tüp bebek sonucu bekleyenler..

Aselcim moralin için çok teşekkür ederim ama pek ümidim kalmadı galiba. Transfer günümüde sayarsam bugün11.gün değer bayağı düşük hayırlısı ne diyeyim.

hıc umutsuzluga kapılmaaa ALLAH ol derse ne engel olabılırkııı hakında hayırlısını versın rabbımm ınsallah ılerlerr dualarımız senınleee

Âmin inşallah Allah güzel sonuclarını görmemizi nasip etsin. Allah hepimizin yardımcısı olsun, gercekten çok zor.

canım güzel sonuçlar alman dileğimle inşllll hayırlı haberler verirsin bize . dua ediyorum hepimiz için ...
Asel-k sonucunu heyacanla bekliyorum.inşallah katlanmıştır.dualarım seninle...

Allah razı olsun brfn ...

Dün Gece hiç uyumadım sabahı zor etti,m . Sabah erkenden kalktım keyfili keyifli hazırlandım ...
bugün dedim evet bugün 12 yıl sonra bugün b u güzel haberi alacağım inşlll . gittik kan verdik 2,5 saat beklemek buna inanın 25 yıl gibi geldi . o saniyeleri tek tek geçerken saydım . aklımdan o kadar çok şey geçtiki anlatamam . hastaneye geldik içeri girmeye halim kalmamıştı eşimi gönderdim . sonuç çıkmamış . yarım saat daha bekledik , sonra yine gönderdim elinde kağıt yüzünde umutsuz bir ifade ile dolu dolu bana bakıyor . Soramadım . kağıdı aldım baktık değerim çok artmamış . 27,16 çıkmıştı . bugğn 12. günümdü .
doktora çıktık hemşirelere gösterdik . dedim sevineyim mi ? sevin bebek var ama kimyasal da olabilir her şeye hazırlıklı ol . pazartesi günü yine gelip test yaptır o sonuca göre konuşalım . dedi . ve geldim ruh gibiyim . telefonum hiç susmuyor . ailem ve akrabalarımın hiç biri burada olmadığı için herkes merakla arıyor . anneme dedim anne var ama değer düşük olduğu için sevinemiyorum pazartesi kesinleşecek dedim kadının sevinci kursağında kaldı .
şimdi kimseye bir şey diyemiyorum . Allahım arada kaldım resmen . eşim çok kötü ona üzülüyorum adam gözümün içine bakıyor ne diyerbilirim ki onu nasıl teselli edeyim . evet var desem umut bağlayacak belki de pazartesi günü yıkılacak .

gerçekten çok zor bir durum . Allah yardımcımız olsun arkadaşlar . öyle zor bir sınavki bu , sabretmenin sınırlarını zorlatıyor insana . ne diyim ne yapayım şimdi nasıl davranayım bilmiyorum ...

ınan cok uzuldum canım.
rabbım sabır versın ınsalalh pazartesı degerın kat kat artsın.
ALLAH sızı ayırmasın ınsallahh

yeınle butun moralım gıttı canım uzulme rabbım hakkında hayırlısını versın cok zor durum bılıyorum ama dayan test sonucun negatıf degıl kı ne dsem bos ayrıca 12.gun de dusuk cıkan cok kısıyı tanıyorumm bıraz daha sabret umutla ve bol bol duaylaaaa benım butun dualarım senınleeee

olmadını dusunup uzme kendını benımde degerım cok dusuk cıktı sonra olması gerektıgı gıbı ıkıye katlanmdadı mesele 160 tı 2 gun sonraa 130 ıkı gun sonra 160 yanı olması gereken hep ıkı katıyken benımkı oldu yerde saydı kımyasal gebelık kesın yada dıs gebelık dedıler ıgne veredıler atmam ıcın almadım bende bırasda bekledım ıkı gun sonra gıttım ufacık bır kese görduk dok imkansız dedı daha 4 haftalık bıle degıl nasıl olur dedı ve ıkı gun sonra bıda gıttım 300 lere cıkmıs bhc eve geldım kanamam basladı bebısm dusmemek ıcın dayanıyomus kana ma bıyandan ıkı gun arayla 1400 lerı gordum ve tam altıncı haftaama gırdım dusugum oldu buda gusel deıl ama sukur dıyorum yanı bekle ve moralın yuksek tut unutma o canını senden alıyor sen karamsar olursan o nasıl dayansın

canım hiç canını sıkma. forumlarda ben çok okudum. kanda hamile olduğu halde idrarda çıkmayan çok arkadaş var. sakın moralini bozma bak bu bebişini etkiler.

