Tüp bebek sonrası gün gün🤩

1 asilama 3 tup bebek oldum..1 asilama ilk 2 tup bebek negatifti..onlarda kasik agrisi felan oldu..ama onlar hep kullandigimiz ilaclardan diye dusunuyorum..negatifle sonuclandilar..3. Tup bebek kimyasal oldu..tek diyebilecegim..3. Tup bebekte belirtim..su gibi akintim oldu hep..bende normaldede olmaz su gibi akinti..onceki negatiflerdede olmadiydi..sadece su gibi akinti oldu 3. Denememde.ama ondada kimyasal oldu canim..

Tekrar deneyecek misiniz? Belirtiler bence bir şey göstergesi değil daha kana geçmeden belirti gören var bence hepsi ilaçlardan

Tekrar deneyecek misiniz? Belirtiler bence bir şey göstergesi değil daha kana geçmeden belirti gören var bence hepsi ilaçlardan
Canim..kesinlikle bende ayni seyi dusunuyodum..ama hayatimda su gibi akintim olmadi benim..bildiginiz..su geliyodu.transfer sureci boyunca..sasirtici bi sekilde.bilemiyorum tabi bu hamilikle alakali olabilirmi..evet suan ilac kullaniyorum 1 hafta oldu baslayali..3 ay kullanicam..daha sonra 1 kere daha deneme yapicam allah izin verirse..

İnşallah pozitifi görürsünüz bundefa ve sağlıcakla ilerler...

Merhaba hanımlar. Pozitif sonuç aldım ama içimdeki korkuları yenemiyorum ya beni bırakırsa ya giderse ne yapsam yenemiyorum.Ben 3. Gün idrar gebelik testi yaptım çok silik şekilde çıkmıştı bir belirti yaşamadım ama hala korkularla yaşıyorum

Kan testi yaptınız mı kaçıncı gününüz Bugün? Benim de hiçbir belirtim yok bence korkmayın tadını çıkarın niçin korkuyorsunuz?

Bugün 17. Günüm. Kan testini 8.günde yaptırdım 171 çıkmıştı.ancak dayanamadim 5. Gün idrar testi yaptım silik çıktı her gün yaptım gün geçtikçe daha belirgin çizgiler oldu

Ilk transferim negatif olunca çok etkilendim o anı aklımdan çıkartamadım.internette bir şeyler okuyorum çok etkiliyor çok zor bir süreç.Siz kaçıncı gundesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…