- 6 Aralık 2017
- 6.451
- 6.574
- 198
- Konu Sahibi 4yaprakli yoncam
-
aynen öyle canımYa bn salı transfer oldum ikinci gunummus bu gün kafa gittibnce yasa takılmayın bnm doktr masallh bakiom 38-40-44-46hepsinin oluyor tek yumurtayla rabbim ostesn yeter
Doktorlar da söylüyor ama tuo bebek tedavisine başlamadan önce genelde hamile kalıyorlar diye. Nasıl olsa tedavi olcaz diye bi rahatlama geliyor ya ondan herhalde inşallah olurahaha vallahi harika bir haber keşke bir mucizede bize olsa tedaviye başlayacakken hamile olduğumuzu öğrensek
Ay tabi ki dua ederim etmez olur muyum hiç inşallah ikisi birden tutarBen de ikiz duası istiyorum adette tedaviye başlıyoruz çift transfer olacak yaşımdan dolayı ama zaten ben yine de isterdim olsa çok sevinirim5. gündü herhalde erken çıktığına göre, idrar testini kaçıncı gün yaptınız? Kanda kaç çıktı
Allahımmmm ne kadar güzelAy tabi ki dua ederim etmez olur muyum hiç inşallah ikisi birden tutar
5.gün embriyosu transferin 5.günü erken gebelik testinde pozitif çıkmıştı. 9.gün kan testine gittim 791 çıkmıştı
vallahi dün gecede benim bir lekelenmem oldu bir kez oldu başka gelmedi adetime 9 gün var acaba yerleşme kanamasımı olabilir mi dedim ama malesef pek ihtimal vermiyorum :)Doktorlar da söylüyor ama tuo bebek tedavisine başlamadan önce genelde hamile kalıyorlar diye. Nasıl olsa tedavi olcaz diye bi rahatlama geliyor ya ondan herhalde inşallah olur
Çok şükür rahat geçiyorAllahımmmm ne kadar güzelSağlıkla kucağınıza almak nasip olsun meleklerinizi inşallah sorunsuz geçiyordur hamileliğiniz. Benim iki kaybım var ama onlar tedavisizdi,ilk defa tüp deneyeceğiz. İnşallah sağlıklı gebeliğim olur, Martta böyle bir mesaj yazmak nasip olsun bana da inşallah
Yerleşme kanaması döllenmeden en az bir hafta sonra olur. Bir hafta öncesi yumurtlama zamanına denk geliyorsa ihtimal var neden olmasinvallahi dün gecede benim bir lekelenmem oldu bir kez oldu başka gelmedi adetime 9 gün var acaba yerleşme kanamasımı olabilir mi dedim ama malesef pek ihtimal vermiyorum :)
6 gün önceydi yumurtlama tarihim bugünde kasık ağrım varYerleşme kanaması döllenmeden en az bir hafta sonra olur. Bir hafta öncesi yumurtlama zamanına denk geliyorsa ihtimal var neden olmasin
Valla tam da o güne denk geliyor hadi inşallah olmuştur6 gün önceydi yumurtlama tarihim bugünde kasık ağrım var
Sıcak su torbası önermiyorlar tüp bebek merkezinde söylemişlerdisıcak su torbası koyun hafifletiyor
Hayır transferin ertesi gün birinci gün oluyorYa trensfer günü birinci gün mü oluyordu
Evet öyleymiş duş için iki gn snra demiş bu gün ikinci gündü yaptım dgru oldu insallh gerildim yaHayır transferin ertesi gün birinci gün oluyor
Bana ertesi gün duş alabilirsiniz demişlerdi ılık duş aldıysan hiç birşey olmaz merak etmeEvet öyleymiş duş için iki gn snra demiş bu gün ikinci gündü yaptım dgru oldu insallh gerildim ya
aaaa kız bana hep koy dediler yanlışmı birşeymi yaptırdılar bana o zamanSıcak su torbası önermiyorlar tüp bebek merkezinde söylemişlerdi
Valla bana kesinlikle koymayın dediler bilemedim ki sen bozma moralini tutacak çocuk her halükarda tutuyor yeterki rabbim ol desinaaaa kız bana hep koy dediler yanlışmı birşeymi yaptırdılar bana o zaman
orası öyle tabiki ama neden yanlış bilgi verirler onu anlamıyorum yaValla bana kesinlikle koymayın dediler bilemedim ki sen bozma moralini tutacak çocuk her halükarda tutuyor yeterki rabbim ol desin
Sıcak suyla duş almayın da dediler meselaorası öyle tabiki ama neden yanlış bilgi verirler onu anlamıyorum ya
onu söylüyorlar evet ama iğneden sonra kalçanıza sıcak su torbası tutabilirsiniz demişlerdi banaSıcak suyla duş almayın da dediler mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?