Test yaptırdım değerim 14 çıktı. Test günüm normalde 5 Ağustos tu o yüzden ne var diyebiliriz ne de yok dediler. Pazt birdaha verin dediler. Sizce nasıl kızlar yaa. Canımız sıkıldı resmen

canım değerin çok güzel. hamile olmayanların 0- 5 arası bi değer çıkıyo. dualarımız seninle. inşallah pazartesiye değerin katlanarak artar. müjdeli haber verirsin bitanem.

Kizlar, bu kez mende olmadi. Insallah sizlerde olar. Allah yardimciniz olsun

canım arkadaşım allah sabrını bol versin inşallah.biliyorum çok üzüldün. okuyunca bende çok üzüldüm.ama herşeyin bi vakti zamanı vardır. inşaallah en kısa zamanda sende müjdeli haberi alırsın. canım Kur'anda bi ayet var duymuşsun belki.

"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır (iyi) ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir(kötü). Allah bilir de siz bilmezsiniz." (Bakara Suresi, 216 ayet - Kuranı Kerim)

canım bazı durumlarda biz çok üzülürüzya o zaman hakkımda böylesi hayırlıymış demekki demek daha doğru. benimde son iki günüm kaldı ve sabah akşam dua edip "allahım negatifte olsa, pozitifte olsa biliyorum sen benim hakkımda en hayırlısını vereceksin diyorum.

asel canım okuyunca şok oldum resmen. ama canım ümidini yitirme sakın. o bebişin tutunması senin moraline bağlı. bazı kişilerde geç tutunma oluyormuş. sakın kendini yorma ve üzülme. daha çok geç değil 12 gün. tam sınır. 13, 14 olsa neyse daha bi umut var. senin için salatı tefriciye okuyacam canım. sende bildiğin dualardan oku ve allahtan her zaman herşeyin hayırlısını iste bitanem. rabbim bebişini sana ve eşine bağışlasın.

Canim arkadaslarim coooook tesekkur ederim morel verdiyiniz icin. Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin inwallah. Sonucunu bekleyen arkadaslarim Rabbim size sabir versin insallah sizlerden guzel haberler alibda bizde sevinelim

kızlar ben perşembe ve cuma idrar testi yaptım. silik 2. çizgi çıkmıştı. bugün 11.günüm sabah kalkınca tekrar idrar testi yaptım ikinci çizgi çıkmadı. valla nasıl yorumlayacağımı şaşırdım artık. en iyisi hiç bişey yapmadan gününü beklemek heralde.

Çaresizlik "ALLAH'tan" gelen en güzel işarettir... Dua'nın vaktinin geldiğini gösterir... Süzülüyorsa gözünden yaşlar, hüzünlüyse güzel yüzün... RABBİN seni özlemiş, sesini duymak istemiş demektir

ahhhhh canim menim, ne kadar guzel sozler bunlar. Rabbim hepimize yardimci olsun. her seyib geci tezi var. Insallah kimseyin kucagi bos kalmaz.

Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın 12 yıl sonra rabbim sana bir mucize verir

Arkadaşlar test için başka bir şehire gittiğim için ancak gelebildim benim sonuç da 7 çıktı yani negatif diyebiliriz. Allah sizlere nasip etsin benden bu kadarmış....

Kizlar, bu kez mende olmadi. Insallah sizlerde olar. Allah yardimciniz olsun

Canım seninle aynı kaderi paylaşıyoruz maalesef benim de olmadı hakkımızda hayırlısı...

Arkadaslar benim sonuc negatif, 0,5.

Benim sonuç da negatif arkadaşım inş. hepimiz bir daha ki sefere mutluluğu yaşarız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…