- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 40
- Konu Sahibi 4yaprakli yoncam
-
Kalçaya tutulan sıcak su torbası zararlı değildir bana karnınıza koymayın demişlerdionu söylüyorlar evet ama iğneden sonra kalçanıza sıcak su torbası tutabilirsiniz demişlerdi bana
yok canım karınıma değil progestan dan sonra şişlik morluk olmasın diye iiğne yerine koyun dedi, karnıma koymadımKalçaya tutulan sıcak su torbası zararlı değildir bana karnınıza koymayın demişlerdi
Faydası oldumu peki dün bn hakkaten elimle ısıtmaya calistm kalçamı baya ağrısı geçer gbi olduyok canım karınıma değil progestan dan sonra şişlik morluk olmasın diye iiğne yerine koyun dedi, karnıma koymadım
evet faydası oldu torba koyduğum zaman morarma olmadı şişme olmadı, ağrısı 1 saat falan sürüp geçtiFaydası oldumu peki dün bn hakkaten elimle ısıtmaya calistm kalçamı baya ağrısı geçer gbi oldu
Deniyim insallh bnde bide iğne öncesi elinde ilacı isitn diolar deneyin istersenis bnde denicemevet faydası oldu torba koyduğum zaman morarma olmadı şişme olmadı, ağrısı 1 saat falan sürüp geçti
kendinmi yapıyosun iğneyiDeniyim insallh bnde bide iğne öncesi elinde ilacı isitn diolar deneyin istersenis bnde denicem
Tekrar deneyecek misiniz? Belirtiler bence bir şey göstergesi değil daha kana geçmeden belirti gören var bence hepsi ilaçlardan1 asilama 3 tup bebek oldum..1 asilama ilk 2 tup bebek negatifti..onlarda kasik agrisi felan oldu..ama onlar hep kullandigimiz ilaclardan diye dusunuyorum..negatifle sonuclandilar..3. Tup bebek kimyasal oldu..tek diyebilecegim..3. Tup bebekte belirtim..su gibi akintim oldu hep..bende normaldede olmaz su gibi akinti..onceki negatiflerdede olmadiydi..sadece su gibi akinti oldu 3. Denememde.ama ondada kimyasal oldu canim..
Canim..kesinlikle bende ayni seyi dusunuyodum..ama hayatimda su gibi akintim olmadi benim..bildiginiz..su geliyodu.transfer sureci boyunca..sasirtici bi sekilde.bilemiyorum tabi bu hamilikle alakali olabilirmi..evet suan ilac kullaniyorum 1 hafta oldu baslayali..3 ay kullanicam..daha sonra 1 kere daha deneme yapicam allah izin verirse..Tekrar deneyecek misiniz? Belirtiler bence bir şey göstergesi değil daha kana geçmeden belirti gören var bence hepsi ilaçlardan
İnşallah pozitifi görürsünüz bundefa ve sağlıcakla ilerler...Canim..kesinlikle bende ayni seyi dusunuyodum..ama hayatimda su gibi akintim olmadi benim..bildiginiz..su geliyodu.transfer sureci boyunca..sasirtici bi sekilde.bilemiyorum tabi bu hamilikle alakali olabilirmi..evet suan ilac kullaniyorum 1 hafta oldu baslayali..3 ay kullanicam..daha sonra 1 kere daha deneme yapicam allah izin verirse..
Kan testi yaptınız mı kaçıncı gününüz Bugün? Benim de hiçbir belirtim yok bence korkmayın tadını çıkarın niçin korkuyorsunuz?Merhaba hanımlar. Pozitif sonuç aldım ama içimdeki korkuları yenemiyorum ya beni bırakırsa ya giderse ne yapsam yenemiyorum.Ben 3. Gün idrar gebelik testi yaptım çok silik şekilde çıkmıştı bir belirti yaşamadım ama hala korkularla yaşıyorum
Arnica jel diye bir krem var morluğu geçiriyor isterseniz alın çok rahat edersinizben kalçam mosmor oluyor iğneler yüzünden :)
Kan testi yaptınız mı kaçıncı gününüz Bugün? Benim de hiçbir belirtim yok bence korkmayın tadını çıkarın niçin b
Maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsinBugün 17. Günüm. Kan testini 8.günde yaptırdım 171 çıkmıştı.ancak dayanamadim 5. Gün idrar testi yaptım silik çıktı her gün yaptım gün geçtikçe daha belirgin çizgiler oldu
Amin inşallah Allahım herkese nasip etsin sizin içinde dua edeceğim yüzünüz gülsün inşallahMaşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Ayyy edin lütfen benim yarın test günüm ama hiçbir belirtim yokAmin inşallah Allahım herkese nasip etsin sizin içinde dua edeceğim yüzünüz gülsün inşallah
Korkmayın benimde yoktu lekelenme ağrı kasılma hicbir şey yoktu hala da bir değişiklik yok sadece bazen kasık ağrısı 3 saniye o da güzel haberinizi bekliyorumAyyy edin lütfen benim yarın test günüm ama hiçbir belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?