimdeki korkuları yenemiyorum ya beni bırakırsa ya giderse ne yapsam yenemiyorum.Ben 3. Gün idrar gebelik testi yaptım çok silik şekilde çıkmıştı bir belirti yaşamadım ama hala korkularla yaşıyorum
Sağlıcakla alın kucağınıza bizede dua edinBugün 17. Günüm. Kan testini 8.günde yaptırdım 171 çıkmıştı.ancak dayanamadim 5. Gün idrar testi yaptım silik çıktı her gün yaptım gün geçtikçe daha belirgin çizgiler oldu
Gerçekten idrar testinde çıktı o kadar belli değildi ama güneş altında orda bir çizgi olduğu çok belliydiÜçüncü gün çıkmaz ki
Amin inşallah hepimiz kucagimiza sağlıkla alırız hep dua ediyorum herkes içinSağlıcakla alın kucağınıza bizede dua edin
Çok ilginç inşallah test bozuk diildir ya iki güne bı daha yap bnceGerçekten idrar testinde çıktı o kadar belli değildi ama güneş altında orda bir çizgi olduğu çok belliydi
Yok şu an ben 17.gundeyimÇok ilginç inşallah test bozuk diildir ya iki güne bı daha yap bnce
Aa e bı daha yapmadınız mıYok şu an ben 17.gundeyim
Ooo her gün yaptıkAa e bı daha yapmadınız mı
Peki sürecini nasıl keseyi gördünüz mü bekliyor musunuz son kan değeriniz kaçtıOoo her gün yaptık8.Gün de kan testi yaptık 171 olarak çıktı beta
Yaa çok erkn başlamış bnmde yarın dört şimdi baksın gldiOoo her gün yaptık8.Gün de kan testi yaptık 171 olarak çıktı beta
Bence çok erken bakıp moralinizi bozmayın. Benim de yarın 10. Günüm kan verecem inşallah pozitif çıkar bana dua edinYaa çok erkn başlamış bnmde yarın dört şimdi baksın gldiama korktum cikmzsa ya ypmam bn korkudn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?