Tüp bebek sonrası gün gün🤩

ahaha vallahi harika bir haber keşke bir mucizede bize olsa tedaviye başlayacakken hamile olduğumuzu öğrensek
Doktorlar da söylüyor ama tuo bebek tedavisine başlamadan önce genelde hamile kalıyorlar diye. Nasıl olsa tedavi olcaz diye bi rahatlama geliyor ya ondan herhalde inşallah olur

Ay tabi ki dua ederim etmez olur muyum hiç inşallah ikisi birden tutar
5.gün embriyosu transferin 5.günü erken gebelik testinde pozitif çıkmıştı. 9.gün kan testine gittim 791 çıkmıştı

Ay tabi ki dua ederim etmez olur muyum hiç inşallah ikisi birden tutar
5.gün embriyosu transferin 5.günü erken gebelik testinde pozitif çıkmıştı. 9.gün kan testine gittim 791 çıkmıştı
Allahımmmm ne kadar güzel Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun meleklerinizi inşallah sorunsuz geçiyordur hamileliğiniz. Benim iki kaybım var ama onlar tedavisizdi,ilk defa tüp deneyeceğiz. İnşallah sağlıklı gebeliğim olur, Martta böyle bir mesaj yazmak nasip olsun bana da inşallah

Doktorlar da söylüyor ama tuo bebek tedavisine başlamadan önce genelde hamile kalıyorlar diye. Nasıl olsa tedavi olcaz diye bi rahatlama geliyor ya ondan herhalde inşallah olur
vallahi dün gecede benim bir lekelenmem oldu bir kez oldu başka gelmedi adetime 9 gün var acaba yerleşme kanamasımı olabilir mi dedim ama malesef pek ihtimal vermiyorum :)

Çok şükür rahat geçiyor
Kayıp dediginiz eğer genetik bir sorun varsa embriyoları mutlaka genetik teste yollayın sağlam gelenleri transfer ettirin. Tüp bebek gebeliklerinin sağlıklı ilerlemesi daha yüksek ihtimal embriyodan kaynaklı sorunlari transfer öncesi hallediyorlar genelde.
Adetle yumurta toplama hazırlığına başlayacaksınız sanırım insallah taze transfer olur çok beklemezsiniz

vallahi dün gecede benim bir lekelenmem oldu bir kez oldu başka gelmedi adetime 9 gün var acaba yerleşme kanamasımı olabilir mi dedim ama malesef pek ihtimal vermiyorum :)
Yerleşme kanaması döllenmeden en az bir hafta sonra olur. Bir hafta öncesi yumurtlama zamanına denk geliyorsa ihtimal var neden olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…